Nattinatt.


I LOVE...


Just nu.


BIG CITY LIFE


Har seriöst sömnproblem eller något för jag är så jävla trött hela tiden. Därför har jag bestämt mig för att sova när jag kommer hem, innan mitt pluggande kan börja (Y)

OHYES

Sov riktigt dåligt inatt med. Och det ledde såklart till att vara as trött på dagen (Y) Men annars har jag gjort tyskaprov och NP i svenska. Sedan stack vi till ishallen hahaha säger bara att jag fick min hämd på en kille. Men idag har jag och jennie verkligen varit as duktiga! Vi sprang till Friskis och där tränade vi en timma och sedan sprang vi runt lite i falkenberg. Blandannat sprang vi till IP och kollade på min pojkvän. Så nu har vi duschat och ätit och nu börjar plugget :S

27 Februari 2012

Idag var första skoldagen efter lovet. Och som jag gissade var jag dödstrött hela dagen. Sov inget natten innan heller. Men jag fick faktiskt ganska mycket gjort ändå :) Men sedan stack jag hem i det fina vädret för min pojkvän skulle komma. Så jag har spenderat resten av dagen med han! :*

GODNATT.


I'm a good girl with bad habits.

Nu har jag varit duktig och pluggat endel! Några sidor matte och lite svenska är nu gjort. GANSKA STOLT. Men nu ska jag faktiskt fortsätta mitt pluggande :)

Mysigt.

Hade en riktigt mysig kväll/natt igår tjejer! Love u guys! Men nu ligger jag i sängen, och jämte mig har jag en sovande pojkvän... Men det är mysigt det med!

26 Februari 2012

Det blev inte så mycket köpt igår, men lite. Jag skulle egentligen köpt ett par jeans för jag behöver verkligen det, men nej inga jeans. Men nu ligger jag iaf i Alicias säng och solen lyser som fan utanför!


Mot Göteborg

Om någon timma bär det av mot Göteborg. Är så jävla glad just nu för min mor gav mig 1000 kronor extra i månaden! Och igår sa hon att jag skulle få lite extra pengar i månaden för 1000 kronor räcker inte. Men nu ska jag ta och duscha. Och sedan bär det av till göteborg med Jennie!
image description

I'm chillin'!

Jag har suttit och snackat med Jennie ett tag på skype och nu tänkte jag antingen kolla om min pojkvän vill snacka eller så lägger jag mig och kollar på film...

Nejmen tjena det var länge sedan!

Jag har verkligen inte haft något lust alls med att blogga... Men i'm back! Hoppas jag 😉 men iaf nu ligger och roar mig själv (Gud vad det låter fel). Jag målade läpparna röda innan och mitt i allt detta blev klockan 19:19 och jag var tvungen att pussa handlederna....


Kvällshumor på hög nivå!


VALENTINES DAY

Idag är det alla hjärtans dag! Fick faktiskt två presenter av min pojkvän,choklad av mamma och en present från mig själv också! Så nu ligger jag helt lonely i sängen och lyssnar på musik... Fast är inte helt ensam för jag har ju Carl-Elliot och Erika jämte mig ;)


Åkulla


förlåt mig!

Denna helgen har verkligen varit helt amazing! För den har spenderats med min pojkvän i Jönköping, hur mysigt som helt! Och sedan jag jag kom hem så har jag snackat med mina flickor (även Ousman, Calle och någon random kille). Men nu ska jag sova så godnatt!

10 februari - 2012




https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_188731405.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_188731436.jpg" class="image">


...


Orkar fan inte plugga...


Coldplay - Charlie Brown


9 Februari - 2012

Glömde och säga att igår hade jag och Calle vår månadsdag! Älskar dig! Men idag var det näst sista Nationella provet i svenska och det gick faktiskt ganska bra. Eller det kändes iaf som det :) Sedan stack klassen och åt pizza och sedan stack jag och några till ungdomsmottagningen men det var stängt så vi stack hem istället :) Är hur glad som helst nu, för vi fick sluta så tidigt idag!

Lazy day...

Idag har jag varit ganska trött, har ingen aning om varför men det bara har varit så. Och det har inte blivit något gjort idag heller (Y) för på musiken så satt vi bara och sjöng, sedan var det teater och på tyskan satt alla i ett grupprum och inte gjorde så mycket och sedan sov jag nog bort matten lite ;) Men idag fick vi iaf klass tröjorna!


Lycklig!

Äntligen har coldplays paradise kommit ut på spotify!


Nattinatt


David Guetta - Turn Me on ft. Nicki Minaj


Dagen som gått...

En bild beskriver mer än tusen ord, och tänk så många ord det blir med flera bilder!!


Fit for fight!

Körde boxning innan och Fyfan vad kul det var!


Right now


Så sant.


I Won't Let You Go

Idag har jag varit i Malmö med min kära pojkvän och hans familj. Där var vi hos hans mormor och morfar. Så nu sitter jag och snackar med Amelia och lite andra folk... Men nu blir det film :)'

Vi satt och sjöng på denna fina låt ;)


Hola amigos!

Har precis varit och lämnat Calle. Sedan stack jag och pappa och handlade. Jag älskar när man handlar med pappa för då får man precis det man vill ha. Som idag blev det massa frukt, chokladpudding, mörk choklad och tidningar (Y)


YES

Sitter just nu på so lektionen och köper aktier. Vänta bara tills jag blir miljonär!

Spirit in my heart!

Eftersom jag inte hade så mycket att göra innan, så satte jag mig och kollade på spirit. Det är seriöst en av de bästa disney filmerna jag vet :)

Idag har det varit skola som vanligt, vilket var helt okej. Men sedan har jag spenderat resten av dagen med min pöjk och ralle.

Höhöhöhöhöhöhöh.....

Gissa vad man får upp när man söker på youtube...

RSS 2.0