31 augusti 2012


30 augusti 2012

Har varit hemma från skolan idag. Men kommer nog tillbaka imorgon. Det är sjukt så mycket man missar på bara en dag, men jag ska nog klara det. Sitter just nu med lite matte och jennie berättar vad jag har missat idag (vi har samma lektioner på torsdagar). Ska ta det ganska lugnt nu och sedan går jag och lägger mig när jag börjar bli trött, för jag börjar redan 8 imorgon.
 

Mår rätt kasst.

Ja jag har inte precis velat blogga för jag har mått7mår så dåligt. Och det är inte det roligaste att höra att jag mår dåligt och massa sånt hela tiden så jag har inte gjort några inlägg... Men iaf så var jag i skolan i en och en halv timma innan jag stack hem igen och nu sitter jag här och mår ganska kasst. Och jag vet inte om jag kommer till skolan imorgon, men jag får se. 
 

Både bra och dålig dag.

Inatt drömde jag det värsta man kan drömma. Och såklart så gjorde det ju inte mig särskilt glad när jag vaknade. Jag kände mig så ensam imorse, jag hade inte fått ett "godmorgon" av någon och jag var helt ensam. Och i vanliga fall älskar jag att vara ensam men verkligen inte idag. Sedan bar det av mot skolan. Vi har även börjat få lite läxor. På rasten stack jag hem till Carolines och Rebeccas lägenhet med Caroline, och där satt vi och snackade i mer än två timmar innan det var dax för nästa lektion. Och vi slutade fyra (tidigare än jag skulle). Sedan cyklade jag hem. 
 
 
Här är en video som Alicia precis länkade! Hur bra som helst!
 

I Won't Give Up

 
 

26 Augusti

Insåg precis hur fort allt går, för det var inte länge sedan jag skrev juni och juli istället för augusti. Menmen. Iaf så hade jag och min pojkvän det jätte mysigt igår när det åskade och regnade. Och jag sov iaf som en stock och skönt var det, även om min pojkvän slog till mig i sömnen... Och till frukost gjorde vi pannkakor med glass och sirap. Och nu känns det som ni får reda på varje detalj i mitt liv. Men sedan har vi åkt inlines, badat, kollat på fotbollsmatch och massa annat. 
 
bild från 9gag. 

Dagens planer.

Nu hade jag tänkt att jag ska börja göra mig i ordning i lugn och ro så jag slipper stressa sedan. Men iaf så ska jag kolla på min pojkvän när han ska spela match senare. Därefter ska vi hem till mig.  Hejdåå sålänge!
 
Ännu en bild från Gotland.
 

Godmorgon

Har sovit riktigt gött inatt, och känner mig riktigt utvilad. Men iaf så bestämde jag mig för att göra en nyggit frukost idag. Och det blev det också bara att jag år bara av det jag tyckte smakade bra! 
 
 
Kan väl säga att jag smakade på allt bara att gröten var äcklig och teet smakade lakris (vilket inte passade till frukosten). Fast mackan, blåbären och tabletten slank ner :)

Ren perfektion. Ren inspiration.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer från Beyoncés egna Tumblr.

.


I sjukstugan.

Har fått klagomål på min dåliga uppdatering... Så här är jag och jag får väl ta och berätta om vad jag har hittat på ! I onsdags var det skola, kul faktiskt. Sedan var jag och hämtade min pojkvän på busstationen med min bike. Vi var hemma ett tag innan vi begav oss mot IP där vi skulle kolla fotboll. Och efter ett tag så började det regna som aldrig förr, och såklart satt vi i regnet ett tag (det resulterade feber och andra härligheter). Sedan sjutsade min pojkvän snälla far hem mig och min mamma! 
 
Och nu kommer jag till torsdagen. Mådde riktigt dåligt, men jag inbillade mig att jag skulle klara av att sova över på skolan. Men ialla fall så packade jag ihop lite saker innan jag cyklade till skolan. Orkar inte berätta så mycket, så jag tar det viktigaste. Vi vann skattjakten! Och sedan bestämde jag mig för att dra hem för jag mådde pissdåligt (Y)
 
Och nu kommer fredagen! Jag sov till elva och därefter gick jag ner och stekte pannkakor, gjorde muffins och gjorde silviakaka. Så jävla duktig jag är....haha. Men nu ligger jag i sängen och chillar. Jag har bestämt mig för att ligga hemma hela dagen och bli helt frisk. 
 
I onsdags när jag skulle cykla till skolan i regnet.
 
Dagens frukost/lunch. 
 

...


Hejhej

Idag blev det en lugn dag och efter denna skoldag så stack jag och jennie hem till mig. Där åt vi och gjorde världens onödigaste sak som det ändå inte blev någonting av med... Men sedan var det dax för träning och jag fick panik när jag inte hittade mina cykelnycklar så det blev inlines och min systers cykel. Och träningen var jävligt jobbig. Efter det blev det ett dopp i havet. Och sedan bar det iväg hemåt!
 
Jennie tog även ett par "fina" bilder på mig... Svettig och fin.
 
 
 
 
 

Good Morning Sunshine!

Godmorgon! Idag börjar jag ett, så jag har det ganska chill. Men jag är riktigt yr, så jag har druckit vatten hela morgonen. Så jag hoppas att det blir bättre så småning om. Men ikväll blir det iallafall träning och sedan såg jag nyss att svenska hollywoodfruar börjar ikväll! Så vi hörs väl senare idag ! Hejdååå
 
 
 
Från Gotland.
 

Nu fan!

Kom hem för en stund sedan, jag var ute och sprang en runda. Jag har bestämt mig att nu är det dax att bli fit for fight! Jag har bestämmt att varje dag ska jag på något sätt träna. Fast helgen får jag ledigt (om jag vill). Och träna kan vara att springa,gå,träna på friskis och lite annat. 
 
Men iaf så har jag varit duktig och lagat mat (skinksås och spaghetti) och äppelpaj! 
 

Tillbaka till vardagen.

Idag var det första normala dagen om man nu kan säga så. Lektionerna bara rullade på och sedan var det slut och då var det dax att cykla hem. Men dagen har varit rolig och man lär känna folket mer och mer. Men nu ska jag förbereda för att sticka ut och springa, hur det nu kommer att gå...
 

Godmorgon.

Nu är klockan 9 och då får jag börja göra mig i ordning för skolan. Idag slutar jag sent, så jag antar att jag är ganska trött när jag är hemma. Men vi får se om jag skriver något mer när jag kommer hem.
 

Godnatt.


Admit it.


Helgen.

En bild säger mer än tusen ord! 
 
Jag älskar dig ! ❤

Ibland är du den enda som förstår.

Detta tillängnat till min bästavän Jennie! Även om hon alltid har hjälpt mig genom svåra tiden så är detta speciellt. De senaste månaderna har jag haft dagar som jag verkligen har varit nått botten. Jag har gråtit mig till sömns och varit både ledsen och sur och ibland för helt meningslösa saker. Men ändå så har hon hjälpt mig genom detta och det är verkligen guldvärt att ha någon som kan göra en på bättre humör! Hon hjälper en verkligen att tänka positivt och att det jag är ledsen för kanske inte är som jag tror och få en att tänka på annat. Älskar dig bästavän!   ❤ ❤ ❤ ❤
 

än så länge i skolan!

Jag får väl börja med att säga att jag har haft ganska mycket att göra och jag har inte orkat blogga. Men iallafall så har jag börjat skolan och jag är hittills nöjd med allt! Men jag håler fortfarande på mig att lära känna alla och bli van med allt. 
 
 Här är mitt schema. Och jag är väl halvnöjd med det. 
 
 
 
 
 

Okej nu närmar det sig!!!!

Helt plötsligt blev jag jätte nervös inför imorgon! Herregud! Har typ ångest över allt nu! Vad ska jag ha med mig?Vad ska jag ha på mig? Tänk om jag inte trivs? OSV! Det värsta är att jennie har gjort mig nervös!! Men nu ska jag lugna ner mig lite genom att städa rummet lite, äta och kolla på How i met your mother!  Och sedan hoppas jag att min pojkvän skulle vilja snacka lite med mig så han kan lugna ner mig lite :) 
 
 
Ännu en bild från Gotland.
 
 
 
 

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child feat. John Martin

Det blev ännu en låt men skit samma!
 

Helsingborg Idag!

Idag har jag spenderat dagen på Ikea och Väla! På ikea blev det bara ett lakan till min säng. Sedan insåg jag att jag inte skulle ha mer så jag gick till väla istället och där blev det lite kläder inför skolstarten. Jag har absolut inga pengar därför betalade mamma hälften så jag är skyldig henne lite pengar ....
 
 
 

Icona Pop - I Love It

 


13 augusti 2012

Idag var det uppgång tidigt för att snabbt ta sig iväg dit jag hoppas få jobb senare. Tyvärr var hon jag sökte inte där så jag får ta mig dit på onsdag istället. Sedan cyklade jag till Pappa för att jobba. Jag jobbade ända till halv fem och sedan hade jag tänkt och vara en jätte snäll flickvän genom att komma till min pojkväns träning och kolla. Men så blev det inte, eftersom dom inte hade träning just idag. Men när jag väl var hemma så hämnades kroppen på mig eftersom jag inte åt något på hela dagen. Så jag tuppade av en stund. Och nu efter dextrosol, melon och kantarellmackor i magen så mår jag bättre.
 

12 augusti 2012

 
 
 
 
 
 
 
 

Ändrade planer.

idag/ikväll skulle egentligen bli tjejkvkväll, men alla var inte så tagg på det. Så jag och Jennie drar oss till Farfars stuga. Där ska vi la bada och jag hoppas på att fyrhjuligen står där så vi vi kan köra lite! Flytvästarna hänger även med och sedan har jag ingen anning om vad som mer händer vi får väl se!
 
 
Och här är jag när jag var liten!

12 augusti 2012

Nu närmar sig skolstarten! Och jag har kollat vilka som går i min klass, jag får väl säga att många är vi iaf inte... Men det ska nog bli hur bra som helst!
 
Igår var jag hemma hos min pojkvän och med mig var även mina föräldrar , för dom var inbjudna. Jag får väl erkänna att det var lite jobbigt, men ändå inte. Mor och far tyckte i allafall det var trevligt och jag hoppas pojkvännens mor och far tyckte likadant ;) 
 
 Jag hade det väldigt bra igår i alla fall! Jag funderar på att sno hem pojkvännens täcke, för det är nog det skönaste och mysig jag nogonsin haft! Fast får väl säga att det tog emot lite när man skulle upp tidigt och lämna den sköna sängen... Fast hade nog inte kunnat ligga kvar länge till för jag var riktigt pigg!
 

10 augusti 2012

Idag har jag spenderat heeela dagen med min bästavän!
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara dagar!

De senaste dagarna har spenderats på Gotland! Vi hade tur med vädret och det blev en massa bad, prat, mat och en massa annat skoj! Tyvärr fick jag världens magont men jag överlevde och ändå så blev allt bra! Jag ska lägga ut lite bilder när jag har tid till att lägga över dom och fixa lite! Och ska även ta oc säga att de två senaste dagarna har också varit underbara! Jag var "barnvakt" åt min pojkvän. Så jag var hemma hos han och tog hand om han och sedan var det dax för vår tradditionella sommarsoppa som även min pojkvän fick delta i ! Tyvärr så var det ganska tomt eftersom min gamlafarmor inte var med detta året :(
 
Här får ni en bild till att börja med !
 
 

Yesterday


Godmorgon

Just nu ligger jag i soffan och chillar! Efter en löprunda på Gotland så är man rätt trött...


2 Augusti 2012

Som alla dagarna denna veckan blev jag väckt av min mor. Denna gången skulle jag skynda mig att plocka bort mina saker så mamma och pappa kunde måla mitt tak och ena väggen. Men sedan har jag själv målat lite lister och sedan har jag inte gjort så mycket mer. Fast jag har även suttit och pillat med min dator så nu kan jag äntligen ha skivor i (jag har haft ett klistermärke i min cd sak, så jag har inte kunnat stoppa in en skiva). Men nu ska jag försöka packa lite tills imorgon, för imorgon bär det av mot Gotland.
 
 
Här är jag när jag och cindy tar oss en tupplur.
 
 
Och här är mig idag i målarkläder. 

1 Augusti 2012

Idag har varit en alldeles underbar dag! Jag och min pojkvän tog oss en frukost innan han tvingade ut mig på vårt fotbollsspel (skulle inte lärt honom det). Efter det så kom jag på att jag skulle äga ut han på tennis, men tyvärr så var det upptaget på tennis bannan, så vi tog longboarden och inlinsen till farmor och fick i oss lite fika innan det var dax för vår tennis match. Och såkart vann JAG! Nej men matcherna var faktiskt väldigt jämna och efter att jag bestämde att vi skulle köra två set till så vann jag, för annars hade min pojkvän vunnit. Hehe sedan kom jag på att jag ville bada. Så min snälla pöjk körde mig till bryggan så jag kunde bada. Och efter mycket tjat och bortförklaringar så hoppade jag i. Sedan lagade vi mat, kollade på OS, spelade spel, sköt iväg äpplen, begravde en mus och hittade på en massa annat. Sedan var det dax för att ta farväl, för jag åker till Gotland på fredag. 
 
 
'
 

RSS 2.0