Belive in yourself


Jennie äger

Japp jennie äger!

Mot ingenmansland och vidare!

Snart cyklar jag till Jennie för att hämta henne... Och sedan sticker vi hem till mig igen och sedan ska vi till hjortsberg! :)


Valborg.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för blev dissad av min pojkvän och jag orkar inte göra något speciellt, så jag får la dansa runt ensam i huset! :)

Godmorgon

Jag vaknade nästan nyss. Är på galet bra humör idag! Idag har jag iaf tre saker som jag ska få gjort två saker som är okej och en som jag verkligen inte vill göra men jag måste för jag har skjutit på det i några veckor nu... Men med detta humöret så ska jag nog klara det"
image description

Slö dag.

Vad har jag gjort idag? Nej typ inget... Vaknade av att ha fett ont i halsen och snuvig som få. Men nu mår jag fett bra och är verkligen på världens bästa humör! Är även fett stolt över mig som har PLUGGAT (vilket inte händer så ofta). Så jag har sprungit runt i min systers tofflor, min pojkväns tröja och mina egna trosor. Men nu ska jag fortsätta mitt städande!

True


Var bara tvungen att lägga ut några bilder!

 

 

 


ursäkta mig

Jag har tyvärr inte uppdaterat på länge dels för att jag inte har varit hemma och dels för jag inte har något internet. Men jag fick dra mig upp till den stora feta datorn som jag Oglillar rätt mycket! Men ska iaf försöka få tillbaka internet på min dator så jag kan göra ett eller fler inlägg idag :)


.


Tur

Efter det nationella provet så fick jag gå hem... Men lite tur hade jag allt, för ös regnet började inte förrens jag hade kommit hem (Y) men mitt internet på datorn funkar inte, så jag får vänta tills Linus kommer hem så han kan fixa det! Men sålänge så blir det till att kolla på tv och äta :)


Godmorgon!

Känner mig faktiskt ganska pigg idag, bara lite ont i halsen. När man börjar morgonen med att snacka med sin pojkvän lite, frukost med jordgubbar och snart träffa sina kompisar så kan det inte bli bättre! Har engelska nationella idag och imorgon, så jag hoppas att det ska gå bra!
image description

Godnatt.


This time won't you save me?


?


...

Mådde riktigt dåligt imorse och det har jag gjort mesta dels av dagen... Jag fick cykla till skolan idag men det var helt okej eftersom jag cyklade med Adrian. Vi hade en helt vanlig onsdag typ förrutom att vi hade prov i matten idag och eftersom det inte går på betygen så kämpade jag inte precis så mycket. Efter skolan bar det av till bilskolan och där bokade vi tid och sedan hängde vi med Amelia för att ta helix :)

Just nu.


#2342


bissy woman

Det är så jävla mycket att göra just nu... Idag hade jag Ntionella prov i tyska och sedan hade jag NO och Engelska att skicka in. Och i skolan var det inte precis lungt heller. Efter skolan bar det av hem för att lämna sakerna och sedan stack jag till Peter's för att kolla om de hade några jobb lediga. Men hon jag sökte var tyvärr inte där så jag fick ta min cykel och cykla hem. Så nu sitter jag hemma och ska ta något att äta och sedan plugga till allt som är imorgon och sedan är det dax för möte (Y) sedan hoppas jag att min pojkvän är hemma så jag kan snacka med han lite :)
Hade verkligen ingen bild...

Orkar inte

Jag är verkligen hur trött på skolan sm helst har bara lust att skita i allt men det är det sista nu som är det viktigaste... Men det är väl bara att kämpa på! Denna veckan blir massa nationella och lite andra prov och nästa kommer det provet jag fasar mest... MATTE NATIONELLA!!

MUSIK


Hejhejhej

Idag har vi åkt skidor nästan hela tiden, fast nu sitter vi och väntar på att koffe ska komma och sedan bär det väl av mot backarna igen :) efter det ska vi byta till snowboard, vi får la se hur det kommer att gå imorgon ;)


❤ ❤ ❤


Like a boss


Puckelpist

Efter en låång fikapaus bestämde vi oss för att ta oss ner och såklart hamnade vi i en puckelpist som var bucklig såklart och jävligt brant... Men vi lever och jag och Jennie tog oss hem. Så nu väntar en dusch och sedan ska vi ut på stan och röja lite ;)


Fikapaus häär

Vi befinner oss nu i ett soligt Åre!


Åre nu!

Efter ca 10 långa timmar i bilen så är vi framme i åre!Eller har varit det typ hela dagen nu men jag har inte kunnat blogga från mobilen. Men idag har vi bosatt oss i lägenheten, ätit, duschat, hälsat på årefolket och massa annat! Men imorgon bär det av till backarna! Ska bli så jävla kul! Men hääär får ni lite bilder iaf :)

...


Taggar Åre!

Är just nu mitt uppe i mitt packande! Inte för det är så kul att packa, jag är alltid den som tar med mig dubbelt så mycket som jag borde eller så glömmer jag allt. Men denna gången ska jag iaf försöka få med mig allt och inte för mycket. Det ska bli riktigt kul att åka! Fast har ju skola imorgon och efter det hoppas jag att jag kan träffa pojkvännen min och säga hejdåå. Det är verkligen det värsta jag vet att säga hejdå... Men det ska nog å bra iaf. I annat fall har jag ju jennie jag kan pussa på ;)

.

Igår gick det verkligen inte att sova så jag gick ner och kollade på tv, det var Harpers island så jag hade det ganska bra! Men sedan somnade jag väl vid typ 2-3 tiden. Men nu är jag iaf vaken och ganska pigg så nu ska jag ta och röja lite på mitt rum så att min pojkvän kan komma in i rummet när han kommer (Y)
ÅÅ jag fick världens lust att se UPP!

Kan inte sova...

Egentligen vet jag inte varför jag ens försöker att sova, för jag är verkligen jätte pigg! Men ska iaf försöka...


Grattis Broder Min!

Hehe idag fyller min bror 18 hela år! Och min nyblivna langare ;) (skojjar)... Idag när jag var i Göteborg så skulle jag köpa en present till honom och tillslut så hittade jag typ praliner till honom... Men såklart så funkade inte deras kassa så jag fick skita i det och sedan stack jag. Så nu är det typ jämnt för när jag fyllde år fick jag ingen present av han (inte ens ett grattis). Menmen GRATTTIS BROR!

Göteborg

Idag så skulle moi och jennie till Göteborg, men hon mådde dåligt så jag var tvungen till att åka själv... Men det gick bra det med! jag ångrar absolut inte att jag åkte själv för jag hittade båda mina avslutningsklänningar + lite annat :)
image description

Frukost

Sitter och äter frukost. Jag äter bland annat mannagrynsgröt, vilket jag inte har ätit sedan jag var liten. Har faktiskt inte smakat ännu men får la se om jag fortfarande gillar det?! :)


Håller koll på min gullunge när han sover <3


I Love You.


Panda Da Panda - Vem E Du

Min pojkvän satt och lyssnade på den och nu så hittade jag den när jag var inne på youtube... Och jag får la erkänna att den är riktigt bra!

Dagens plikt: stäääda!

Idag är dagen jag tänker bara vara hemma :) Det kan behövas det med. Men nu ska jag gå ner och städa så att min mamma blir glad när hon kommer hem. fett snällt ändå! Fast först måste jag ta ut den äckliga döda fågeln som min katt kom in med precis... Usch kan inte någon komma hit och ta ut den istället?!
vetefan vad det är för bild..

Gooooodmorgon!

Vaknade precis och nu ska jag gå ner och äta. Hade egentligen tänkt att åka till Göteborg idag men jag hoppas det blir imorgon istället :) Har endel att köpa innan barcelona och SOMMAREN.

Goddagens

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan åka till UM. Förhoppningsvis är både Amelia och Jennie där och sedan ska vi prova glasögon till Amelia! Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen :)

Vatten förfan.

Snackade precis med min pojkvän på skype men det avbröts och han hade somnat så jag valde att inte ringa upp. Men tar istället och hämtar ett glas vatten (ÄR SJUKT TÖRSTIG!) och sätter på Lyckan i LA. Sedan tar vi väl och säger Godnatt! :*
image description

Härlig dag!

Jag somnade sent igår natt och sedan sov jag länge. Vilket var riktigt skönt för jag sov till 1! Sedan chillade jag lite och efter ett tag kom Amelia, Jennie och Alicia. Vi har haft det sjukt kul! Har verkligen inte skrattat så mycket på länge!!  Orkar inte berätta allt vad vi har hittat på men kan säga att vi har haft det kul iaf!
Hehe hade ingen bild så det får bli en på amelia som togs idag!

A LITTLE REASON TO SMILE


Godnatt


Fuck it - Eamon


Bubble witch, here i come!

Nu ligger jag i sängen med världens magont men det stoppar inte mig för nu ska jag gamea bubble witch och sedan age of empire! Efter det blir det väl till att sova...

Hello fellows

Orkar inte ta allt som jag har gjort... jag säger bara att det har varit riktigt bra! A förutom att jag har fått min mens så jag är fett trött och mamma sa att jag skulle gå och lägga mig för jag var så tjurig, så antagligen är jag väl tjurig också (Y) Nejmen det är väl som vanligt när man har mens. Tur att jag har musiken som kan göra mig på lite bättre humör :)

Nööördar på hög nivå"

Jag och jennie har suttit och spelat age of empire och bubble witch i mer än fyra timmar nu! Men tänkte bara säga godnatt och sov gott! :* Men nu ska jag fortsätta mitt spelande :)

Höhöhö

Har verkligen haft as tråkigt hittills eller nej nu tar jag i men iaf. Jag ska snart ta min cykel och möta jennie snart och det kommer göra dagen så mycket roligare! Imorgon ska jag till farfar och sedan ska Jag till min pojkvän och sova där och hur länge jag ska vara där på måndagen vet jag inte men vi får la se :)
image description

Glad Påsk!

Jag har spenderat fredagen och lite av lördagen med min pojkvän. Så jävla gulligt när han kom med två presenter till mig och det ända han fick utav mig var mitt "fina" kort... Hehe ganska dåligt samvete. Sedan vaknade vi tidigt dagen efter för att han skulle till ip och sedan har jag bara varit hemma och chillat, duschat och snackat med lite folk. En av dom var min kusin som inte kommer hit ikväll för han ska festa... Vem dissar liksom mig för att festa?! hahaha fuck honom... Så nu ska jag vara ensam med massa småskitar! Nej men alla är typ 10-12 men ändå.



Chris Brown - How I Feel


(Y)

Vaknade vid typ åtta, av vad vet jag inte riktigt. Men sedan satte jag på musik med detsamma och gjorde lite småskit. Haha blev lite smått sur när min syster hade fått frukost på sängen och för ingen anledning alls... Därför gick jag ner och gjorde min egna frukost på sängen! Fast börjar ångra det för jag gjorde knäckebröd som smular som fan menmen jag ska ändå dammsuga snart :)

Nya Hells Angels jue!

Idag var det sovmorgon, fett gött! Sedan kom min lilla Jennie som var min chaufför idag ;) Sedan hade vi ett studie besök någonstans. Det var fem pers som körde moppe så vi såg fan fett coola ut när alla kom där ;) Vi hade ganska kul när vi skulle hitta dit, Adrian valde att inte vända med oss så han far långt åt helvete.  Men sedan blev det DONKEN och så åkte alla lite rutschkana. Sedan far Hells Angels tillbaka ett tag tills det var dags för att göra nästa besök. Skulle nog säga att höjdpunkten idag har fan varit att åka runt i Falkenberg på moppe! Denna dagen har helt klart varit bra början på lovet!!!
'

Glad som fan.

Denna dagen började med att åka till inlines till skolan! Vilket var riktigt kul! Sedan har dagen bara flytit på som det ska. Fast blev fastbunden och drogs ner för en backe i skolan på inlines och massa småbarn som drog i mig så nu har jag ett fett brännsår på höften... Tog vi ju även inlinesen hem och där gjorde inlinesgänget glass och mackor sedan spelade vi lite spel. Jaa och nu har jag precis varit på utvecklingssamtal, vilket gick bra! Denna veckan har verkligen varit den bästa på riktigt länge! Ska lägga mig och kolla på lyckan i LA nu :)

True.


goddagens!

Hittills har dagen varit riktigt bra! fast lite lame men ändå... Hade precis tyska, sedan gick jag tillbaka med killarna som är fett jobbiga för man blir slagen och sånt skit av dom hela tiden, så man får gå bakom dom så man inte blir fälld eller något sånt. Men har snart mat och det blir kyckling och klyftpopatis, så jag hoppas det är gott!

Dagens låt jue!


.

Jennie & Amelia stack hem för en stund sedan. Så nu ska jag ta något att äta sedan chilla grillen och hoppas på att min pojkvän loggar in på något så jag kan snacka lite med han. Men nu ska jag fortsätta snacka med mina små friends och ska även hämta maaat.

hemma nu

Sitter just nu i sängen med mina två små fisungar Amelia och Jennie. Jag sitter och försöker att plugga medans dem sitter och spelar... Hahaha men det är ju så det ska vara ;) Vi har iaf hunnit att kolla på film och bakat kladdkaka!


I HOPE KARMA SLAPS YOU IN THE FACE BEFORE I DO

Sitter i skolan just nu och läängtar tills vi slutar för jag är verkligen hur trött som helst. Men när jag väl kommer hem blir det ingen vila för jag måste ta tag i min engelska som ska skickas in ikväll... Men jag uppdaterar hemma senare.

Nu blire film!


1 april 2012

Vet inte riktigt hur länge sedan dt var jag skrev något senast men skit samma. Jag har iaf spenderat mesta del av helgen med min pojkvän. Vet inte riktigt när jag kom hem idag men iaf så snackade jag en stund med jennie och sedan stack jag och jobbade hos pappa. Där fick jag även världens snilleblixt, tyvärr tar jag inte upp det här. Sedan drog jag på mig löpar skorna och sprang hem. Så nu sitter jag mätt och belåten och har precis snackat med några kompisar, så nu avslutar jag min helg med en film! Går nog ner först och tar lite glass. :)

RSS 2.0