Good morning på er alla!

Godmorgon! Klockan är åtta och jag förstår inte riktigt varför vi ska åka så tidigt menmen. Jag packade såklart inte igår. Men det är ändå inte så mycket som ska med. En sak till förstår inte jag det är hur jag ens ska kunna köpa nått där,  eftersom jag inte har några pengar.........?

Så hejdå! För jag kommer antagligen inte ta med mig min dator...


Godnatt nu då!


Dagens låt

Har haft den i huvudet heeeela dagen!


<3


Tonight i hope i dream about you


MY DREAM IS TO COME TO.....




Dream Catcher!

Detta var en gåva från gud..Nej men jag fick den ifrån min bäste vän Jennie! Fattar inte riktigt att hon kom ihåg att jag sa att jag ville ha en drömfångare när jag knappast kommer ihåg det själv men jaja det kanske är därför jag kallas Guldfisken O.o






cloudy

Innan när jag tittade jag ut genom fönstret så såg jag inte så mycket.


Innan


Några veckor sedan.


Walla

Nu ska jag ta och duscha! sedan hjälpa mamma lite där nere och vänta tills pappa kommer hem för han ska hjälpa mig med matten. Sen ska jag nog städa lite till och sedan packa tills imorn.

HAHAHA :)

Age of empire!

Sitter och laddar ner age of empire! Såå jag hoppas verkligen att det funkar :) Har verkligen saknat att spela det..


Indianer!!!!!!! :)

Morning!

Idag så ska jag städa och plugga så det är klart så slipper jag göra det sen!



så jävla härligt!

ÅÅ så gosiga!


You hit me like the sky fell on me

Heeeeej ! Okej jag har verit hemma ett tag nu men jag var så trött så jag somnade. Hahha asså idag på friidrottsdagen... Det första jag gjorde var såklart att hamna på nått konstigt sätt med foten (typ stukade den) så jag var inte med mer än på kula. Så det var ju lycka   -.-      Riktigt kul var det annars !!


IP

Idag blir det friidrott.............. Och eftersom jag suger på det så tycker jag inte det är det roligaste.. Jag kommer hem vid två tror jag och då är vi lediga resten av veckan :)




I'm Tired!

Skulle ta lite bilder bara för jag hade lust men jag insåg att jag var lite för trött för det :)





Trött chey asså!



Man försökte även vara serriös.. men det gick ju bra -.-



Vet inte vad jag skrattar åt...

Någon som kan någon bra film?

Var och handlade med pappa innan för jag ska ha med mig mat imorn. Det blev sån sallad man kan plocka till sig det man vill ha :) Nu har jag gjort i ordning mig för att sova, fast jag har lust att titta på film eller något så om någon säger någon bra film blir jag super glad :)


On the GO

Var så satans rastlös innan så jag stack ut och sprang en liten runda. Asså jag verkligen njöt av att springa, och den fina solnedgången men även utav att vara ute och lyssna på musik. :)))



En bild på mig helt svettig och äcklig men därför så ska jag ta en dusch!

Lalalala tralalalaaaaa

Idag har varit en riktigt bra dag! Bowlingen var kul fast det var inte själva bowlingen som var kul. Sedan hängde jennie med mig hem och vi han med både det ena och det andra... Så imorn är det friidrots dag med skolan och jag hoppas att jag ska åka longboard dit.


Asså mitt hår?"!

Jaaaaa. Håret blev la inte som jag hade tänkt mig men jag hoppas att egypten bleker det lite. Jag har typ brunt hår känns det som och min syster tycker det är fult såå jag vet inte riktigt vad jag tycker om det....

Ni får ingen bild på mitt hår för det ser helt cp ut just nu............

orka...

Efter skolan fick jag skynda mig till frissan så jag skulle komma i tid. Men nehe för jag skulle visst klippa mig klockan 5 istället för 4. Fast ändå ganska skönt för jag hade så ont i magen eller rättaresagt jag har sjukt ont i magen. Så nu ska jag slappa sedan sticka dit igen.


Godmorgon

Vaknade med att jag frös jätte mycket och sedan blev det inte bättre av att jag duschade. Så idag blir det en stor stickad tröja och jeans :)

Jag får verkligeninte glömma att jag ska klippa mig idag. Vilket jag brukar göra. Så jag hoppas att jag kommer ihåg det denna gången :S



Stickad tröja <3

NATTINATT PÅ ER


AUTUMN BILDBOMB































Favoriten <3










En till favorit <3


I'm Glad You Came


HAha

Satt på mitt rum och pluggade precis. Helt plötsligt blev allt kolsvart. Jag gick ut i hallen så sa mamma akta. Mamma hade såklart skruvat på en lampa och när hon sedan skulle tända den så smälde den och då gick en säkring. Men det var bara mitt och lovisas rum som strömmen gick. Så jag hoppas att vi kan fixa det redan ikäll -.-



Hösten är väl ganska mysigt endå....

I'M GOOD

Jag har nu jobbat och städat (lite). Sitter och pluggar lite nu :)


Ska snart åka..

Har suttit och tittat på mobil till mig. Jag tror jag har bestämt mig eller ja jag hade bestämt mig för länge sedan men jag visste inte hur jag skulle göra med pengarna. Men mamma betalar 200 i månaden och så får jag betala 94 kronor i månaden i tio månader sedan 189 kr i månaden... Tror jag iaf :)





Jeans och linne det är vad jag har på mig idag....................................

Jobbjobbjobbpluggpluggpluggstädastäda

Vaknade nyss har såklart ont i magen idag igen -.- men jaja. Jag ska äta lite sedan jobba, fast det är väldigt tyst i huset så jag funderar på om han har åkt utan mig och linus......  Och rubriken säger vad jag ska göra idag

Yeserday. "När jag skulle plugga"



FarAway

Igår kväll/natt så åkte jag hem mest för jag hade så sjukt ont i magen. Men det var riktigt kul endå! Det roligaset var nog nrä man spelade mot många, fast man dog ju mer gånger då men endå :) Ska göra mig i ordning sedan MÅSTE jag jobba med matte....



en gammal bild

Tjjjjena

Hemma nu! Sitter och fixar så jag kan spela COD ikväll. Såå jag kommer nog inte göra inlägg idag mer och imorn för jag ska spela då :)


Lan

Har duschat nu. Jag typ fryser sönder just nu och de kläderna jag ska ha är där nere så jag orkar inte gå ner, känner att jag är väldigt trött idag. Så jag får la sova efter skolan idag så jag kan vara vaken på LANET ikväll :)



Skulle inte skada med en sån här frukost nu!

Alexandra Stan - Get Back (Asap)


BREATHE

Sitter och väntar på att mina filmer är klara så jag kan sätta mig och titta på någon film. Borde ha pluggat matte idag men who cares??


Hobhus

Om jag skaffar stuga sedan så vill jag ha ett hobhus :)






Indian

En sån vill jag ha när jag ska vara indian på utklädningsdagen!!


Vor zwei jahre war ich in Ägypten.

Lite av min tyska läxa där va?°. Men idag har verkligen varit en super dag!! Förutom att man fastande med håret (på huvudet asså) i en epilator och hur jag lyckades med det är en annan historia :)



Denna bilden är så himla gossi!! :)

Indian style














Tänk om det kommer nått till falkenberg?!







slinga/färga?


Älskar vekligen hennes hår!!


På Måndag ska jag färga/slinga mitt hår men jag vet inte vad jag ska göra.. Jag tror jag vill slinga ljusa och mörka slingor.

Tjabbatjenahallåvisägerså

Heej! jag har inte hunnit eller velat uppdatara idag för ärligt talat så har jag inget att skriva om?! Men efter skolan så åkte jag och mamma och lämnade min jacka på kemtvätt och köpte fika. Men nu ska jag sätta mig och fixa lite filmer på min dator och äta choklad! :)


i feel sick..

Jag ska gå och lägga mig nu...Det känns som om jag ska spy närsom. Men jag får la se imorn hur jag mår.-.-_.:



Såå gossig kanin :)

Mina Boys allihopa!























RUN BITCH RUN!!


??

Idag var det skola... Allt gick väldigt fort. Men sedan kom slingan, vi skulle springa två varv men jag sprang vilse så jag sprang typ två varv sammanlagt, alla pekade åt olika håll som jag skulle springa. Sedan cyklade jag med adrian en bit och sedan hem. Imorn så ska vi spela en låt på ukelele för klassen och jag kan inte det så jag får la se hur det går...


Natalia Kills - Free ft. will.i.am


Godnatt!



Tänk att bo så och se ner på detta varje dag! DRÖMMEN

Min bortförklaring idag "men jag fick mvg"

HAha för jag fick mvg så ska pappa åka och handla choklad till mig! Ska ta på mig min pjamas och strumpor sedan ska jag lägga mig i soffan och titta på hollywoodfruar. Och såklart äta choklad :)


Plugg




Mycket väl godkänt!

Idag fick vi reda på provsvaren! bombombom (trumvirvel) Jag fick 56,5/57 så det är ett mvg! STOLT! Fast nu har jag bara en massa prov till att göra så det är nog dags att börja plugga nu.... SEYA!


Godmorgon

Jag har bara lust att ligge hemma i sängen. Men nej för jag ska gå till skolan -.- Men bara vi gör nått kul på jympan och på hemkunskapen så är dagen räddad!


i have...

Jag har lite ont i huvudet så jag tänker borsta tänderna sedan krypa ner i sängen och titta på någon film :)


Saknar min jennie :'(

I'm almost done!

Nu är jag snart klar med rummet!


Me Like

Brukar inte lyssna på dom med denna var riktigt bra..


Regnet det bara öser ner.

Är inne på mitt rum och gör världens storstädning jag har tömt garderoben på saker jag inte använder och sorterat en massa så nu ska jag plocka allt från golvet och sedan damsuga och bädda.


Städning..

Som ni ser hittar jag "inte" nåt på mitt rum som distrarhera mig när jag städar......


Hahaha orkar inte att jag springer runt med denna ! _.-.-.-.-.-

Morgon dagens: ATT GÖRA LISTA!

• Städa rummet (damsuga,bädda,hänga upp kläder, Slänga saker).
• Rensa garderoben (ta bort det jag inte använder).
• Åka till pappas jobb (hämta en hårddisk).
• Plugga lite*.
• Träna (styrka hemma).
• Rensa datorn på onödigt och lägga över bilder på hårddisken (om det händer nått med datorn så har jag det sparat)

TROR JAG HAR ÄNNU MER MEN JAG KOMMER INTE PÅ NÅTT JUST NU.


ÅÅ fyfan!

Började gråta...


"Det är okej att känna"


I Wonder?

Undra om jag har råd att köpa mat på nya märkes mcdonalds?










OM?

Om jag hade flugit så hela tiden hade jag kanske inte tyckt det var så jobbigt?!
Tycker pappa ska köpa ett privatplan och så kan jag flyga runt på helgerna och upptäcka världen! :)





Nissepisse och jag.




Mother Fucker Nature! bildboomb


































Jag hade en gång en båt!

Jag sitter och försöker spelar Jag hade en gång en båt på Ukelele.



TJAO

Är hemma nu efter att ha jobbat typ 3 timmar. Efter åkte vi och handlade och pappa hämtade ut ett paket och i paketet så var det ett nytt bredband! YESSS! och nu är internetten suuuper snabbt.


Bye

Nu ska jag sticka och jobba så hejdå!


Rösta!

Snälla rösta på mitt stilcollage! HÄR röstar ni!


GRAVE




Cobra Starship: Good Girls Go Bad ft. Leighton Meester


Snuvig

Idag har det varit riktigt varmt vilket är jätte skönt! Kanske de sista varma dagarna innan den riktiga hösten börjar?! Men efter skolan så åkte jag till halmstad och jag skulle hjälpa mamma titta på saker till det nya badrummet, fast det blev lite shopping också :)

Inte alls bra bilder men det får duga :)

Sjalen 249 kr H&M




träningsbyxorna från H&M 299kr.

Taggade prov till låten igår!




tror jag la ut låten i somras med men den är ändå braaaaaa!

Provet är klart!

Har precis gjort provet! Jag  har ingen aning om hur det har gått men jag är glad att jag ens har gjort det :)
Hela klassen satt och snackade och alf kom med sina skämt och så fikade vi mumsmums, kakor och saft!


Sjukt!

Dagen började väldigt dåligt. Jag vaknade med att vara jätte yr men jag forsatte och duschade och gjorde mig i ordning. Sjlöjden var verkligen bäst Minnie och jag hade det riktigt trevligt och helt plötsligt började emil sjunga om mig och kort efter det kommer adrian med en annan stämma och koort efter det kommer alla andra i slöjden och börjar trumma och hålla på.




Waow!

Jag låg i min systers säng och tänkte skrämma henne helt plötsligt blixtrade det till och det lystes upp i hela rummet. Jag rusade medesamma in till mitt rum och öppnade fönstret och bara tittade. Har nog alldrig sett så stora blixtar i hela mitt liv, det var typ som ett spindelnät.

Synd bara att jag inte tog fram min kamera :(



Prov imorn!

Sitter i rummet meed musik på nästan högsta volym! Jag kan inte allt på fysiken, men det får räcka nu. Jag har precis hjälpt emil med fysiken. Men nu ska jag gå ner fast nej jag kom på att jag inte kan batteriet ännu :S


Mmmm


Vackert!

Nu har jag fyllt på lagret...



erkänn det blev bra!?

Shopping

Nu ska jag och mamma åka och handla mat och bindor :) sikken blandning men iaf!


trasan och banane

Idag har det varit skola. Eller ja det blev engelska och bild. Sedan åkte vi till coop för att handla till discot. Hahaha vi fick så lite pengar så vi fick lägga tillbaka en massa saker, så sakerna kommer nog ta slut ganska fort. Tycker synd om dom som kommer att få handla när discot är :) Men nu har jag iaf pluggat lite. Pappa har även förhört mig via telefon :)

Plus att jag blev störd under mitt pluggande på en massa folk som ringde hela tiden under en halv timma hade tio pers ring!


Wawawa

I'm sitting in my bed. Spelar på min Ukelele! Ska snart göra lite tyska så jag kan den också. Jag pluggade lite med pappa innan och det gick la bra förutom att jag inte kan vad alla heter och enheter på el och magnetism och sånt.


Nya introt...


Hej! Frida åkte precis hem. Vi har gjort en massa kul. Vi köpte äve en lila ukelele till mig! Ska men mamma nu och handla.

Nya introt..


MUUUU

Har precis haft musik! Det var riktigt kul fast nästa gång så ska vi spela upp för klassen och det kommer gå åt helvete för min del :(

Men jaja idon't care!


Ont i halsen idag :(


The Script - We Cry


Deustche machen gefahren!

Sitter i tyska salen och snart så börjar tyskan. Vi har haft jannebannane idag (det är en lärare som kallas för det). hejdå för nu börjar vi!



Morsning

God morgon! Inatt har jag sovit ganska dåligt eller jag vet inte. Idag är det skoa som vanligt. Sedan funderar jag på att ta med plånboken så jag kanske ska köpa nått i satn på väg hem från skolan?.


Pöss


Storming

Sitter i sängen och bara hör hur det blåser och regnar utanför, skitväder! Hoppas det blr bättre imorn fast ärligt talat så är det ganska mysigt att sitta hemme på kvällen och lyssna på regnet. Ska gå ner för att titta på Hollywoodfruar nu så SEYA.


Bokat!

Nuu är egypten resan bokad. Fast först ska mamma kolla så hon får ledigt. Men efter det så är det klar att vi ska till Egypten. 32-34 grader i luften 28 grader i vattnet HÄRLIGT!!

















Ska bli riktigt härligt men eftersom jag är flygrädd så är jag redan sjukt nervös! :(

I'ts fun to stay at YMCA! osv

Heeey ! nu är jag hemma efter skolan. Jag hängde med jennie till stan för hon skulle köpa lite saker till Frankrike. ÅÅ jag vill också till frankrike eller iaf till solen! Nu ska jag gå på toa sedan gå ner och kolla läget och sedan plugga.



Kommer att sakna jennie! :'(

Nattinatt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och chilla järnet de sista timmarna på helgen! Funderar på att hitta någon film också!


Regnbåge

Dett fick jag syn på för någon dag sedan utan för mitt fönster!




WTC

Jag har precis gått ifrån tv:n efter att ha sett lite på 11 september saken. Jag hade bestämt mig för att inte gråta denna gången med det gick inte så bra. Jag börjar lipa när jag hör telefonsamtalen och när typ deras mamma eller någon börjar snacka om dom. Men iallafall Rest In Peace alla som dog! <3 <3


Är hemma nu!

Nu är jag hemma. Det blev typ ingen sömn inatt så jag är ganska trött. Men nu ska jag försöka plugga och sedan så ska jag äta och titta lite på tvillingtornsaken. Eftersom det var tio år sedan nu. Asså fyfan det kliar över hela kroppen, jag tror jag har fått över 100 myggbett.

Orkar inte lägga ut alla bilder så är får ni en!





HEJ

Sitter på mitt rum och mår lite konstigt. Men jag ska packa lite och sedan gör mig i ordning. Sedan bär det av till kvibille. Jag tar med mig kameran så det kanske blir lite bilder.


Vet inte riktigt vad jag håller på med.

Sitter här en fredag kväll och har verkligen inget att göra. Men imorn på morgonen blir det iallafall jobb.


Cindy försökte äta upp min trollstav.




Ville leka lite med henne..



Sen somnade hon.....

Lite samma ändå








Saknar

ÅÅ vad jag saknar min brunhet! Efter cypern så blev jag ju ändå ganska brun.



Jag ser inte så brun ut men om jag skulle ta kort nu skulle jag nog vara lika vit som väggen. Nästan

I'm prod over myself!

Jag kom precis på att jag har bestigit ett berg! på 732m.







Tyvärr så kom vi dit en dag som det  var disigt så man såg inte så mycket.


Superb

Äntligen ska jag säga! Nu har vi fått hem ikea katalogen. Nu ska jag sätta mig och titta och kanske hitta lite saker som jag ska ha till mit rum. + Jag fixade min longboard innan så den inte låter och sedan så gjorde jag så den svänger mycket lättare. :)



Santigold - L.E.S Artistes


Skrivbordsrensning














Min och Fridas smootihe med bananglass




Boobs


Svenska miljonärer.

Sitter hemma och äter toast, dricker oboy och tittar på svenska miljonärer. Det är faktiskt ganska bra. :)


ME TODAY!






Frukost

Sitter hemma. Är jätte glad vet inte varför men jag tror att det är för jag har sovit länge. Äter frukost nu, jag älskar verkligen att äta frukost senare på morgonen och inte halv sju på morgonen. Jag äter iallafall macka, juice och riskvick och nu tar jag ett citat från min Pappa "siken lyx asså" om det nu stavas så.


ÄGYPTEN SOM DET HETER PÅ TYSKA.















I'm hungry!

Nu är jag hemma efter en väldigt kort dag i skolan. Vi började 8 och slutade 11.40 kanske. Det var slingan sissta timman och det gick la sådär. Stör mig på att jag klagar jag borde egentligen bara hålla käften och låta smärtan stärka mig. Men nu är jag hemma och ska göra mat eller rättare sagt jag gör mat just nu. Det blir omelett och bacom med stekt potatis HAha jagvet tjockis mat men jag är fan värd det efter slingan :)


...

PEOPLE CRY, NOT BECAUSE THEY'RE WEEK, IT'S BECAUSE THE'VE BEEN STRONG FOR TO LONG


Just nu.

Myser i sängen med min gosiga katt och tända ljus i rummet!


Som väntat.

ÅÅ jag är ganska glad att jag slapp att på min mens under en skoldag eller nått annat. Men jag fick iallafall den innan. Fast lite jobbigt är det när jag ska iväg denna helgen.


haha denna bilden passar ju in fint i detta inlägget. Fast jag brukar inte äta så himla mycket mer när jag har min pms.

Foster The People - Pumped Up Kicks


Stackars mina katter..

Idag blev jag hämtad utav mamma. För hon slutae tidigare. Vi stack hem och åt lite sedan tog vi katterna och åkte till vetrinären med dom. Påväg dit så kissade min katt på sig och som tur va så hade jag honom i en bur. Där blev dom vaccinerade och annat. Min katt hade verkligen panik han skrek och försökte komma ut, medans den andre (Cindy) låg på rygg och bara chillade. Måste nog ha uppfostrat Nisse fel O.o


Min katt NISSE

In in the classroom!

Vi har jobbar sjukt mycket idag men ändå hann vi ta lite kort!












Godmorgon..

Inatt sov jag två timmar. Det var typ världens väder ute. Det blåste och regnade jätte mycket. Jag brukar ändå kunna sova när det regnar. Jag gick och la mig halv 12  och somnade vid 5, fast då har jag bara sovit i en timma. Men iaf jag är sjukt trött och längtar tills jag ska gå och lägga mig igen.



Jag orkade inte leta efter någon bild så det fick bli den första jag såg.

Dagens plugg låt.



Duktig flicka!

Nu är jag snart klar med min krönika. Haha och det är liksom bara en sida, men jag ska fortsätta jobba. Hoppas på att Keeping up with the Kardashians är ikväll :)


Jag och min Smoothie som är gjord på färska hallon och björn bär + mjölk, vaniljyoughurt, glass och lite frysta hallon

Fuck it.

Haha jag har såklart inte pluggat. Men jag har varit duktig iallafall. Jag fick lust att jogga bara för jag såg vinden( helt konstigt jag vet) Men sedan när jag kom ut så höll jag typ på att blåsa iväg. Men jag bara Fuck it jag gör det iallafall. Så nu är jag tillbaka. Och Nuuuu så blir det till att plugga!

Ellerf först ska jag ta och duscha av mig snabbt!

Ser ni mitt svett?

I'm home now.

Nu så har jag gått hem efter fotbolls "cupen" som vi hade i skolan. Asså gått med boots och jag hade inga sockar i så jag har såklart fått skoskav, SMART ERIKA SMART! Men nu måste jag plugga så jag tror inte jag gör fler inlägg idag. :)



åå vad jag är sugen på det nu!!


Jusste

Jag fick hem H&M sakerna idag! Allt passar förutom att jag fick ett linne som jag inte ville ha. Men skit i det för det kostade typ 33kr så jag kan la sova i det eller nått? :)


I Like it!!

Hollywoodfruar!

Idag har jag och frida varit riktigt duktiga! Vi cyklade till slingan och där sprang vi två varv. Sedan cyklade vi hem såklart. Nu tycker jag att det känns bättre när jag springer så jag ska nog springa imorn också :)

Men nu blir det Hollywoodfruar!


Gammal bild


109387448345 timmar

Asså vi har haft genomgång i 109387448345 timmar nu! Jag tror ärligt talat att allt gick in genom ena örat och ut genom andra...



Orkar verkligen inget just nu...

Haha vadfan?







Nattinatt på er!

Nu ska jag bosta tänderna och sedan krypa ner i sängen. Jag hoppas jag kan sova nu och att jag inte kommer ha så ont i magen hela natten :(


Kramp

Sitter i sängen och har världens kramp i magen. I Think my period is on its way!


Avatar

Har suttit och tittat på Avatar den senase timman. Älskar verkligen de programmet! Skulle  ärligt talat vilja vara som dom.. haha men seriöst!


Hello


FYFAN

ursäkta rubriken. Men jag var ute och sprang innan och det var det var den väärsta rundan i mitt liv. Imorse när jag vaknade mådde jag ganska illa och inte nog med det jag åt innan jag stack ut. Så jag fick upp spya och jag började skaka och en massa saker. Fast jag betstämde mig för att springa hem igen men jag bestämde även att jag inte skulle stanna. Så när jag kom hem så hoppade jag in i duschen med iskallt vatten på, det verkligen kokade i kroppen.


Mår så jävla dåligt nu så jag bara tog en bild från skrivbordet.

Mums


Busy day!

Nej men idag ska jag städa,plugga,lägga upp möbler på blocket osv. Just nu sitter jag i sängen och undrar vad jag ska börja med?.


Blixtar och dunder! magiska under.


BOHEM BILDBOMB






























Lingonveckan

Jag har sjukt ont i magen och i huvudet. jag skulle haft min mens i tisdags (jag skriver upp i en kalender om jag kommer ihåg) men jag fick inte den så jag hoppas nästan att den kommer nu eller nästa helg. Jag vill inte ha mens denna veckan (inte för man vill ha det någon vecka) och nästa helg så vill jag inte ha den. Men jaja FML just nu. :)



Tänk och ha såna vågor i sverige! :)

Sleepy

Idag blev det att åka runt med mamma på olika saker. Det blev även jysk, så jag har hittat den sängen jag vill ha. Sedan när vi kom hem så på något sätt så somnade jag i soffan i två timmar. Men nu ska vi snart äta här hemma och det blir nått som jag verkligen gillar....


En bild på Cindy som är tagen av mig.

Im hungry

Nu blev jag hungrig. Så jag ska gå ner och äta pizzan sedan igår! :)


Swagger jagger.........



Asså hon är typ känd i england och om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt varför... Vet inte om jag gillar den.

Till mitt försvar: Hade inget att göra..


Water for Elephants









YEAH


Today i'ts friday!

Idag så blev det såklart skola till thugo över två. Och ja som alla andra fredagan längtar man bara tills man slutar. Sedan efter skolan bar det av till musik sak butiken och sedan hem. Sedan blev det jysk med mamma jennie och lovisa för att titta på säng till mig. Så nu så har jag fått reda på att det pengarna jag säljer mitt och mammas skrivbord ska jag få köpa säng för (det är även lite andra saker). Såå nu satstar jag på 1,60 säng!!

Det  blev typ sån pizza idag! Jag stod då för maten hemma ...

soo today now time to chill!

Det jag vill säga står på sista bilden!








<3 <3 <3


Beyoncé - 1+1

pluggade till denna låten.... I'ts really good!


MATH...................


Genau

Det har verkligen varit en AWESOME dag idag!  SOVMORGON, INGA LEKTIONER, SLUTAT 12, CHILLAT MED FRIDA!!
Men nuuu blir det läxor men det ska ändå inte förstöra min dag.. :)


Bild från cypern.

VAllarna

Nu bär  det snart av till skolan men där blir det inte till att jobba utan att fixa mat till alla andra för vi ska till vallarna.


Vad jag har på mig idag: Gammal tröja från cubus tror jag, byxor bikbok, skor converse hallonfärgade.

HEJDÅ

RSS 2.0