I'm i Cypern!

Hej! Just nu sitter jag i lobbyn för annars hade internet kostat 400kr, så jag får la sitta i lobbyn om jag vill ha internet. Flygningen gick la helt okej bara att jag nog alltid kommer att vara flygrädd, och sen fattar jag inte hur jag ska komma hem för vi kommer att flyga natt och när jag sitter i ett flyg så måste jag kolla ut och när det är natt så kommer jag ju se jätte mycket -.- Men just nu är jag glad för det är sjukt fint här och vattnet är inte att tala om. Jag kommer nog att uppdatera mer imorn eller om några dagar till :)




I'm Gonna Fly!

Men tjena! Okej jag är färdig packad och jag har ju hittat ipoden också så nu ska jag nog försöka sova, men jag tror inte att det kommer gå så bra menmen man kan ju alltid försöka. Eller nej jag tror jag ska måla naglarna. Inatt kl 03,30 så väcker mamma och pappa alla och då ska vi ta på oss och sätta os i bilen, och då far vi mot flygplatsen. Sen går flyget 5,6 eller 7 vet inte. Eftersom jag är ganska flygrädd så är jag sjukt nervös just nu. Men i allafall. Om jag har internett på cypern så kommer jag nog göra några inlägg men vi får la se.


Flygplan..........

Fett glaaaaaaaaaaaaaaaaaad....!

Just nu är jag sjukt glad för jag hittade både min ipod och mina nycklar i min datorväska. Men nu är jag typ klar med packningen, bara lite kvar. Men en sak jag undrar är hur fan mitt ska väga 15 kilo mitt kommer typ väga 30 eller nått. aja nu ska jag försöka komma på nått jag har glömt och sen får jag la se vad jag ska göra.




Kommer att sakna mina gossiga katter <3
Och mina gossiga vänner <3

Herre gud!

Asså jag har Panik! Jag har min ipod i skolan och jag måste packa och nu sitter jag med min lärares nummer, och ska ringa. Önska mig lycka till :)

Var och köpte rosor och ett kort innan med amelia som jag gav min mamma. Jag gav rosorna och kortet till mamma asså, sen var vi utanför skolan och kollade om det var någon där.


inte så passande bild, men den är fiiiiiiiiiin!

Packapacka

Okej imorn måste jag packa, hehe skulle egentligen gjort det idag men så blev det inte. Jag,mamma,linus,lovisa och min morbror och hans familj åkte till laxbutiken och åt för att typ fira morfar och sen åkte vi hem till oss och tittade på fotboll. Så nu ska jag leta upp någon film och se på :D


I LIKE!

Jusste jenjen...My as is bigger then yours!


Bra jobbat Pappa!

Nu har jag precis pratat med min pappa som nyss har sprungit Stockholm Marathon. Han slog förra årets tid med 15-20 minuter, han sprang på 3 timmar 34 minuter och 8 sekunder + att han kom på plats 2604 av 35 000. Så grattis Till min Bästa PAPPA! <3 :D

SAVE THE WORLD TONIGHT


Mys pys!

Jag sitter hemma oss Frida. Vi har haft det as mysigt hittills. Fridas mamma hade köpt en massa saker till oss som Jordgubbar och godis och chips och annat. Sen har vi fotograferat en massa och tittat på film och spelat spel + jag äger på schack hahaha (;  Men nu ska jag fortsätta mysa såååååååååå BYEBYE .................. + jag köpte bikini innan eller ja en överdel och två underdelar.

Jävla äckelgubbar!

När vi skulle åka till frida med bussen så kom det in två gubbar och en utav dom var full och eftersom jag värkligen hatar fullgubbar (jag menar det) så fick jag panik och jag visste inte vad jag skulle göra. Och han som var full han satt bakom mig, frida sa att han ställde sig och tittade på mig när jag höll på med väskorna. Sen gick han iväg till sin andra kompis som satt lite längre ifrån, och då bästemde jag mig för att ta tag i mina saker och när vi sedan skulle gå  ut så tog vi dem vägen som man går in i, Jag tror att buss chaffören fattade att vi inte tyckte att det var så kul+ dom hade även pratat med oss och om oss. SÅ FYFAN FÖR GAMLA ÄCKLIGA FULLGUBBAR!


Regnet bara öser ner...

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, det är ganska mysigt när det regnar men inte så hääär mycket fast joo jag har katten jämte mig så nu ska jag sova. Om det är fint väder imorn så ska jag,Frida,Hanna, Amelia, Jennie åka inlines och longboard till skolan, men får se hur det blir med det eftersom det regnar så mycket men som sagt VI FÅR SE! :D


BiO

Igår blev det bio= pirates of caribbien hur det nu stavas. Den var  bra men lite för lång. Men idag så var det skola som var helt okej, jag har nog inte pluggat mycket alls, i alla fall inte så mycket jag borde för jag har prov imorn och sen ska jag lämna in en sak som ska vara inne på söndag. Men imorn blir sista dagen innan jag åker till cypern :)


I have melons!

Just nu sitter jag och äter vatten melon. Funderar på att spara lite melon tills imorn asså frukost. tände mina ljus för en stund sedan, asså det gör mig sjukt lugn. Men nu ska jag titta klart på en film och sen sova. Har gyma direkt på morgonen så jag hoppas att vi gör nått kul :D


Vattenmelon <3

Morsning Korsning!

God morgon är det rätta ordet för jag vaknade nyss. Idag har vi haft orgentering med skolan, Jag och jennie var ett team som var bäst för vi sprang fort och blev typ klara först och vi lurade in Abbe,Adrian,Minnie och Elin in i skogen som sedan visade sig vara den rätta vägen men iaf.  Jag ska försöka att plugga lite och sen får vi la se.


Run fast tomorrow!! YEAH!!

Imorn blir det orgentering asså har ingen aning hur det stavas men det blir bra. Har gjort pasta sallad, mamma skulle egentligen göra det men hon är sjuk så jag fick göra det.  Men jag börjar 10 imorn så jag ska hitta på nått nu :)

Se ya <3


..........NIKE.................................

HALLA! JALLA!

MEN hallå! Nu ska jag snart gå ner och titta på tv och sen så ska jag tända ljus och bara mysa innan jag börjar skolan imorn. Nästa måndag som kommer så blir det cypern en vecka ska bli härligt och sen när jag kommer hem så är det bara två dagar tills avslutningen. Sen är det bestämt att vi ska till kålmården eller hur det nu stavas med familjen oc jennie. Sen så ska vi se om det blir något matte prov på torsdag hoppas Inte för jag kan inte ett skit so HOPE :)


Konfirmation!


Min lilla grupp! Johannes.

Hehe jag,.










Morning!

Igår somnade jag i soffan och sen vaknade jag kl. 5 på morgonen och då gick jag upp och la mig och sen vaknade jag ingen kl. 12 så nu är jag utvilad. Idag så ska jag försöka plugga lite och sen göra en header till min blogg. Idag så hittade jag en video som jag har letat efter i flera månader så här kommer den:


är det bara jag som gråter varje gång jag ser den?

Run fast for your mother and fast for your father!


Har inget att göra!






Asså har inget att göra...därför blev det måla svampbob och patrik och det gick som det gjorde men aja.

KONFIMERAD

Nu sitter jag hemma. Alla gäster har stuckit så jag sitter vid datorn och tittar på bilder och sånt. Jag var verkligen jätte nervös igår och imorse, men det släppte ganska snabbt när jag hade kommit in i kyrkan. Asså jag är sjukt glad och lättad, för jag är ju konfimerad och jag kämde inte ut mig som jag trodde jag skulle göra så HAPPY FACE.+ ATT DET BARA ÄR TYP 18-19 DAGAR TILLS DET ÄR SOMMARLOV. <3


SE FRAM EMOT:
BOBERG
KONFA AVSLUTNING
ORGENTERING
GOLF (om jag är hemma)
CYPERN
SERVERA PÅ GRAND
SKOL AVSlUTNING
SOMMAR LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV
Och sen en massa på sommarn såklart......

Good night!

Nu ska jag sova för imorn så ska jag till BOBERG. Jag orkar inte packa så jag gör det imorn. Men iaf jag kommer hem på fredag så då ska jag köpa lösnaglar och göra mig i ordning tills på lördag för då ska jag konfimera mig! :)

GOD NATT MINA SMÅ GRISAR...................


Taggad eller?

Heeeeeeej idag har varit en super dag typ... Skola som vanligt och där fick jag veta att jag och jennie ska servara på grand när niorna har avslutnings middag, och det är dagen efter jag kommer hem från cypern :) Sen så cyklade jag, Amelia och Jennie till Amelia och åt hamburgare, sen stack vi till mig och sen till gymmet på inlines och sen blev det mer inlines och sen blev det Afro dans, KUL MEN SVÅRT! Imorn blir det sista dagen med konfan innan avslutningen, ska bli kul men jag kommer att sakna onsdagarna.

Se Fram emot:
SISTA ONSDAGEN MED KONFAN
BOBERG
KONFA AVSLUTNING
ORGENTERING
GOLF (om jag är hemma)
CYPERN
SERVERA PÅ GRAND
SKOL AVSlUTNING
SOMMAR LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV
Och sen en massa på sommarn såklart......

GLASS+ Khloé & Lamar = Sant <3

Nu blir det sängen med vaniljglass och varma hallon och sist men inte minst Khloé & lamar.... :D


Jennie och Amelia bryter mot lagen......

Heeeeeeeeej!
Inatt sov jag inte mycket så jag var yr och hade ont i magen typ hela dagen. Efter skolan så blev det varberg med Jennie & Amelia. Jag köppte skor och under klänning som jag ska ha under min klänning till konfan och skolavslutningen. När vi skulle hem från varberg så först tänkte vi alla ställa oss inne på toan för att slippa betala för att åka tåg men sen fick jag ångest så jag köpte en biljett och sen på tåget så var toan upptagen så då losades dom att sova och konditotören brydde sig inte. Sen tvingade dom med mig till att titta på fotboll, typ stavsinge mot nått annat. sen blev det hemfärd, amelias pappa skjutsade hem mig. SÅ NU SITTER JAG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.....


Pannkaka eller kanske Pangkaka?

Pannkakor görs just nu i mitt vackra kök. Det blir nog en slappe dag idag.


Tjena mitt bena!

Hej det var länge sedan hehehe lite dålig uppdatering jag ska skärpa mig. Men det har hänt ganska mycket sedan förra inlägget men jag tänker göra det kortfattat. Under de senaste dagarna har det åkt mycket inlines och så har/är jag desperat efter skor men nått som är bra är att jag har hittat min longboard :) Men jag vill ha rosa hjul på den så jag får la se. Men igår blev det donken och inlines dit men bil hem sen hade vi disco för dom små på tånga. OCH DET VAR LA HELT OK.


här är den........
mina nya kompisar eller om ett tag Rick & Dick. :D

HEROES

Nu blir det HEROES........

jag är bara på första sesongen så ja......

Inlines :)

Idag var det skola... eller ja elevensval. Det var roligt men det bästa var att hälla vatten på emil :) Sen stannade jag i aulan hos Amelia och Frida, för att dom hade min dator och dom skulle dansa men jag åkte mest runt med longboarden och läste min tidning. Sen cyklade jag hem på min CP:cykel. Sen så sov jag och då ringde Amelia och berättade att hon hade köpt inlines och frågade om jag ville åka så då cyklade jag till henne mad mina inlines. Och sen åkte vi runt i hela Falkenberg typ Jätte KUL :) hahaha så köpte vi kexchoklad och loka och amelia tappade chokladen och sen körde hon över den smart hon är.. Och så trillADE HON NÄR Vi skulle åka ner för en backe jag tog tag i en sak men det gjorde inte hon så då körde hon in på greäset och så trillade hon VACKERT SÄGER JAG BARA <3

PS. IMORN SÅ SKA JAG OCH AMELIA ÅKA INLINES TILL SKOLAN. HUR SKA DETTA DÅ? DS.


MINA KUSINERS NÅTT GOSIGA HUND <3

Så mysigt :)

Just nu sitter jag då på mitt rum med tända ljus haha det har ni hört innan. Jag var nyss ute och bara stod och tittade och luktade, man kände doften av en sommarkväll där det regnar och det är mysigt framförallt doften. <3 . Men nu ska jag ta och titta på heros.


asså var hittar man sån färg sak?:...:::.:

Ledig

Heeej idag har min skola och någon annan operation dagsverke sak och det är att man ska samla in pengar till massa barn som har det mindre bra. Så jag har städat lite i huset men sen så när min syster kom hem så stökade hon ner så jag vet inte om mamma kommer att ge mig pengar :( Men iaf sen så var det konfa och det var braaaa, idag tränade vi i kyrkan och läste upp böner och bibelord det gick helt ok! Men nu ska jag ladda över bilder sen igår, för min morbror fyllde år och så tog jag lite bilder så dom kommer nog snart PÖÖSSS PÅ ER!


undra hur dom kom dit?....

Men hallå

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
idag har jag varit på sämsta humöret. Har fått rådamp på människor men sen efter skolan så blev jag på bättre humör. Kanske för jennie var där eller kanske var det glassen?! Men iaf jag köppte hörlurar :D Sen stack jag och tränade spinning härligt och efter så tog jag och sprang hem, vilket tempo jag hade. Men nu sitter jag här i mitt rum med alla mina ljus tända man blir väldigt avslappnad av ljus men nu ska jag sova tror jag. Eller nej nu är det dax för khloé och lamar :D


Hårigt värre

Hej! Nu ska snart jag till kyrkan eller snart och snart typ en timma. Nu är det inte långt kvar tills jag och min familj ska åka till cypern, jag längar faktiskt lite men först så har jag andra saker att göra som att konfimera mig. Det börjar närma sig mer än vad cypern gör så NU STARTAR JAKTEN PÅ SKOR för det är det jag har kvar.....


äckligt mycket hår...

fattiglappen ju :(

Nu har jag precis insett att jag är fattig som satan. Idag i stan så tittade jag på hörlurar men det blev inget för jag har ångest för jag väljer mellan 3st olika. Men imorn om stan har öppet så blir det ett par wesc hörlurar men vilka är frågan? Sen har mamma tagit en massa pengar som jag visst var skuldig henne så då kommer jag bara ha 1000 kr kvar ju så då blir jag fattig...


ett utav hörlurarna jag väljer mellan.?

God morgon!

God morgon! Nu ska jaga snart resa mig upp ur sängen och göra mig i ordning och sedan ta en stor frukost med en massa saker MUMS. Sedan ska jag in till stan tror jag och då tänkte jag köpa wesc hörlurar och ett linne sn får vi la se...


vackert....

Mysa

Ikväll ska jag sätta mig med några filmer och bara MYSA hela kvällen. Imorn blir det nog ikea tror jag iaf.





Rubrik

Hallo på alla om det nu är så många!
Hej jag är sjukt stolt för jag har gjort fysik provet! Yeah x10000000!  Nu är det bara tyska sen är det helg for fuck sake!!



Skogen skog!

men hallå! det var länge sedan...

Hej idag så blev det skola och inget mer jo PLUGGA.. Jag har prov imorn kl 9.00 då hoppas jag att jag kan så mycket som möjligt så jag klarar det här jädrans provet som handlar om kärnkraft och sånt. imorn blir det nog inte mycket mer tror jag.. Tänker sitta och titta på film och bara vara glad att jag har gjort provet om ja inte fegar ur och springer där ifrån. Fast jag har tyska tills imorn också så jag får la se om jag hinner träna på denn också ikväll. HEJSVEJS


MINA FINA TJEJOR <3

Borde plugga...

ALLMÄNT...
Namn: Erika Nilsson
Piercingar: två på ena örat och ett på andra örat.
Tatueringar: inte än
Längd: 1.67-1.69 alla säger olika.
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: ganska mörk blond
Är du kär i någon: nej tror inte det
Önskar du att du bodde någon annanstans: på vintern
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: det får du fråga dom
Vad är du rädd för: mycket haha låter som jag har värsta fobierna men jag orkar inte säga allt.

Gillar du att tvätta: tror inte jag gjort det, haha

 

SENASTE...
Film du hyrde: inte jag men tjejerna och jag hyrde grown ups
Film du köpte: Vet inte.....
Låten du lyssnade på: Veronica maggio - inga kläder

Låten du hade på hjärnan: många samtidigt
Låten du laddade ner: yeah x3
Personen du ringde: mamma tror jag
TV program du tittade på: haha dom dödliga brösten.
Personen du tänkte på: vet inte


FAVORIT...
Mat: mycket :D
Låt: har hur många som helst
Sport: löppning just nu...
Dryck: fanta exotic

Kläder: allt snyggt typ
Film: jätte många
Bil: range rover typ...


ANTAL...
Gånger du varit kär: jag tror inte jag har varit riktigt kär någon gång :(
Gånger ditt hjärta brustit: ett par gånger
Hjärtan brustit på grund av dig: inte allt för många hoppas jag

Gånger ditt namn varit med i tidningen: vet inte några gånger
Ärr du har på kroppen: mycket på benen och på armarna haha låter som om jag cuttar mig ju


SENASTE...
Bok du läste: dogboy
Personen du fick mail av: fejjan
Personen du fick brev av: vet inte

Personen du fick sms av: orkar inte hämta mobilen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i förrgår


ÖVRIGT...

Gillar du att slåss: ah ÄLSKAR det verkligen

Vad ska du göra ikväll: plugga fysik, sova
Är du seriös: när jag inte är oseriös
Vad är du allergisk mot: inget
Var har du ont: bröstet och knät
Favoritserie: oth tror jag

 




ÖVRIGT ÄNNU MER...
Hur ser din drömkille ut om det bara gäller utseendet:
snygg

Har du fått nån kyss den närmaste veckan: noop
Är dina förälrar gifta eller skilda: förlåvade
Vad sover du i: bara trosor och ibland en tröja.


NU FAN!

Nu ska jag fan ta tag i pluggandet inte bara sitta inne på facebook och annat när jag borde plugga. Jag ser inte fran emot att springa slingan imorrn TVÅ varv också jag kommer att döö! Men nu ska jag inte prata/skiva eller nått mer för nu ska jag plugga.


Halloj

Heeeeeeejasan!
Nu sitter jag i min säng med täcke och mjukiskläder och är jätte trött. Idag var det skola, skolan är bäst förutom lektionerna. Det går helt okej i skolan, jag har inte dom bästa betygen men jag har i alla fall godkänt i alla ämnen. Så inga IG:n. Denna veckan ska jag försöka plugga så mycket som möjligt på NO:n. Sen på helgen vet jag inte jag tror i alla fall att vi ska till IKEA på söndag och där hoppas jag att jag ska få lite saker till mitt rum.. Jag håller tummarna, för mamma och pappa ska titta på möbler till badrummet som snart ska göras om.






Älskar kjolarna! :D

Älska gånger många!

Asså denna stugan är så sjukt söt!


FUCK SNUS

Asså fy fan säger jag bara. Jag tycker att snusa är så sjukt äckligt och när jag ändå håller på så FUCK Snus och Rökning. Typ hela falkenberg snusar känns det som. Som idag när jag var på spinning då satt jag och tittade ut genom fönstret och där ser man ut till gymmet. Och på gymmet så snusade typ alla, man såg alla i linus "gäng" snusar.


BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

GÖTET


Dåligt humör..

Idag har jag varit på världens sämsta humör. Men idag så åkte vi til gekås kl 08,00 på MORGONEN och det var riktigt jobbigt. För jag har inte sovit ordentligt på många dagar så det kanske är därför jag är på så dåligt humör. På gekås köpte jag bara nödvändiga saker. Jag bara satt på massa bänkar hela tiden för jag var på så dåligt humör. Men nu sitter jag hemma och precis har sovit lite och ätit så jag är på lite bättre humör.











Även om jag var på dåligt humör så hittade jag lite....

Igår och lite i förrgår....

Hejsan! Igår eller i förrgår så sov Frida över hos mig och sen på Lör- så åkte vi till GÖTEBORG. Där shoppade vi och hade en toppen dag! Jag köpte ett par byxor och en klänning, klänningen hade ett par band som jag inte gillade så då sa frida att hennes mamma kunde fixa det så den är hemme hos frida (det kommer bilder när jag har fått tillbaka min klänning) + Jag åt den bästa salladen jag någonsin har ätit igår i göteborg. Så sen tog vi tåget hem och där så kom Fridas mamma och hämtade oss, och körde hem mig och så tog frida sina saker. Sen så åkte jag och pappa till mina kusiner och där var då min mamma och min syster. Och där åt vi och lite annat ❤



❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

RSS 2.0