we all stare at the same sky

Hola! Skola som vanligt idag. Kom lite sent, men det var inte så farligt. Efter skolan gick jag theo och abbe tillsamans hem. Elller ja, jag gick till farmor. Jag och farmor satt och pratade lite och efetr en stund gick jag till jobbet och kollade läget lite. Men tog mig till farmor igen efter det. Vi fikade lite, plockade plommon och bara pratade. Mysigt! Jag skyndade mig hem sedan för att jag och erik skulle träna. Och det gick bra! det är skönt att få lite tips och ge tips. Efter ett långt pass så gick vi hem. Nu ligger jag i sängen och ska snart gå ner och hämta något gott att mumsa i sig innan det är dax för läggdags!
 
 

Celebrate the little things

Hej! Jag har inte haft så braf uppdatering precis. Men det är mest skolan som gäller. I måndags efter skolan hade jag en tid och passa kvart över fyra. Sedan stack jag ut och sprang så fort jag kom hem. Fyfan så dåligt jag mådde när jag sprang, men det är värt det nu efter. Igår slutade jag redan halv 11. Så jag stack hem och somnade som en stock, då jag var extremt trött. När jag vaknat igen så droog jag och tränade. När jag kom hem drog jag ut igen meddetsamma för att gå ut och gå med Alexandra. Jag kom inte hem förrens 22 på kvällen. Så jag var rätt sliten efter det!  
 
 
 

Life is like riding a bicycle

Hejhej! Igår var jag på kräftskiva vilket var kul. Jag skulle egentligen sovit där, men jag valde att åka hem. När jag kom hem så kom erik till mig och vi stack till Vallarna och träffade Abbe,Emil och Victor. Sedan stack vi hem till mig. Haha känner att jag inte alls ger detaljer... Men jag ska snart skärpa mig med mitt bloggande. Vill lägga upp mina bilder och skriva läsvärda inlägg.  Idag har jag nästan bara legat hemma och bara tagit det lugnt. Vilket är skönt ibland. Men det ända jag gjort idag är att jag tog en fika med Alexandra. Sedan gick vi runt lite i stan och bara pratade. Vilket är mysigt.
 
 

Kräftskiva

Nu drar jag iväg på kräftskiva! Det ska bli riktigt gott, då det var länge sedan jag åt kräftor.


Do not give up

Skolan idag var helt okej. Vi hade branschdag, vilket innebär att vi gör saker som framförallt hör till programmet vi går. Idag kom en polis och berättade om sitt yrke och om brott i falkenberg och lite annat. Sedan fick vi umgås med dem nya ettorna genom att lösa ett mord. Det var kul, kanske mest för jag ledde min grupp till vinst men ändå! Äckligt pigg blev jag också. Hemma så åt jag och kollade ett avsnitt av pll innan det var dax att gymma! 
 
 
 
 
Igår när jag hjälpte jennie och måla hennes stuga :)
 

Positivity is the key

Hejhej! idag var det första skoldagen efter sommarlovet. Kändes lite som om jag aldrig har lämnat klassrummet. En timma var vi i skolan innan vi slutade. Sedan gick jag och Alexandra och fikade, sedan kom även Julia och Issa. Men det blev mycket prat om allt möjligt. Vi satt säkert där i tre timmar. Men när jag kom hem igen så var det dax för mat och sedan träning. Har börjat köra ett snäpp hårdare med mig och puschar mig verkligen tills jag absolut inte klarar mer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hoppas ni blev lite peppade till att träna!

feelings are just like the weather

idag sov jag tills jag vaknade. Vilket jag inte riktigt har fått göra innan. Men sista dagen på sommarlovet fick jag! Bättre än ingen gång alls. Åt frulle, havregrynsgröt och mjölk. Städade rummet och har även börjat på ett litet vinterprojekt som ni ska få se resultatet på när det är klart! Sedan har jag tränat och sädat ännu mer. Har mest tagit det lugnt såhär innan skolan börjar.
 
Min älskade borste gick sönder och även fodralet till mobilen. men lim lagar allt!
 
 

the opposite of love is indifference

tänkte snabbt berätta om resten av helgen också. Jag kom hem från Norrköping i fredags, så jag gjorde inte så mycket på kvällen. Men på lördagen var det uppstigning tidigt för jag skulle till Malmö... Haha jag skulle bara lämna tillbaka ett par byxor. Så onödigt men ändå så värt det. Sedan var det fest. Hade det jätte kul! Och söndagen var en latisdag då man inte mådde toppen efter kvällen innan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha jag vet inte hur alla fick tag i min mobil och tog kort...
 
 

Norrköpning

Har haft så mycket för mig de senaste dagarna så jag inte har hunnit uppdatera. Men tänkte visa lite bilder från norrköping. Bilderna får tala för sig själva!
 
 
 
 
 
 
 
Måste bara säga att det värsta jag vet är ormar, och gissa om jag var rädd?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästavän

Igår drog jag och jennie till malmö! Och vi hade det jätte bra. Mycket pengar spendarades och jag gör nog ett inlägg snart om vad jag köpte! Idag har jag bara sovit och tagit det lugnt. Aa förutom att jag har tränat med jennie och erik! Haha vi hade kul och lite fick vi gjort iaf. Ska ta och duscha och packa nu. Ska ut en sväng ikväll och tidigt imorgon åker jag till norrköping. Jag får se om jag tar med mig datorn. Annars så kommer jag uppdatera på fredag igen när jag är hemma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go hard or go home!

Sista dagen på jobbet idag. blandade känslor. Sedan har jag varit ute och gått en sväng och chillat här hemma. Fick lite ryck innan så imorgon bär det ut på äventyr. Haha min första lediga dag ska jag gå upp tidigt! Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt.
 
 
 
 
skogskyrkogården är så mysig att gå i, man blir så lugn. fast jag var där för att försöka hitta min gamlafarmor.
 
 
 
 
Hittade mig även en kille påväg hem, som jag tog med mig hem!

prove them all wrong

Haft en svinbra dag idag. Ändå har jag inte gjort något sådär kul. Vaknade, tog fem klunkar celsius och var hur pigg som helst till jag kom hem igen. Jobbat min näst sista dag idag och imorgon blir min sista för denna sommaren. Som tur är så har jag jobb i höst också! Här hemma har jag varit så uttråkad som det bara går. Efter att ha gått 20 varv runt huset, kissat 20 gånger för jag inte hade något att göra, lekt katt med mina katter så lugnade jag ner mig en aning och tog på mig min gröna regnhatt. Ni hör redan här att jag har varit uttråkad. Sedan har min bror gjort thaimat eftersom syskonen Nilsson är ensamna hemma idag. Sedan har vi kollat film och nu ligger jag i sängen och förbereder mig för min sista arbetsdag.
 
 

Winners never quit and quitters never wins.

Hejhej hallå! Jag är hur glad som helst idag! Varför? det vaet jag inte, egentligen borde jag må skit. Men vem orkar det? Jobbat som vanligt idag. Kom in en tant som skällde ut mig för att jag inte visste att det var rulltårtans dag idag. Fast jag brydde mig inte om att kaxa emot. Sedan har jag ätit ännu en god frulle på jobbet. Och vad har jag gjort resten av dagen? Jo, jag tog och körde ett magpass ute i trädgården men jag hade sån träningsvärk att jag inte kunde spänna magen, så jag stack ut och sprang istället.  Det blev debut i mina nya skor, rikigt sköna! Konditionen var dessvärre inte lika bra... Men när man inte har sprungit på två veckor så var förväntingingarna inte så höga. Det blev en dusch efter det och mys i sängen. Jag vet inte varför men jag älskar att ligga i sängen när jag är nyduschad. Idag stod jag för maten här hemma. Det fick bli tacos! Jag och linus stack och handlade, älskar verkligen att umgås med mig bror. Men nu sitter jag iaf mätt och belåten i sängen och trycker i mig nötter och celsiusdricka. Fett dumt av mig eftersom det är koffein i och jag ska upp och jobba tidigt imorgon, gissa om jag har energi nu? Men jag får stänga av housemusiken, släcka och gå in i mysmode nu. 
 
matmat och mat
 
Piggefan i egen hög person
 

cp-dag

Idag har varit en jätte konstig dag.. Haft såna humörsvängningar så det bara inte finns. Haha tror jag skulle haft my period om jag hade haft mens. Blev jätte rörd idag när Lena och Monica kom och sa hejdå till mig idag på jobbet, då jag inte kommer träffa dem mer i sommar. Och jobbet har varit kul idag. Mamma var snäll och hämtade mig eftersom det regnade så mycket. Hon hade även gjort mat till mig när jag kom hem. Tack mamsipamsi! Somnade som en stock efter det. Sedan har humöret gått upp och ner. Varit as depp , sedan skrattat och varit lycklig. Nu ligger jag i sängen och mår bra! Ska kolla på film och sedan somna in. Hade världens äckligaste dröm inatt, drömde att jag vaknade upp på sjukhus och jag inte kom ihåg någonting. Och alla äckliga nålar och sånt som satt i blodådrorna blää.
 
Fick hem mitt paket! 
 
Gårdagens mat, borde bli kock ;)
 
 Och mina älskade skor!

Frukost uppdatering

Blir snart en vana att ta kort på frukosten. Det är nog det roligaste på jobbet, att få välja vad man ska äta. Idag blev det salami/brie macka och skink/fruktröra. Och även gravad lax, ägg och majonäs. Hade en riktigt läskig dröm inatt och jag fick cykla i regnet. Trots det är jag hur glad och pigg som helst idag. Tyvärr ska jag inte träna idag, måste ju vila ibland. Men planerar nog att vara hemma och mysa i det regniga vädret :)


People come, people go.

Är riktigt glad att jag inte började tidigt idag, så jag kunde få sova lite. Packar just nu ihop mina saker, ska träna direkt efter jobbet också. Men nu hoppas jag att det ska sluta regna så jag slipper cykla i regnet till jobbet. Har inte så mycket mer att säga idag faktiskt. Jag kanske uppdaterar mer senare.
 
 

Hoppashoppashoppas

Jag ligger i sängen och har världens huvudvärk. Snuvig och trött är jag också. Men har tagit en tablett nu och hoppas nu på att det ska gå över. Får verkligen inte bli sjuk nu...


hey little fighter, soon it will be brighter.

Godkväll! Jag hade jätte svårt att sova inatt och jag tror helt seriöst stt jag hade en spindel i min säng. Jag kände bara hur det kröp på ryggen och såklart så satte jag mig upp och då fick jag syn på något stort svart. Usch, har inte så mycket emot spindlar bara dem inte sitter på mig eller är i min säng! Fyfan vad jobbigt det var att jobba idag, kändes som det var evigheter  sedan jag hade jobbat. Och gullig som jag är så tog jag med mig lite frallor och sånt till killarna som hade sovit hos erik. Fast drog hem ganska snabbt och somnade lika snabbt. Sedan var det dax för träning! Gud så skönt det var! Just nu älskar jag varje minut jag är på gymmet, och längtar tills nästa pass redan när man lämnar. Förhoppningsvis kommer även mina skor imorgon eller på onsdag. Men nu ska jag ligga och mysa i min säng. Känner träningsvärken i axlarna och armarna redan + handlederna värker endel efter vurpan och även alla härliga förhårdader och blåsorna på händerna  man får efter ett hårt pass på gymmet bröjar göra lite ont. PUSS på er
 
Denna bilden hittar jag många gånger i veckan på olika bloggar och tumblr, stannar alltid och kollar på den också. Det ser ju så mysigt ut!

Sunday

I söndags skulle jag egentligen till min farfar. Men det blev inte av. Så jag drog till näset. Det slutade med att det blev mycket släkt med. Men det var mysigt med en heldag på näset. Vi beställde även pizza som jag och min kusin åkte och hämtade. Riktigt duktig är han på att köra fastiskt (han tog nyss körkort).  Sedan satt alla och kollade på solnedgången och mumsade i sig sin pizza. Sedan skrev erik till mig och sa att jag skulle komma till hans stuga som ligger precis jämte näset. Så stack dit lite motviligt eftersom jag skulle jobba dagen efter. Men kul hade vi ändå, även om jag inte var där så länge! Det får bli lite fest där någon gång när jag inte jobbar!
 
När vi satt och åt pizza
 
 
 
 
 

Saturday

Jag var rätt trött i lördags. Men hann endå med en hel del. Städade och sedan kom mina kusiner. Och vi stack och badade i regnet. Först åkte vi till stafsinge och badade sedan åkte vi till piren. Efter det stack jag och jennie ut och åkte inlines. Det blev en lite vurpa för min del faktiskt... Men jag överlevde.
 
 
 
 
 
 

Booobieess

I fredags efter jobbet så tog jag det rätt lugnt innan jag skulle möta André. Sedan cyklade vi till samme. Han hade världens finaste katt! Hade verkligen velat ha en sån in katt haha. Iaf så kom jennie och liz diit lite senare. Vi hade det riktigt kul! 
 
 
 
 
 
Cosmos som jag döpte till Olle, mycket finare enligt mig.
 
 
 

did you say anything?

är riktigt jävla trött just nu, men vad gör det? Klart jag ska ut ikväll! Haha idag har jag även beställt båda mina skor. Jag la undan ett par på intersport men betsällde dem istället. Så nu har jag två par nya löparskor påväg hem till mig! Annars så är jag rätt lycklig för mina två lediga dagar nu. Imorgon hoppas jag på stranden och på söndag med kanske. Vi får väl se, tar det som det kommer. Sedan har jag fått ta några extra pass på jobbet, så nästa vecka jobbar jag en HEL del.... Men trivs på jobbet, bara att man är så trött och kunde gjort annat.
 
Tog en fin bild på min boy innan :*
 

Off to work

Nu ska jag dra mig mot jobbet! Är så jävla utmattad fast ändå så sov jag jätte bra inatt. Uppdaterar mer när jag kommer hem. Hihi


Min nya favorit

Sitter och äter frukost på jobbet. Dem har en fruktröra som bara kan gå och dö för den är så god. Blev jätte glad idag när jag fick receptet. Blev rätt chockad när jag fick reda på vad som finns i den. Helt sjukt att den passar min diet hur bra som helst också. Nog om min fruktröra. Idag ska jag sova sedan ska jag beställa mina skor om pappa nu är hemma. Sedan blir det pilates. Ska gå hos en tjej som har blivit utbildad i USA. Så det ska bli spännande.


RSS 2.0