redo för lov!!

Alla uppsatser är inskickade och det är bara en skoldag kvar, sedan är det lov! Godnatt så länge!!
 

19 december 2012

Igår var första dagen i skolan på länge. Och det varf riktigt skönt att komma tillbaka när jag väl var där. Fast började egentligen kvart över tolv och jag kom dit 9... Men men Jag fick klart två uppsatser och så var jag lite social. Efter skolan gick jag till stan och hittade en julklapp till en person. Så alla julklappar är klara nu! Och gud så glad jag blev när min pojkvän ringde och berättade att han var påväg till mig! Jag har verkligen saknat han! Så han fick en massa kramar och pussar. 
 

"En krona är en början på en miljon"

idag har jag verit hemma ännu en dag. Det har varit en vecka nu.. Men imorgon tänkte jag att jag skulle till skolan. Men idag har jag softat, ätit,pluggat och varit i stan. Och i stan har jag skämt ut mig som vanligt... Åå varför alltiid jag. Aja någon har haft det kul idag i alla fall.
 
 
 

Lite svårt att bestämma mig?!?!

 
 




 

17 december 2012

Idag har jag stannat hemma ännu en gång... Jag har pluggat lite, sovit, kollat på julkalendern, ätit, tagit tabletter och inte så mycket mer... Men det jobbiga är att jag inte mår så mycket bättre än vad jag gjorde för en dag sedan. Vilket är lite jobbigt för jag vill bli frisk så fort som möjligt. Men jag får se om jag beger mig till skolan imorgon eller inte. Men nu ska jag fortsätta plugga och sedan prata lite med min pojkvän innan jag går och lägger mig. 
 

Dresses!

 
 

Goddag!

Imorse så skulle jag egentligen hängt med resten av familjen för att hugga gran. Men jag bestämde mig för att stanna hemma och försöka bli frisk. Jag har seriöst aldrig varit sjuk så länge som jag har varit nu. Och jag vill aldrig mer vara sjuk så här länge... Det är snart en vecka. Men men. Jag ska iaf försöka bli frisk så att jag kommer till skolan på senast onsdag. Fast öroninflamationen kommer ju att sitta i max en månad till. Men eftersom jag har vant mig med en ton i örat hela tiden och inte höra så bra så ska jag nog klara mig. Det enda jobbiga är hostan och att jag är så täppt i näsan. Men jag hoppas att det ska gå över snart!
 
Detta är en av de absolut bästa känslorna jag vet. Att dyka i kristallklart vatten och inte ha en massa tång omkring sig.

15 december 2012

Idag vaknade jag klockan tolv, 12! Helt sjukt. Eller iaf för mig som inte brukar sova så länge. Men då låg jag kvar i sängen ett tag. Jag hade haft ett par hemska drömmar, så jag var tvungen att tänka lite. Men sedan kom mamma hem och sa att jag fick skynda mig lite. Så jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för julbord. Och det var mysigt och gott. Även om jag inte kände så mycket smak. Och det var trevligt att få träffa allt folk och min akära kusiner som jag inte har träffat på riktigt länge! Efter julbordet åkte vi hem till min morbror och kollade på så mycket bättre och bara snackade. Så nu ligger jag i min säng och tänkte sätta på en film. Tror det blir Soul Surfer. En jävlligt bra film! Har sett den innan och den är hur bra som helst!
 
Mitt liv just nu känns det som... Bara en massa tabletter och annat kul
 
Och här är jag idag. haha att man kan vara så glad när man är sjuk...
 

10-14 december 2012

Hejhej på er! Det var några dagar sedan jag bloggade. Men jag får väl ta och berätta lite vad som har hänt under denna veckan. I måndags så gjorde jag prov och sedan väntade jag på jennie för att sedan ta tåget till Halmstad. Och vi hade det riktigt bra! Vi fick både lite julklappar köpta och mat i magen! Sedan på tisdag morgon började det roliga. Det började med halsont och gick vidare till förkylning och örononflamation. Det var lite surt för jag hade sett fram emot veckan och snöbollskrig och en massa annat. Men nu sittef jag här en fredagskväll och har ont i örat och allmänt uttråkad. Tur att man har en så gullig pojkvän som ställer upp att prata med en på en fredagkväll! Puss på han!
 

I'm back

Hej på er! Jag vet att jag inte har skrivit så mycket. Men jag har varken haft lust eller tid. Men i fredags så var det skola, jag har för mig att jag hade den bästa skoldagen på länge då (Y) Och sedan var det dax för mig att ta min pojkvän på sin lilla "hemliga resa" haha. Jag tog han iaf till Malmö. Och jag får väl säga att det var hur mysigt som helst och jag hoppas att du hade det bra med älskling!!  Ja och jag har inte lust att berätta allt vi gjort så det får bli en hemlighet som bara jag vet ;) och några andra. Men nu sitter jag iaf och "pluggar". Nej jag är så jävla besviken på mig själv för att jag aldrig kommer igång... Men ska fösöka snart igen. Men ska muta mig själv med fika sedan!!
 
 
 
 
 

5 december 20125 december 2012

Igår kväll/natt mådde jag skit. Och det gör jag nu med. haha kanske är en kväll och natt sjukdom jag har. Men men jag tog mig till skolan i tid idag. Och det har gått förvånandsvärt långsamt idag. Men ändå så har jag haft det hur kul som helst idag. Hehe och jag får tack Jennie för att hon orkade vänta på mig när jag hade tyska! Ja och efter skolan hängde jag med Jennie och sedan har jag pluggat, och fixat med saker till helgen. Och nu ligger jag i min säng och mår riktigt jävla dåligt igen. Vi får väl hoppas på att det går över snart!
 
 
 
 

4 december 2012

Efter skolan så gick jag hem. Det var faktikst ganska mysigt att gå hem. När jag kom in genom dörren så var pappa där. Så jag gjorde fika till oss. Och ja sedan har jag inte gjort så mycket mer än att stryka skjortor, pluggat, kollat på serier och lite annat. Jo jag har varit ute också!
 
 
 
Nissepisse när vi leker i snön
 

Godmorgon.

Det är ett under att jag ens kom upp imorse. Och jag har varit pigg tills det blev håltimma. Och jag fick inte sova ifred heller, för att alla kåta killarna i klassen kunde inte låta mig vara... Så jag satte mig vid datorn istället. Snart är det dax för idrott!! Äntligen kan jag bli av med mitt spring i benen ;) 
 
 

3 december 2012

Hejhej på er denna måndag! Idag sov jag till halv 11. Vilket var mycket skönt. Det första jag gjorde var att kolla på min mobil och där hade min pojkvän skrivit att det snöade. Och jag studsade upp ur sängen och kollade ut. Jag får väl säga att jag har blandade känslor för snön. Det kan vara mysigt fast när man ska till skolan och gå runt är det inte så jätte roligt. Men jag gick in till stan där jag hittade några julklappar jag vill ha utav tomten. Sedan bar det av till skolan. Det var roligt samtidigt som jag fick gjort en massor. Efter skolan träffade jag Adrian! Och vi kom fram till att vi ska träffas till lovet igen. Sedan när jag väl hade tagit mig hem i ovädret så sprayade jag fönsterna och pysslade lite. Jag och min syster var även ute och skottade. Och eftersom min kära pojkvän glömde sin halsduk hos mig så gick jag in till stan för att lämna den och vänta på nästa buss. det var väl trevligt det med! Och till sist så lagade jag mat till min kära familj. Sedan har ja bara legat och myst i sängen! Så godnatt på er!!
 
mina fina fönster. hehe det ser inte så fint ut på bilden men det är mycket finare i verkligheten.
 
haha fula jag ska ut i snön....
 
 
Här är maten jag lagade till min familj.
 

NEJ!!!

 
 

2 december 2012

Jag satte väckarklockan på 08.30, för att vi skulle gå upp och kolla på julkalendern... Men jag bara kollade på min pojkvän som sov så gosigt, så jag bara somnade om igen. När vi väl hade vaknat så låg vi bara i sängen och myste. Och efter det gick vi ner och åt en liten julfrukost. Den var liten eftersom det enda som var juligt var gröten. Sedan har vi myst ännu mer, ätit ännu mer, spelat på allt som går att spela på, varit ute och gått. Sedan var det dax för min kära pojkvän att träna. Så han snodde min cykel. Och jag stannade hemma och kollade på dressyr och pluggade lite. Och nu sitter jag mätt och belåten och redo att gå och lägga mig. Pusspuss
 
 
 
 

1 december!! 2012

Idag är det första december!! Och såklart att jag och jennie ställde väckarklockan, så att vi inte skulle missa julkalendern! Och det gjorde vi inte. Jag kan inte precis säga om den är bra eftersom jag bara har sett avsnitt. Men vi får väl se. Och eftersom det var helg och vi var trötta så gick vi och la oss igen. Jag vaknade väl nån efter nån timma. Så vi satte oss och åt frulle och spelade sänka skepp. Och jag vann såklart ! Sedan kom mamma och hämtade mig. För jag orkade inte cykla så hon sa till mig att hon bara hämtade mig tidigt... Men när jag väl var hemma chillade jag i några timmar innan Carl-Elliot kom hem till mig. Och vad har vi gjort? Jo vi spelade spel, åt kollade på tv, brottades (jag vann), åt, kollade på världens cp film och sedan kommer jag faktiskt inte ihåg mer. haha. Men vi hade det bra iaf. Eller iaf jag :)
 
bjuder på en ful bild...
 
 

RSS 2.0