Boberg

Vaknade precis av känslan att man bara vill somna om igen... Men jag reste mig och ställde mig i duschen. Jag packade inte riktigt igår så det får jag göra nu. Sedan ska jag även hinna cykla till butiken för att köpa mat eller  något för jag behöver lunch med mig idag till Boberg!
Klassen

Natti

Nu ska jag packa ner lite saker tills imorgon och sedan tar jag och borstar mina tänder och kryper ner i sängen! Undrar om jag skulle kunna hitta någon bra bok som jag kan läsa... Men jag får väl ta och säga GODNATT och sov gott!

I väntan på fluffen

Sitter utanför sjuksköterskan och väntar på Frida. Vi har bara haft ett sådant vanligt samtal om hur man mår och hur mycket man väger och sånt. Blev lite förvånad när jag fick frågan är du älskad av din familj och vänner... Jag bara wtf varför ställer hon ens den frågan? Men iaf så har vi håltimma nu och sedan är det dax för pizza buffé!


.


I'll buy tomorrow

Har verkligen inte haft någon lust alls med att blogga. Men det kommer nog ett eller två till inlägg idag!
Idag var det iaf orgentering på schemat. Det gick bra och guud så bra jag är med kartor ;)

Hola amigos!

Nu har jag varit hemma ett tag! Är lite smått trött och såklart så ska man dra sig till skolan idag... Men det ska faktiskt bli kul! Och idag ska jag även träffa min efterlängtade pojkvän! Så humöret är faktiskt på topp idag!


Njuter av de sista timmarna

Jag och Jennie ligger i soffan och kollar på film. Vi ska upp om mindre än 5 timmar igen...


Hell yeaH!

ÅÅ, om några timmar bär det av mot Barcelona!! Ohh vad kul det ska bli! Fast har lite smått ångest för att lämna min pojkvän och resten av familjen... Menmen vad ska jag göra? Men taggar som fan just nu iaf! Haha vet inte vad jag ska skriva. Men jag kommer iaf vara borta i nio dagar, och  jag får se om jag kommer att uppdatara något... :)

Packar förfullt häär!

Springer runt hemma och letar kläder och allt annat jag ska ha med mig till Barca imorgon! Börjar faktiskt få lite smått ångest över det... Men vad det är jag har ångest för det vet jag inte. Men det ska bli riktigt kul! Och gud så kul vi kommer att ha det! Får se o jag hinner med att göra några tidsinställda inlägg också :)
Haha jag och amelia förra året tror jag det var :)

I väntan på min älskling

Inatt har jag sovit hos min pojkvän. Hans far fyllde år igår, så grattis till han! Träffade även hans bröder och flickvännen till en utav bröderna. Men just nu sitter jag på kansliet på FFF och kollar på tv medans jag väntar på att min pojkvän ska ha tränat klart :) tur att min mamma var här så jag slapp stå ute i regnet (Y)


MOT JOBBET!

Idag stack jag in till skolan klockan 8 för att göra mitt sista NP! Ganska skönt att ha det gjort. Men nu har jag chillat lite här hemma. Så nu ska jag  ta och cykla till mitt jobelliijobb för att jobba några timmar. Helt okej men det blir en lång dag imorgon på jobbet för det är från halv 7 till halv fem (Y). Men här är det ingen som klagar ;)

true.


Camel.


14 Maj 2012

Idag blev det uppgång tidigt för att åka och jobba... Jobbet var ganska jobbigt men ändå ganska kul! Fast jag fick stressa som fan för jag hade bara en kvart på mig att äta lunch. Men har iaf jobbat ca 8 timmar idag så jag är verkligen värd mina pengar sedan. Fast dom kommer inte förrens det är lönedag. Men sitter iaf och snackar med jennie på skype nu och ska senare dra mig ner i köket baka en kaka! :)

Pömsedags.

Bytte precis lista på spotify från 3LAU, The Naked & Famous, Avicii och alla dom till Melissa Horn, Angus & Julia Stone och dom (Y) så nu ska jag få igång mitt sleepy mode...ZzzzZz Men iaf så väntar jag på att min Pojkvän ska logga in på skype så jag kan säga godnatt till han :) Jag går och lägger mig tidigt för jag ska jobba imorgon, redan klockan halv 7 faktiskt...

En Cypriotisk Ödla...



Hus

Jag skulle faktiskt inte sagt nej till att bo där. Även om det ser lite tråkigt ut så gillar jag det :)

☝☞☟


ännu en dag.

Nuu är jag hemma. På gekan blev det inte så mycket men det blev iaf rakhyvlar, skärmskydd till mobilen, kick up och en jumpsuit. Brukar vanligtvis inte köpa kläder och annat där men jag orkar inte betala över 1000 för en onepiece, framförallt inte när jag bara använder den hemma... Men nu ska jag ta och byta om till något skönt och sedan ska jag ta och plugga lite och även städa :)
image description

Mor & dotter

Haha jag och mor har det kul iaf! Både jag och min mamma är sånna som inte bryr oss om vi visar oss halv nakna inför folk så folk tittade lite snett på oss när vi sprang i bh och trosor mellan våra provrum. Men iaf så bestämde jag och mamma oss för att köpa varsin jumpsuit till Barca, så mamma tog en vit och jag en blå. Så nu är vi redo!!! :)


Goodmorning

Idag har min mor tvingat med mig till gekås. Jag ska bara ha tre saker så det kommer gå fort för mig men jag undrar hur mycket mamma ska ha för jag orkar inte stanna där länge...
image description


Gårdagen.


Vill ha!

Har bestämt att det inte blir några vans till mig i sommar utan ett par ljusrosa converse!

Nu får du som du vill Alicia ;)

Här är min son som du nu kan sköta om ;)
image description

Äntligen!

Är det bara jag som har haft värsta cp bokstäverna när jag har skrivit? Men iaf så har jag inte städat så mycket, utan jag har gjort massa annat istället. Men det är ju så det ska vara. Inte sant? ;)
image description
Haha jätte ful bild med smoothien var god iaf!

Städning på G

Vaknade halv tolv idag. Behövde verkligen det, för jag känner mig riktigt utvilad nu! Idag ska jag iaf ta en ordentligt städning på mitt rum och sedan har jag inte så mycket mer att göra eller rättare sagt så kommer det ta hela dagen att få städat på mitt rum...
image description

Soon

Ska ta och spela en omgång bubble witch. Sedan ska jag ta och sova. Imorgon blir det en massa att göra, men det är mest städa och lite annat (Y) Godnatt!

Vill se!


Hejhej säger Charlie!

image description

Totally Serious

image description

Grattis Stefan!

Har nu hunnit städa lite och sedan har jag även hunnit göra mig i ordning (Y) Jag har typ tvättvecka denna veckan så jag har inte så mycket kläder att välja mellan så idag blir det långklänning. Ska till stan snart och sedan får jag se om jag hinner komma hem innan mamma och alla andra åker till min morbror för att fira han! Grattis Stefan!
Min frukost... Som var riktigt äcklig förutom hallonen :)
image description

Godmorgon

Vaknde precis. Mamma skulle göra en lista till mig på saker som jag skulle göra idag. Men hon har inte gjort någon lista så jag får la ringa henne. Men förövrigt så ska jag till Stålboms idag och träffa några kompisar som jag inte har träffat på lääänge.

Godnatt

image description

Inspo.


........❤❤❤❤❤❤........


MYSER

Ligger hemma efter en jobbig men ändå helt okej dag. Jag slutade elva sedan cyklade jag hem i regnet. Man märker verkligen att jag har min mens, för jag är trött och lite smått sur. Men nu ligger jag bara hemma och lyssnar på musik och bara myser :)
image description

Stronger.


ännu en dag.

När jag vaknade hade jag bara lust att somna om igen eller baraligga kvar i sängen och mysa. Men nej det fick man inte. Men denna dagen kommer ändå inte vara så lång så det blir bara till att åka till skolan vara där i tre timmar (8.00-11.00). Så det ska bli ganska skönt! Men nu ska jag gå ner och äta frukost!

.


Hejhejhej

Vaknade idag av att de bara öste ner och redan då kände jag att denna dagen inte kommer att vara den bästa. Så nu sitter jag i skolan och är på riktigt dåligt humör... Men tyska C provet är gjort och jag har även träffat bertil idag vilken var riktigt länge sedan! Har verkligen saknat honom! :)

GG

Gör bara ett kort inlägg nu innnan jag ska gå och lägga mig! Idag blev det att åka och hälsa på JB gymnasiet och det var kul, men har bara fått ännu mer ångest över vad jag ska välja... Men jag och amelia hade en riktigt härlig dag iaf! Hehehe fick mig även en härlig tupplur på vägen hem från halmstad och ännu en tupplur när Carl-Elliot kom (blev väckt av honom). Men Godnatt och sov gott!
Fick lite credd för min sovställning också! ;)
image description
image description

7 Maj 2012

Idag var det ett himla flängande men det var helt okej eftersom jag fick åka moppe! Men dagen har varit riktigt soft, för det blev bara en "normal" lektion och sedan bara massa annat skoj. Har sedan fått reda på att de sista veckorna som är kvar kommer att vara riktigt roliga och en massa kul saker som kommer!
image description

EMILZOR

Tjingelingen alla mina fans. Sitter i skolan nu omgomgomg har lektion hihihhiohomhomhomh vilket blogginlägg   HEJDÅ :D:D  /// EMILZOR
Tjingelingen alla mina fans. Sitter i skolan nu omgomgomg har lektion hihihhiohomhomhomh vilket blogginlägg   HEJDÅ :D:D  /// EMILZOR

Godnatt och sov gott!

Nu ska jag ta och borsta tänderna sedan ta av mig mina kläder och efter det sätta på Khloe & Lamar innan det är dags för mig att pömsa! :)
image description
Godnatt!

...


Onödigt inlägg nr.1231

Nu drar jag på mig mjukis byxorna och en fet tröja och sedan tar jag och släpar mig ner för att göra fruktsallad eller något. Sedan tänker jag lägga mig och kolla på någon serie eller något liknande. Funderar på att störa mig pojkvän och säga godnatt efter det men  jag får se, tror inte jag ska störa han ;)


6 Maj 2012

Idag sov jag och Carl-Elliot länge, väldigt länge. Därefter gjorde hans mor mackor till oss, kom inte ihåg vad dom hette men gott var det iallafall. Sedan har vi la inte gjort så mycket mer än att hämtat upp Rasmus och kollat på fotbollsmatch innan det var dags för mig att cykla hem. Så nu sitter jag hemma och har ont i magen. Det är lite konstigt för jag har haft ont dygnet runt i några dagar nu, så jag börjar undra om jag ska kolla upp det eller något...
image description
image description

Gårdagen

Igår sov jag länge och hade bara en tid att passa och såklart fick jag panik precis innan och glömde mina saker, menmen det fixade ju sig. Jag cyklade iaf till Amelia och där sminkade jag mig för att min kära mor hade tagit med sig mitt smink. Därefter cyklade jag och amelia vidare för att kolla på fotboll. Både jag och Amelia frös sönder så vi bildade en hög för att kunna hålla värmen (Y) . Men själva matchen kanske inte var den bästa och detta smittade även av sig på spelarna (syftar lite extra på en person). Amelia flydde så fort hon fick chansen, då jag fick stå och vänta ute i kylan på att min pöjk skulle komma.  Sedan blev det mat och därefter falkhallen för att kolla lite på min  syster som tävlade. Sedan stack vi hem till Carl-Elliot. Och där åt vi och gjorde en massa annat kul.
image description

They call me superman! And i'm here to rescue you.

Hemma nu från min löparrunda! Fick sånt jävla dampryck när jag kom på att jag inte hade satt på min nike sensor sak, så jag fick börja om. Fast det var inte så farligt för då hade jag bara sprungit typ 2 kilometer. Så då var det bara att börja om igen. När jag springer med mina hörlurar hör jag absolut inget av omvärlden, förutom när någon tutar ocg fyfan vad rädd man blir ( hände mer än fem gånger ). Men iaf sprang jag 1,23 mil och plus de där två kilometerna om det nu räknas :)
image description

TAGGAR...

Sitter hemma och försöker tagga träning med lite musik! Men låt mig säga att jag inte är så tagg efter min sköna tupplur (Y)
image description

Boyfriend

Nu har hans video kommit ut och jag har faktiskt ingen komentar på den...
Säger bara att jag föredrar Lillkillen istället ;)
Och gud så snygg han kommer bli när han blir äldre!!

MHM

Innan när mor min kom hem så tvingade hon med mig in till stan. Det blev först till att posta brev sedan hämta passen, mamma tog hål i öronen och sedan så drog jag med mamma in i en butik där jag hittade en massa kläder till henne! Och bara för jag var så duktig köpte mamma glass till mig! :)
image description
haha man ser faktiskt lite rundare ut uppifrån ;)

3 MAJ 2012

Dagen har varit riktigt konstig och det har hänt lite saker... Så inte precis den bästa dagen i skolan precis. Låg ute i solen i typ en timma innan jag fick världens snilleblixit och var tvungen att lämna solen. Idag fick jag iaf reda på att jag ska till JB på tisdag och hälsa på :)
image description

GODNATT

Sitter och snackar med min pojkvän. Är verkligen dödstrött så tror jag ska gå och lägga mig nu! Nattinatti :*

hemma och CHILLAR

Efter skolan fick man ta och byta om till träningskläder för att sedan sticka ut och springa med Jennie! Hon var ju inte precis motiverad i början menmen det gick bra :) Vi tog oss till Klitterbadet för att simma. Det blev tillslut 1000m simmning. Haha det var vi och tjockisarna som badade (Y)

NP Matte ✓

Har gjort B1 och B2 Nationella proven nu! och jag har absolut ingen anning om hur det gick, men fett skönt att ha fått det gjort ialla fall.
image description

Helt okej att vakna upp till.

Jag vaknade nästan nyss. Och gissa om man blir glad när man nu har vaknat upp till detta underbara vädret i tre dagar nu!!
image description


Lesson in life...


If you can’t handle my worst, You ain’t getting my best!


Ska ta tjuren i hornen.

Bestämde mig för att ta tjuren i hornen och ta tag i mitt tränande nu! Beach 2012 ni vet ;) Nej men jag stack ut på en liten löprunda och jag är nöjd eftersom jag inte har tränat på länge och är lite smått förkyld. Men nu ska jag få tag i jennie så att vi kan förbereda oss för imorgon :)

Två helsköna dagar!

De två senastehar varit helt underbara! Jag har även fått gjort sånt jag inte har orkat göra och även träffat folk och min pojkvän! Men nu är det dags att ta tag i det jobbiga och börja med att plugga inför imorgon... Men jag klagar inte
image description

RSS 2.0