Halloween Light Show 2011 - Party Rock Anthem

GANSKA COOLT ÄNDÅ!! :)

Egypten

Imorn så åker jag till Egypten. Jag har ingen aning om jag har internet på hotellet men jag hoppas på det men annars så ses vi om en vecka!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
fårse om jag skriver mer ikväll Annars så CIOA PÅ ER! 

In my head...

Sitter i sängen med huvudvärk och det gjorde så jag kom på att jag ska ha med plåster och annat med mig också :)

Bidra med 50 kr till rosa bandet utan att det kostar nått!


En annan sak. Det här grymma företaget har skänkt 7500 kr till min insamling. De skulle betala mig men kom med förslag att skänka det till min insamling och självklart ville jag hellre det! I utbyte mot lite reklam om deras insamling i förmån till Rosa Bandet. Så underbart med företag som gör sånt.

Och vet ni- nu har mina läsare som nu har blogg, chansen att skänka 50 kr genom att blogga och länka deras insamlig- och det kostar er inget.

För varje länk till deras insamling så skänker dom 50 kr till deras insamling, alltså ni behöver inte betala något utan det gör företaget själva. Så jäkla grymt alltså! Så det enda du behöver göra är att blogga om detta, och skriva vad ni vill, bara ni länkar. Men typ “Jag länkar nu detta företag och deras insamling, för om jag gör det så skänker dom själva 50 kr till deras insamling till Rosa Bandet. Det kostar ingenting för mig men jag sprider detta vidare för att det då skänks 50 kr till Rosa Bandet och Cancerfonden. Sprid gärna detta vidare du också” :)

Om du skriver i detta i din blogg så måste du gå in och skriva en kommentar i mitt inlägg med en länk till ditt inlägg, så att företaget vet hur mycket dom ska skänka. Och om du vill sprida detta vidare i ditt blogginlägg, så får ni skriva att alla måste gå in i mitt inlägg och skriva en kommentar och länka till sitt inlägg. Så att vi samlar alla kommentarer i detta inlägg.

Om ni bloggar om det och vill bidra med 50 kr till Rosa Bandet och cancerforskningen (utan att det kostar er något), så är det den här länken som ska finnas i blogginlägget: http://www.provabingo.se.

Om ni nu vill bidra med 50kr så komenterar du detta inlägget: youwillshine.blogg.se

 

Allt detta är taget tyras blogg eftersom jag inte riktigt fattade..


After school.

Efter skolan så gick jag ner till stan och köpte peeling och fyra tidningar :) Och jag ska inte ens titta i tidningarna för dom åker ner i resväskan! Och jag ska försöka hinna fixa lite filmer och sedan ska jag hinna med att raka mina ben för det behövs verkligen :)

MOLOWALLAMAHA (citat av Jennie)


That's my boy <3


Math...

Sitter i skolan och jobbar med matte. Inte så himla kul men jag fattar faktiskt.. Och när jag cyklade hit så regnade det sådär jobbigt så man blir jätte blöt. Så nu sitter jag och är lite blöt.
känner mig ganska vit.. men det ska jag nog ändra på i Egypten :)

LALALALA

Sitter i soffan och ska snart cykla till skolan. Det löste sig nämligen :) Imorn denna tiden sitter jag i flygplanet eller jag har åkt i ca 20 min. Men nu ska jag ta och packa ihop mina saker och sedan sätta mig i soffan igen och titta på vakna med the voice.
Me today!

Nattfåk

Sätter på ljudboken som jag laddade ner till egypten egentligen, men det blir nog bra ändå!

Är superduper trött!!

Ska nog sova nu eller om en stund, ska försöka få mitt hår torrt. Imorn har jag ingen som helst anning om hur jag ska komma till skolan... Eller Jennie kanske kan köra mig och annars får jag la gå till skolan :(
Ser ganska trött ut?!

:)


Katterna väntar på MAAAAAAAAAAAAAT


Fuck you erika!

ÅÅ jag somnade när jag kom hem och jag sov från 14,40 tills nu!! Jag hade även en dröm där jag glömde och ta med mig saker till Egypten så jag ska nog sätta igång med packandet :)
Imon FÅR jag inte glömma plånboken för jag ska köpa:
Peeling
Massa tidningar
Svarta strympbyxor (vet inte varför)
sedan hittar jag kanske något annat...
vad jag inte ser fram emot...

Mot skolan snart

Är nästan klar för att åka till skolan eller nej jag har inga kläder på mig och inte sminkat mig eller något men jag har kommit upp ur sängen iaf :)

In the dark

Ligger just  nu i mörkret  med Cindy och ska börja kolla på 90210!

??

Jag funderar på att sätta mig och jobba med matte men jag vet inte?!

MUMS

Sitter och äter fil just nu men ska börja spela age of empire nu :)

Hej allihopa!

Sitter i skolan och är lite småtrött. Jag orkar inte jobba men jag måste, tror nog att  det inte blir så mycket gjort idag :)

Morning!

HAha det blev inget springande, jag var så himla trött. Men jag sov längelite för länge. Så nu har jag stressat en massa. Men jag gjorde i ordning mig fortare en vad jag trodde så nu sitter jag vid tv:n och bara chillar :) Ciao!

Mac Miller - Knock Knock


Nattinatt på alla"!

Och jag har trosor/shorts på mig :)


Lejonkungen!

Sitter och väntar på att lejon kungen 3 ska bli klar. Men det är mer än 3 timmar kvar så jag tror att det inte blri av idag.... Så jag går ner och gör något jag inte vet ännu.....  Jag får se om jag skriver något mer ikväll?(/&%€#"



Morgondagen ser ut..

så här: Vaknar typ halv7 eller 6 och sedan sticker jag ut och springer, efter det hoppar jag in i duschen och äter och gör mig i ordning sedan bär det av till skolan!
(OBS DETTA ÄR INTE SÄKERT FÖR JAG BRUKAR INTE ORKA PÅ MORGONEN)

This is me when the bitches in my class starts talking...


Nisse is back!

Efter jag fick en lektion av jennie på photoshop så gick det ganska bra ju :)

Now all i want to do is to be here whit you!


Gå-spring runda!

Hemma efter en gå-spring runda!

Look at that boat!

Jaa och det här är då min yacht! ;)

Packlista*

Är det något mer jag behöver? än:
• 7 linnen
• 6 shorts och kjolar
• 9 trosor
• 4 sockar
• 7 bikinisar
• 4 behåar
• 1 par jeans eller andra byxor
• 1 tjocktröja
• 4 par skor
• pyamas
• träningskläder
• cyklop
• kamera
• ipod+högtalare+hörlurar
• mobil
• (Dator)
• Peeling,hudkrämer, tanborste osv.

Min Nisse!

KOMMER SAKNA HAN OCH CINDY SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET!

Fire


Good morning!

Hej på alla! Jag har varit vaken en stund fast jag ligger i sängen och bara myser. Mamma har öppnat alla fönster och dörrar så jag vill inte gå ner för det är så kallt + att det är väldens kaos där nere. Katterna märker att det är något som ska hända så dom går efter oss hela tiden. men nu ska jag ändå gå ner och ta något att äta :)

Nu blire...

LEJONKUNGEN! Ska bara hitta något att äta med :)

Lalala rastlöööööööös!

Sittter och lyssna på musik och kollar runt lite i cyber världen. Väntar även på att lejon kungen ska vara klar (laddar ner).

Spongebob


Fullt upp i huset just nu :)

Hängde med mamma till en kakel affär innan. Först gick mamam runt och kollade och kunde inte bestämma sig och efter ett tag så gick jag bara fram och tog ut lite saker, och efter de tog det en kvart att bästämma sig :)
Men eftersom det ska renoveras i den "kalla delen" hemma när vi ska till egypten så håller mamma på att städa och sånt så det är typ kaos i hela huset just nu.... Så därför stannar jag i rummet och så ska jag tvinga mej att jobba lite... Om det nu kommer att gå?=)(/&%€
Denna bilder behövs just nu! :)

Snälla?

Har nu vaknat efter en jobbig dröm om flyg resan inför egypten.... jag skakar nästan och det är lite mindre än en vecka kvar. Men nu ska jag få något annat i tankarna så jag ska spela lite age of empire :)
blir nervös jag bara ser flygplanet :S

Nu ska jag ta och...

STÄDA...

Så härlig!!



I have no idea!?

Idag har det varit en slapp fredag. Hade precis gymnasiesamtal och jag har fått en liten hum av vad jag vill göra och blir.. Men jag ska sitta kvar nu i skolan och vänta på hanna som snart kommer tror jag :)
Han/Hon är så söt!!

Morning

Har precis duschat och nu sitterjag i sängen och undrar vad jag ska ha på mig för jag har ingen anning själv...?

TRALALLA


ÅÅÅ dumma mig!

Jag låg precis i soffan och halvsov men sedan gick jag upp för att sova och då satte jag på musik vilken gjorde mig pigg igen........ Ska tvätta ansiktet och borsta tänderna nu!
<3 <3

Gaddafi

Gaddafi är död bara så ni vet... :)
lite äckligt..
Ja han gömde sig då i ett betongrör.

The Salmon Dance!


Godmorgon på er!

Jag vaknade lite sent idag men inte så mycket.... Men jag är väldigt trött även om jag sov i ganska många timmar?! Men nu ska jag ta och packa mina jympa kläder och sedan äta lite. :)

Shhhhh!!

Be quiet i want to sleep.... ??
Och nej man ser inte mina bröst för det är bara skugga....

Godnatt allihopa!



ELEFANT!!


sÅDÄR ja

Sådär ja nu sitter jag hemma efter ännu en skoldag, där det integ blev något gjort förutom lite age of empire och lite annat :S Så ska ta och sätta igång med jobbet nu :) A jusste det är/var marknad i stan och jag,frida, jennie stack dit och seden kom adrian, erik och emil fast det var typ inget där så alla stack...
MIN NYA FAVORIT I 90210!
Och det värsta är att han är en indier!! (ursäkta er som är indier men jag brukar inte precis dras till indier)

Hahaha!


Morning!

Jag har märkt om man sätter på musik på morgonen, så blir man riktigt pigg på morgonen!


Sämst humor nu på kvällen haha!

When you tell your friend to look at the person behind them and they do this:
Everything's funnier when you're not allowed to laugh:
When you hear a noises coming from a dark alley..
Black people:
white people:
"let's split up gang"
så himla dåligt!! :)

Tralala


That moment when nobody knows the answer but only you →


Nästan lite triathlon över det hela!

Det blev corespin idag med min mamma. Jävligt jobbigt faktsikt. Sedan bestämde jag mig för att springa hem i detta fina väder (regn och rusk). Men nu ska jag ta och tvätta av mig lite och sedan så blir det antingen matte eller att kolla i gymnasietidningar, eller kanske både och. Fast det blir nog lite 90210 också!


Så bra men ändå så dålig!


Stackarn**

Idag när vi såg på en teater som någon skola i båstad hade gjort så var det en kraftig tjej som dansade. Alla/många började skratta åt henne och jag tyckte så synd om henne. För hon dansade verkligen så himla bra. Sedan fisck jag cykla genom ös regn hem  -.-

Ensam här i skolan....

Just nu sitter jag i skolan och är helt ensam det är jätte tyst och det ända man hör är regnet.... Typ iallafall.  Jag ska nog börja dagen sedan med att jobba med So:n och sedan matte och lite NO tror jag också det blir idag :)

Inte ofta jag är glad för regn!..

Idag är jag riktigt glad för det regnar! Och det är bara för då slipper jag cykla och min kära fader skjutsar mig till skolan :) Fast jag hoppas att regnet tar slut så jag kan cykla hem sedan...
ååå regnet det bara öser ner....

Idag är inte min dag!

Dagen börjar med att vara väldigt trött. Sedan på  gympan slår man i tummen (har fortfarande ont) och i allt detta blir man ner tryckt av en matta och nästan påkörd av en plint.. Sedan skadar jag knät och får en handboll på min käke som är helt avsapplad. När man sedan ska till hemmkunskapen blir man skjuten av en fotboll (dock inte så hård). Och inte nog med allt detta nu har jag blivit väldigt försyld.
Har även varit en sådan "ful dag"...........

Bilder från weheartit!


✌ ✌ ✌ ✌ ✌ ✌ ✌ ✌ ✌ ✌ ✌ ✌

Är verkligen jätte pigg fast fett sur på allt och alla men det är därför jag håller mig på mitt rum och tittar på 90210 :)
Peace out Bitches!

Dumma mig :S

På något sätt så somnade jag i min säng innan. Sedan vaknade jag upp och trodde det var morgon. Så nu undrar jag lite hur jag ska kunna somna inatt? :S
det är vekligen jätte kallt ute och inne nu

Duktig

Jag har precis kommit hem ifrån stallet. Var där och red med Hanna och Jennie! Nu ska jag ta en dusch och sedan får jag la se vad jag hittar på :)

Varför så söta??


Hello sunshine!

Hej jag vaknade precis och klockan är halv 10. Det är världen härligaste väder så jag funderar på att gå ut och fota lite :)

"Gäsp"

Sitter och gosar med min katt och gäspar och gäspar. Man blir riktigt trött efter att ha varit ute hela dagen :)

Mother Fucker Nature! BILDBOMB


Ett väldigt oväntat par?!

Dessa två är några man inte tycker skulle passa ihop..  Det är:

Trace Cyrus & Brenda Song


Chilla bror

Idag har det verkligen varit kul! Men nu ska jag ta och ladda över lite bilder och redigera om det behövs :)

Bättre sent än aldrig!°


Tjabbatjena

Denna morgonen har jag redan hunnit spela age of empire, läst, ätit, lekt med mina katter (dom tyckte inte det var så roligt.. men jag hade kul iaf :) ) och duschat och en massa annat. Snart så bär det av till farfars stuga med Mamma,Pappa,Lovisa, Rebecca och Jennie.

äntligen!

Har inte haft internet..Men nu så!! Igår gjorde jag So provet och jag har ingen aning om hur det gick. Och sedan blev det gekås och där gick jag runt som en Zombie och var fett sur på allt och alla :) Men det blev ändå lite saker som ridbyxor, termobyxor,trosor och lite ansiktsaker.

:)


Not All Who Wander Are Lost


In my head...

har suttit och pluggat men ärligt talat så har allt kommit in genom ena örat och ut genom andra, för det känns som om jag inte har lärt mig något... Men nu ska jag fortsätta att plugga :)

Foton från Farfars skog.. Ska dit på lördag och då kanke det blir lite foton också :)

Polisen

Inatt sov jag riktgt bra vilket jag inte har gjort på ett tag. Sedan hade jag en riktigt bra dag i skolan också! Engelskan gick ganska bra. Sedan fick vi ta igen slöjd. Men det var bara kul för vi vra bara 5 :) Sedan hängde vi med Adrian till polisen (han ska ju betala sina 3400 kr i böter) och sedan gick jag och jennie in till apoteket för att leta efter en kräm sak som jag ska köpa. Sedan påvägen hem så stod det värsta poliserna och grep en massa folk (ganska kul och titta på) snippsnappslutsåvarsaganslut!
Orkar inte lägga upp några bilder så jag tar en gammal..

LALALALA! det här kommer så åt pipan

Hahaha först lektionen ska vi ha engelska och idag så ska vi läsa upp för hela klassen vilket jag är sämst på :( . Idag så har jag på mig det jennie bestämde att jag skulle ha igår.....

Usch och fy!

Hej igen. Har precis gjort iordning mig för att sova. Jag tror jag aldrig har haft sådan huvudvärk jag har just nu :(

förlåt mig!

Detta är nu fösta gången idag jag är inne på bloggen. Men iaf. Idag så hade vi musik vilket inte är min starka sida. Sedan vanliga lektioner fast som tur så har jag min klass som gör det roligt. Jusste vi hade ju tyska prov idag och det gick la som det gick vilket inte var så bra. ja och sedan hängde jennie med mig hem och här fixade vi age of empire och pluggade lite och lite annat. Så nu sitter jag här med världens huvudvärk och mår skit (serriöst) ...
LA!

Godnatt på er!

Jag hoppas att det ska gå bra imorn på tyska provet!! :S
Fråga inte vad det var jag gjorde, jag bara satte ihop något :P

just some pictures..


Tjabba

Idag har dagen varit riktigt kul även om jag har haft världens mensvärk! Ficj cykla hem iregnet men who cares? Nublire plugg  och något att äta :)

Tänkt lite.. Så hejdå, ses i himmeln!

Hahaha  låter som om jag ska ta självmord! Men jag har kommit på att världen kommer gå under 2013. Vet ni varför? för varje år är det alltid en dag som är t.ex. 11/11-11 men det finns ju bara 12 månader så därför tror jag det. Nej men jag är inte skärskilt serriös. Det är precis sånt här jag kommer på när jag egentligen borde plugga :(

Nu blire 90210 :)


Disney dax!

Vet att denna inte går och titta på men tyrck på titta på youtube så kan ni se den där :)

Spinning

Nu har jag varit på spinning med hanna, men inte bara det utan jag sprang även hem. När jag kom ut så fick jag en smärre chock för att det var kolsvart ute fast som tur var så har vi ju gatulampor :) Men nu ska jag ta och byta om och tvätta av mig sedan äta och kanske sedan hinna med att plugga lite :)

ofta inte jags er lite ond ut ??

Gått och blivit förälskad!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

:)

Dagen började dåligt men slutade super. Iallafall hittills :) Ska på spinning sedan men nu ska jag plugga lite och göra lite annat.
Blubbblubb
hade inga bilder så ni får på guldfiskar :)

Typ dagens :)

Detta är vad jag har på mig idag :) Svarta jeans från bikbok,gammalt skrynkligt linne från cubus och skjortan från Gina. Jusste ringarna, ormen är från lindex och den röda är ifrån bikbok.

<3


School

Imorn så blir det skola. Jag gillar måndagar förutom att jag inte brukar kunna sova på söndagarna.

Luxury houses


ÅNGEST!

Jag har gymnasieångest! Har insett att det inte är långt kvar tills jag ska välja vilket gymnasie jag ska gå på. Jag satt och kollade lite på internet innan och gjorde lite tester och endel resultat blev tvärt emot det jag vill :(
I framtiden när jag typ är 23 så vill jag ha ett jobb som jag inte har fasta tider och kan göra lite vad jag vill och då har jag kommit på att jag ska ha ett eget företag, sedan vill jag hålla på med nått kul som kläder,inredning. Men sedan vill jag inte sitta inne hela dagarna. Men min slatsats på detta är Mäklare,personligtränare eller kanske nått annat?!
Okej, jag vet att detta inte var nått om gymnasium men det var en början :)
Bilden: första stämde ganska bra men inte resten....

Bilden säger allt!


hell,heller

Passar på att träna lite på tyska hell, heller betyder ljus,ljusare. Men nu ska jag ta och tända alla mina 18 ljus som jag har i mitt rum :)

Danke Dumdum! (smack i pannan på dig)

:'( Passa på att sörga lite nu när man har fått mensen

Vad heter låten vid 2:22??


4 Bilder jag tog igår...


Godmorgon!

Klockan är nu nio och jag ska gå upp. Jag ska nämligen jobba idag så jag bestämde att jag jobbar tidigt så jag kan åka hem och plugga sedan (eller göra nått annat)  :)


only a few photos that i like


Lalala

Inatt sov jag som en stock och jag känner mig verkligen utvilad nu. Fast inatt så fick vi även ägg kastat på huset eller ja alla hus på gatan blev typ det. Men så är det att bo i "stan". Nu ska jag försöka städa lite och göra mig i ordning. Fick veta innan att vi ska till farmor och äta mat vilket jag inte visste, men man får väl ställa upp för släkten ibland ;)
Skulle inte ha denna bilden men jag får inte bort bilderna när man använder chrome...

PizzaPizzaPizza :)

Sitter och äter Pizza och tittar på 90210! :)


Nej!

Ja och såhär ser det ut i Kiruna. Jag hoppas verkligen att det inte kommer snö hit :'(

Hej svejs i blåbärsskogen.!

Har precis ätit en jätte smarrig blåbärspaj som Frida har gjort till klassen! Nu ska jag göra annanas, vet inte hur men det nått med kemin iaf :P
Saknar mitt hår lite faktiskt .

Orkar inte mer .

Nu orkar jag inte plugga mer :'( ska lägga mig och titta på VÄNNER säsong 2 som jag fick låna av HANNA ! :)

haha ser ut som om jag har värsta stora brösten :)

Willows nya....


Som om jag kommer att klara det??

Nu ska jag gå ner och hämta upp lite mat för jag vill plugga samtidigt. Jag har en massa tyska tills imon som jag knappast har tittat på. Men jag ska försöka plugga lite :)

Riding.?

Efter skolan gick jag och frida hem till hanna. Hanna var hos doktorn så vi väntade hemma hos henne :) Ja och där åt vi och lite annat. Sedan stack vi till stallet. Jag var la inte så bra men det var ändå kul! Sedan stack vi hem till hanna och åt clementiner och spelade Wii :)

Skulle bara visa flätan frida gjorde på mig :P

Godmorgon!

Nu ska jag skynda mig för jag vaknade lite sent idag..
+Grattis på namsdagen Jennie!!! <3

ÅÅ titta jag vill ha!

jag vet innan ville jag ha 4:an men nu vill jag ha den nya. Men jag vill typ bara ha den för siri saken :)

Snart kommer...

...Vintern

90210

Efter skolan cyklade jag hem med min syster, vilket var typ första gången på länge. Men feter det har jag tittat avsnitt efter avsnitt av 90210. Man verkligen fastnar i det efter ett tag när det börjar hända saker :)

Sorry

igår bestämde jag mig för att plugga istället för att använda datorn. Så jag rörde inte ens datorn igår :). Men jag har precis gjort provet så jag hoppas på ett g men om det är över så är jag nöjd :)


Spinning all alone

Jag stressade mig till spinningen innan. Fast ändå kom jag i tid. Jag satt utanför och väntade på hanna, men hon kom inte..  Jag blev faktiskt riktigt svettig på spinningen och mitt i allt så svimmde en som var på spinnigen.... Men det gick bra iallafall. Hade inte så mycket att titta på när jag satt och cyklade så jag tittade på min bror när han tränade och en av hans kompisar. När min bror skulle göra armhävningar på ett jätte konstigt sätt med en bänk och cettlebells så gjorde han typ tio och sen kom min brors kompis så tänkte jag "åå han ser ju stark ut han kommer klara det" men när han skulle gå ner första gången så bara trillade han och då tänkte jag "åå han som var så snygg"
Ganska coolt ändå ;)

Chillar grillen häääär!

Sitter i klassrummet och "jobbar". Men vi har faktsikt gått igenom en massa så jag är värd en liten rast :)
Idag ska jag träna på friskis med hanna :) Och sedan ska jag plugga hemma så då blir det säkert jätte braaaa :)

Drömmen


Rekommendation

När jag var på ikea för någon dag sedan så köpte jag ett ljus som doftar (inte sniffar som jennie säger) ljuvligt. Jag har ett ljus redan fast det doftar vanilj (det doftar ju också gott) men detta doftar ROS och jag verkligen älskar det!
Känner att det blev lite mycket doftar men det får ni leva med :)
Ursäkta bilden men jag orkade inte ta så många bilder.... så det blev en bild + att det är datorkameran.

Nu så

Nu tar jag och reser mig upp och ställer mig i duschen.............
Gissa om jag är sugen på detta eller??

I'm sitting in my bed

Sitter i sängen och orkar inte ställa mig upp ärligt talat så tror jag att jag trillar ihop om jag ställer mig upp :'( Ska typ bara ligga här fast jag måste ju duscha?  O.o

Till i Collapse

Asså fyfan men ändå inte! Eftersom jag inte hade någon lust att springa så blev det väldigt segt men jag sprang ändå! :) Nu har jag iallafall kommit till då jag njuter utav att springa fast nu när vintern snart kommer kommer jag att tappa suget och då kommer det inte vara kul att starta igen till våren.


Har fixat..

..lite låtar, så jag snart kan sticka ut och springa en liten runda. Jag menar verklugen liten för jag har ingen lust att springa.
Skola imorn..... Inte så peppad.

Tjena

Hejsan alla glada och kanske endel som är nått annat!! Jag har precis målat naglarna för jag gjorde aldrig det igår.. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för jag skulle egentligen tränat idag men det blev inte så och så sa jag till pappa att jag inte skulle jobba så nu sitter jag här... Men det blir att sticka ut och jogga sedan om jag hittar ipodladdaren. :)

Ser faktiskt ut som små Bruno Marsare


Godnatt för nu ska jag..

..titta på någon film eller serie,  läsa lite tidningar jag har köpt och gosa med katten!

Ska nog måla min naglar också :)



Ni kan även titta på mina fina gardiner som jag köpte idag :)) käner mig som en tant när jag skriver det :)
Spetsgardiner är det iaf.

Stackars min hand

Efter jah kom hem har jag bara skadat mig :(

Först så rev min katt mig och sedan satte jag en skruvmejsel i handen :(



man ser inte så bra men lite ser man iaf

hittade ingen bild utan texten.

Jag skulle älska att flyga så !!


DAG 2 i helsingborg!

Vi vaknade upp på hotellet och åt en satans god frukost med pannkakor och frallor och massa annat. Sedan packade vi ihop och stack till väla. Där fick jag köpt en typ blus eller vad man ska säga och ett långt linne som jag kan ha tights och bara en slapp kofta. Jag hittade verkligen en massa saker men tyvärr så ville jag inte lägga ut pengar för jag hade ju typ inga............... :'(

Jusste vi var på ikea med där köpte jag papperskorg,galjor, saker till garderoben,ljus gardiner osv. Jag provade även sängar och jag valde en fast jag vet inte om jag får den. Men nu vet jag även hur jag ska ha mitt rum :)


DAG 1 i helsingborg.

Jag hade riktigt kul dessa två dagarna! Men iaf vi var i helsingborg stad igår och där gick vi runt och yrade lite och fick inte så mycket köpt förutom en tröja. Sen åt vi typ världens godaste mat!! Sedan efter några timmar på stan så åkte vi till hotellet och chillade järnet.. Sedan stck vi till MAX och åt och handlade lite godis och frukt och tidningar :)



Och så köpte jag nagellack också som jag ångrar lite...


RSS 2.0