You can't make your heart feel, something it wont.

Idag har dagen mest gått ut på att plugga. Även om jag har blivit distraherad ett antal gånger... Men Jag cyklade i alla fall till Jennie idag. Och där pluggade vi en hel del och åt mat! Sedan cyklade jag hem och pluggade ännu mer. Efter detta inlägget ska jag fortsätta plugga tills jag somnar. Och nu får vi hålla tummarna och tårna att jag ska klara detta provet, för det lär behövas.
 
 
 
Här har vi mig och min pluggkompis

You fit me better than my favorite sweater

Godmorgon! Idag tänkte jag att jag skulle gå till skolan lite tidigare så jag kan få lite hjälp med matten. Jag har nämligen Nationella imorgon... Och jag får väl säga att jag ligger efter en hel del i matten. Men det är just därför jag ska ta hjälp! Så att jag kan klara det jävla provet. Men Sedan går väl resten av dagen också ut på att plugga inför provet. 
 

Det kommer funka, måste funka, någonstans där finns vår plats.

Hejhej! Det var en vecka sedan jag gjorde något inlägg. Veckan har varit underbar och den har gått väldigt fort! Och vädret har varit helt fantastiskt (förutom nu då det öser ner). Men nu tänkte jag ta och städa lite grann och sedan bädda ner mig i sängen med jordgubbspaj och Game of thrones!  Och denna veckan som kommer ska jag försöka blogga lite. Men eftersom jag har Nationella i matte på tisdag så går mycket tid till det, men jag ska som sagt försöka!
 
Jag har lite bilder från veckan som jag tänkte att jag skulle lägga ut så fort jag hittat min mobil :)
 
 

Söndag idag...

Igår blev det jobb och efter det så gick jag till AIK vallen för att följa med min pöjk hem efter matchen. Och därefter blev det mat,film och mys! Sedan vaknade jag på helt fel sida, så jag är och har varit lite små sur från och till idag. Men vid tre så gick jag ner och kollade på min kusin som spelade fotboll. Och nu ligger jag hemma! Konstigt att vissa dagar så vill man verkligen hemifrån och vissa så vill man bara hem... Men nu har jag bara två mål med dagen. Det är att städa lite i mitt rum och baka äppelpaj och njuta av det lilla som är kvar av veckan.
 

Yesterday

Igår var början på det lilla lovet om man nu ska säga så. Och det började inte särskilt bra får jag väl säga... Men tack vare mina fina vänner så är allt bra med mig nu! Haha det tog ungefär hela dagen att komma på vad vi skulle hitta på men tillslut så enades vi till att åka till stranden. Så jag mötte Jennie och sedan kom Alicia. Vi hade packat med oss lite dricka, snacks,vindruvor och filtar. Så vi satte oss på stranden och myste. Efter ett tag kom Abbe, Robin, Korki, Emil, Andre och Samuel. Så där satt vi länge tills vi skulle bada och feg som jag är backade jag ur. Men jag hade aldrig vågat att hoppa i vattnet när det var kolsvart ute. Så vi satt på bryggan ett tag och dit kom även massa annat folk. Men vid ett kanske så bestämde vi oss för att gå hem till Jennie med Samuel och Andre. Haha och det var vääldigt långt att gå... Så när vi kom hem så åt vi, kissade, bytte om och somnade som så bebisar!
Somsagt det tog lång tid att bestämma oss.... Så vi fick bestämma oss genom skype tillslut.
 
 
 
 
 Jag tog inga bilder själv så alla är tagna från Jennie och Alicia

Sjukt

Hur kan man ens göra så mot barn... Jag undrar om dem blir tvingade till att träna det eller om dem friviligt går på träningar. Någon som vet? Det är i allafall helt sjukt.
 
 

....


RSS 2.0