Sista inlägget för iår!

Nu sitter vi och väntar in det nya året.. Och jag hoppas verkligen inte att världen går under nu! :/


I väntan på den sega Jennie







Ofta inte jag äger?!


Happy new year!

Idag sov jag riktigt länge! Har inte så mycket att säga än att min mage tar kol på mig (jävla mens värk!). Men jag ska iaf ta en dusch och sedan försöka få tag på Hanna och Jennie för ingen svarar på mina sms....

Det kallas fredagsmys!!


Tjenare det var länge sedan!

Att blogga är inte riktigt det första man tänker på när det är lov.... Men idag har jag iaf varit med calle hela dagen för han stack precis :) Fast vi har varit runt lite.. MAX,hos han och lite annat.
jätte ful bild men....

Never say never

Jag och Jennie ska nu ge filmen "never say never" en chans -.-


GODNATT


Fett skoj idag !

Det har varit riktigt kul idag... Det blev först stan lite och sedan blev det att åka till calles bror (som hade det jätte fint) och var en riktigt skön filur! Sedan stack vi hem och sedan kom mamma och hämtade mig... En kort berättelse på min dag :)
EN GAMMAL BILD

Beyonce föder i den lyxiga förlossningssviten!

Igår fördes Beyonce akut till sjukhuset St. Lukes Roosevelt Hospital i New York - DET ÄR DAGS! Beyonce hade bokat halva våningen av avdelningens lyxiga förlossningssvit, exakt samma svit som Alicia Keys, en annan R'n'B-diva, bodde i när hon födde!




Godmorgon!

Inatt blev det inte så mycket sömn och man blev även väckt utav linus musik... Men idag ska jag med calle och hans mamma,pappa till göteborg för att träffa hans bror (Y)
inte så passande bild men skit samma

Before i die Part 5.


GODNATT


-.-.-.-.-.-.-


Hello

Nu sitter jag och Jennie i soffan och dricker chai latte! Vi har varit på en shopping runda i Falkenberg, blev inte så mycket men ändå. Sedan blev det en cykel runda också 👍😊


The BEATOWLS


Annandagen

Idag har jag och min familj varit hos min farfar och hans fru hela dagen. Där blev det massa mat och lite annat men jag somnade ganska kvickt så jag gjorde inte så himla mycket precis (Y)

Den som väntar på något bra väntar aldrig för länge!

Jag ligger i sängen och väntar på att andra halvan utav släkten ska komma! :)


Hello My fellows!

Hej och god jul eller vad man ska säga! Hoppas alla har haft en bra jul hittills! För det har jag fast det är inte slut ännu för idag kommer mina kusiner och sover över och efter det så ska hela familjen till min farfar(Asså imorn).


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Just nu känns julafton lite väl överskattat... Men skit samma! Det är julafton idag och det blir en massa mat och en massa annat :) Det blir nog inte mer inlägg idag men jag skulle ändå passa på att säga GOD JUL på er alla!

Jennie vi måste prova detta?!!!!!!!


Patrik says!


Before i die Part 4.


"VANS"


Godnatt säger jag!


Vet inte om ni ser att det är en giraff?! HAHA silket liv jag har....

TJabba

Detta inlägget är till ängnat till jennie för hon tyckte jag skulle uppdatera min blogg. Idag har jag inte gjort så mycket. Bara städat, hämtat ett paket, och varit ute och sprungit (inte långt alls).

...................❤❤❤❤❤...................


Dream

Hej allihopa! Idag var det första jullovs morgonen vilket var helt AMAZING! Vaknade vid 10 tror jag har ingen aning :) Sedan fick jag veta att calle skulle komma och då fick jag lite smått panik och fick göra mig i ordning... Sedan har jag spenderat hela dagen med han :) Fast vi stack till han sedan...

You are a cinema, i could watch you forever!

Idag har varit en kort men kul dag! Vi lyssnade på avatar låtar och dansade och slogs med trasor. Sedan blev det stan med jennie och där hittade jag en kavaj/kofta typ. Så nu är jag nästan klar till att åka på julavslutningsmiddag :)

Mitt fina plåster :)

Sitter på mitt rum och tittar på HIMYM! Mitt rum är fyllt med tända ljus och jag bara ligger och myser :)
Mitt fina plåster :)

dear girls


Sick today!

Idag har jag varit hemma. Jag mår ganska bra nu men innan var det inte så bra... Men idag låg jag i sängen till 13.00 och sedan gick jag ner men det tog inte lång tid tills jag gick upp och la mig igen. Men imorn är det ju sista dagen i skolan så jag ska nog ta och släpa mig dit iaf ;)
känner mig inte särskilt fin idag men jag bjuder på en bild iaf :)

look up and get lost!

Nu har jag jätte ont i magen och i halsen...... Har inget mer att säga.. :/

Hell yeaH!


Bra att veta...


CHILL

Igår blev det iaf Göteborg. Vi hade riktigt kul även om vi nästan missade tåget och sedan blev utelåsta hemma hos mig :) Idag är det Chilla som gäller.. Är seriöst jätte trött så jag har suttit i sängen och gjort så lite som möjligt :)

Before i die Part 3.


SMILE


NÅGON SOM VET?

Jag är ganska säker på att jag kommer få en iphone i julklapp! Men jag har hittat ett skal för länge sedan som jag vill ha men jag har ingen anning om var det finns någonstans!?

Svenska hjältar

Satt precis och tittade på Svenska hjältar. Men efter första "hjälten" så började jag gråta och jag gillar inte att gråta haha så jag tog en paus men jag ska snart gå och sätta  mig och kolla igen :)

...


GODNATT!


Before i die Part 2.


And here is my day!

Dagen började med att måla i mer än två timmar och sedan hade vi fotboll och det var fett kul! Sedan blev det julmat <3 och lite film och lite annat. Sedan stack Jag, Jennie och Frida hem till mig och sedan till friskis :) Jaa och sedan har jag och frida bakat tills imorn :)

Been there done that!

Idag blev det skola. Eftersom vi inte har läxor och sånt så bryr man sig inte så mycket och lektionerna är dötrista.... Fast idag hade vi inte så mycket lektioner för vi skulle till gymnasiet och kolla på olika linjer. Sedan stack jag hem och sedan tog jag bussen till Calle. Och vi bakade och lite annat :)

Before i die Part 1.



STÄDAR

Eftersom jag inte har så mycket att göra så städar jag :) OCH det händer inte ofta ska jag säga. Så när man ändå lider utav att ha ont i magen så kan man lika gärna lite till genom att städa :)

:)


Sitter....

Jag sitter hemma och har inget att göra. Jag är dödstrött och jag har ont i magen så vi får la se om jag kommer på något att göra.

Mange bjuder.


Deal whit it.


Panda


Godnatt!

Jag ska inte sova riktigt ännu men detta blir sista inlägget för idag! SÅ GODNATT! :*

Smile


today's weather


DOGGIEDOGG


Hejsan

Hello! Idag har jag äntligen haft det sista provet för denna teminen :) Men jag orkar inte berätta hela dagen så jag tar lite :) Gympan sög idag, provet gick inte så bra men skit samma orkar inte bry mig, det har faktiskt varit en ganska jobbig/tråkig dag idag när man tänker efter fast jag haft kul iaf :) Innan när jag cyklade hem i regnet blev jag nästan påkörd, för det var en gubbjävel som saktade in när jag skulle cykla över övergångstället men nej för han gasade på som bara den när jag skulle cykla över så han missade mig med en halvmeter. Hemma har jag bara sovit och ätit :)
BEEN THERE DONE THAT!

PARIS


Godnatt på alla som ska sova nu!


I WANT SNOW


BIG CITY LIFE

 

 


TAKE ME AS I AM, OR WATCH ME AS I GO


Så mysigt!


Good Life!

Sitter och väntar på att glöggen ska svanla lite. Jag var precis nere i vårt nya badrum och tvättstuga. Det känns litet men taken kändes jävligt högt hahaha. Men jag ska försöka plugga lite till ikväll sedan hoppas jag att provet går bra imorn :)


Hahaha

Som vanligt blev det inte så mycket plugg idag... Det är seriöst så varje gång, att jag bestämmer mig för att plugga men sedan så blev det ungefär hälften av det som jag hade tänkt mig... Men jag kommer antagligen sitta med matten senare ikväll... Då jag inser att alla kan dubbelt så mycket som jag :s

SÅ SATANS GOSIGA


I'm A geek today!


Juste


Bilder från igår.


JULBORD

Har precis duschat så jag nu känner mig riktigt fräsch! Så jag ska göra mig i ordning nu för att jag ska på julbord. Det blir första gången detta året (Y)

Jag gillar verkligen...


Saturday morning


apple


Är det bara jag som blev trött?!

Jag började gäspa när jag såg bilden :)


CUTIES


DAGENS

Can't Hold Us [Ft. Ray Dalton] - Macklemore & Ryan Lewis

Mycket att berätta idag.

Inatt blev det inte så mycket sömn så jag var ganska seg på dagen. Träslöjden var inte så kul för jag satt mest bara och längtade till att vi skulle sluta så jag kunde göra det satans provet. Jag satt i ett grupprum och gjorde provet och seriöst så kändes det inte så bra med provet... Sedan blev et mat, SO och tyska. Tyskalektionen var nog den bästa på länge för vi hade en polis kvinna som hade fått flytta till Sverige för att hon hade blivit mord hotad... Och mer säger jag inte för det är hemligstämplat ;) Sedan kom mamma och hämtade mig för vi skulle till halmstad. Där träffade jag Calle och vi satt och fikade i typ några timmar.... Och sedan skulle jag åka tåg med han hem men vi hade typ 10 min på oss att ta oss till tågstationen så vi fick springa. Det gick kanske inte så bra eftersom vi missade tåget hahaha Men vi satt och väntade och sedan tog vi 7 tåget och sedan fick jag skjuts hem utav han, hans mamma och hans pappa.

BE AWESOME TODAY

Okej det känns verkligen som om jag inte kommer att klara NO provet idag för jag kan nästan inget... Men jag hoppas att det kommer gå ganska bra iaf och det är lätta frågor. Jag är ganska trött idag och jag har lust att inte ha på mig kläder utan bara ligga i sängen och sova hela dagen...
SNÄLLA!


Borde vara olagligt!

Sitter och pluggar inför provet imorn. Fick ett halft glas MONSTER av linus innan så jag har iaf energi!
EN LITEN DEL UTAV PAPPERNA JAG HAR ATT LÄSA IGENOM.

Onödigt men nödvändigt.

Förlåt mig... Men jag har haft ganska mycket att göra. Igår så fick jag och frida skjuts hem utav våran lärare. Frida sov hos mig och sedan stack vi till skolan. Sedan har det varit en ganska normal skoldag. :)

Godnatt på er!

Har pluggat lite men inte mycket. Tittade precis på ett pogram om GILF ar vilket var helt sinnessjukt så jag stängde av det ganska fort... Men nu ska jag lägga ner datorn och kanske sova :)
Nu får ni allt vrida på huvudena!

SO

Sitter och pluggar eller jag ligger ner men samma sak. Jennie åkte nästan precis så jag bästemde mig för att göra klart SO:n så jag kan börja plugga till NO provet på fredag :)


Hemma från Klitte!

Såå nu har jag simmat 1500m! Sedan tog vi och bastade lite och sedan gick vi hem... Men det är väl bara bra träning?! Sedan när jag och jennie kom hem och skulle fixa något att äta så var såklart köket fullt av plast (vi har målat om kökstaket)

SEA SIDE


"I’ll take care of you"


MASSAGE

Sitter i skolan och vi har haft debatten nu så jag är ganska nöjd! Fick precis massage av David men inte så länge men JAG ÄLSKAR MASSAGE! Idag sticker jag hem och gör mig i ordning och hämtar pengar och lämnar väskan sedan ska jag träffa Calle :)

Godmorgon!


Så sant.

Det är verkligen så i egypten...

I LIKE (Y)



skönt...


MOROTSKAKA

Ser kanske inte så god ut, men jag önskar jag kunde säga att den var god, men det kan jag inte för jag har inte smakat!

I have a million reasons to be here.


Väntar på att kakan ska svalna!


♩♪♫♬


BAKAR MOROTSKAKA!


Tjena! det var länge sedan :)

Igår hade jag en riktigt rolig dag men det tar jag inte nu! Idag så har jag varit jätte trött och bara ätit och pluggat och gjort lite annat :) Men just nu har jag världens energi!!!!

Min fina outfit igår!
Jag och cindy fast cindy stack precis :( ( Vi som hade det så mysigt!)

Yesterday

Igår  efter skolan så stack alla killarna i klassen och jennie och jag hem till mig och drack cola.... Sedan skjutsade abbes pappa oss till tg för att vi skulle åka till göteborg med turkiet gruppen! Vi hade verkligen jätte kul i göteborg :) Det blev lite kaos men det var bara kul. Vi såg iaf på bio och åt och lite annat :)
Sedan sov jag hos jennie. så nu sitter jag hos henne :)

I don't care!

Sitter ensam kvar i klassrummet för de anra äter man just nu. Men jag är inte hungrig så jag pluggar och gör lite annat istället. Jag kan inte alls mycket till tyska provet sedan men just nu orkar jag inte bry mig...

Godnatt mina små vänner!



Colors


Eminem - "listen to your heart"


SåSantSåSant


Study time!

Nu ska jag sätta mig och plugga som aldrig förr till tyska provet idag! Så det blir nog inga uppdateringar eller någon FB.... :)
LALALA PLUGG!!

RSS 2.0