30 mars 2012

Idag åkte jag, Amelia och jennie inlines både till och hem ifrån skolan. Vi ägde fan sönder! framförallt när vi skulle åka in mot amelia och inga kunde stanna så vi bara fortsatte åka... Och hur det slutade det vet bara vi ;) Men sedan stack vi till Halmstad och där fick jag köpt lite saker. Och nuuuu är jag hemma. Är fett trött så jag tror att det blir ligga i sängen och kolla på massa filmer och oth! Helt okej det med :)
image description

I'm the king!

Just nu har vi rast och vi spelar king... Så jävla länge sedan, haha hatar när man åker ut för då blir man fan as sur haha men vi ska nog ta och äta lite snart och efter det har vi bara några lektioner och sedan bär det av till Halmstad med mamma, Lovisa och Jennie tror jag :)


Saknar sommaren!

Även om dagen har varit ganska jobbig så har det ändå varit en riktigt bra dag! Skolan gick så fort så fort så och ringdansen var as kul. Och efter skolan bar det av till stan en snabbis och sedan stack jag hem och efter en stund kom även jennie och vi har pluggat och även åkt inlines och longboard till stan där jag provade lite träningskläder. Men jag la undan ett par byxor som jag hoppas pappa köper till mig sedan :)

Godmorgon

godmorgon. Egentligen har jag inte alls tid att skriva ett inlägg nu, men skit samma. Inatt sov jag riktigt skönt, fast känner mig ändå jävligt trött... Idag i skolan ska jag fan ta och plugga, för det kan behövas :)

◢◣


GODNATT.


Jay-Z & Kanye West ft. Beyonce - Lift Off


Algblomning...

Sitter i sängen och skriver lite på min uppsats om algblomning. Det är verkligen hur svårt som helst att hitta bra fakta om det, men jag överlever. Och med musik blir allt mycket roligare :)
och bilden passar ju verkligen till inlägget också...

Ingen fritid?


Min och jennies badass gang tattoo!

Ofta inte fett snygg!?! Jennies var faktiskt lite snyggare, för det är ju jag som har gjort hennes ;)


▁▂▃▄▅▆▇█▇▆▅▄▃▂▁


Nååågra bilder.

Och nej jag är inte deprimerad eller något som har hänt, är bara på dåligt humör idag.

Hemma ifrån skolan idag.

Vaknade imorse av att jag hade jätte ont i halsen och huvudet. Huvudet är bättre men har fortfarande riktigt ont i halsen.


A sad story....


Gammal men så jävla bra.


⩓⩔⩕⩖

När jag kom hem tog jag och åt lite (eller rättare sagt mycket). Sedan drog jag mig upp mot sovrummet och på något sätt så somnade jag och sov ungefär 4 timmar... Det behövdes men jag börjar fundera på hur jag ska kunna sova inatt. Men nu ska jag ta och läsa lite engelska, så jag blir klar med det :)

.

Skolan har varit ganska normal idag... Eller egentligen inte men orkar inte ta allt. Men jag har iaf kommit på en sak :) denna veckan har vi inte så mycket läxor, eller iaf inga prov och samma sak gäller nästa vecka. Nästa vecka är vi även lediga på fredagen, och efter det har vi en veckas lov. Sedan bär det antagligen av mot ÅRE! Vilket betyder att jag har typ 2 veckor ledigt!

⫷⟪⦿⟫⫸


Våfflor

Sitter hemma hos min farmor i solen. Verkligen hur skönt som helst!


Vår

Kom hem från min pojkvän för någon timma sedan. Har inget internet hemma så jag får väl blogga från mobilen. Efter att ha kommit hem från min pöjk så somnade jag i soffan, och efter några minuter väckte mamma mig och sa att jag skulle göra mig i ordning för vi ska till farmor och äta våfflor. Så jag drog på mig lite kläder och sedan satte jag mig ute i solen, och Fyfan vad fint väder det var utomhus! Varmt och skönt. Men nu bär det av mot farmor :)


YESTERDAY

Bilderna beskriver kvällen orkar inte skriva. Men Jag har riktigt många filmer som är hur roliga som helst! :P

Ready 2 go!


jenjen's place.

Sticker till Jennie ikväll. Så det blir inga mer uppdateringar idag. Men ska ta och packa lite saker nu, sedan ska bara mamma komma hem så hon kan skjutsa mig :)
En bild från förra helgen hos Jennie ;)

.


Godmorgon

Sitter hos jennie nu, vi har redan hunnit med att duscha, äta och göra oss i ordning på typ en timma. Och gud så skönt det är att slippa föräldrarna ibland! Bara vara ensamna och chilla grillen. Men nu ska vi nog ta och åka till skolan snart, ska bara chilla lite till :)

Katy Perry - Part Of Me


Normalt.

Idag har skolan varit riktigt chill. Vi har inte gjort så mycket och allt var typ normalt. Sedan cyklade jag hem. Jag trodde mamma skulle vara hemma så vi kunde fixa ett nytt pass till mig men det var hon inte, så jag la mit i sängen och där somnade jag... Men nu sitter jag i soffan och kollar på OTH och göt lite annat. Men ikväll så bär det av till Jennie.

i

När jag kom hem ifrån skolan/ishallen idag så somnade jag i min säng, och vaknade sedan upp efter två timmar. Så nu ska jag försöka ta tag i pluggandet eller iaf matten och kanske lite tyska.

...........................❤❤❤❤❤❤........................


Helt okej ändå

Sitter i sängen med musik på samtidigt jag sitter och äter glass (apelsinchoklad) och försöker få lite matte gjort. :)


⫷ ⫸


Sitter i skolan

Jag och min lilla klass sitter nu och har våran långa lektion med alf som vi har varje måndag. Idag så fick jag reda på att jag fick G+ på NP fysik, Jag är inte alls nöjd. Men samtidigt sa alf att jag hade rätt på alla frågor bara att jag skrev inte det på rätt sätt, vilket gjorde så att jag inte fick ett enda poäng på de frågorna. Efter att ha fått reda på det så tränade vi på dansen i gympasalen.

Awww

Jag gråter exakt varje gång jag kollar på den :'(

Nattinatt

Nu lägger jag mig och kollar på film!

...........................❤❤❤❤❤❤........................


Fett dålig video ändå...


.


Fan värd lite glass nu!

Stack ut en runda i regnet innan. Det ända som var jobbigt var regnet som stack i ansiktet och motvinden var lite smått jobbig också. Men själva springandet var inte så jobbigt i sig och jag kunde tagit i mer och sprungit fortare... Men ändå ganska stolt att jag ens tog mig ut :) haha och när jag skulle stanna tiden så hittade jag inte vad jag skulle trycka men det ligger ungefär på prick 59 min.


Bästa på länge.

Denna helgen har verkligen varit den bästa på länge! Har ju spenderat med dom bästa! LOVE U GUYS. Och dom bästa är mina girls och min pojkvän!

Just nu.


Juste mina skor...

Har faktiskt glömt att visa mina "fina" löpar skor.


Nu sticker jag och moder min!

Nu sticker jag och min mor iväg för att handla och hyra film! :)


ABRACADABRA!

Nu ska jag ta en snabb städning på mitt rum, fixa madrass, städa där nere och sedan handla. För ikväll kommer Girlzen! Så nu sätter jag på musik och sedan börjar min städning! Eller nej ska ta en macka först. SEYA!

true.

Mådde ganska dåligt imorse men nu är det så mycket bättre! Efter skolan gick jag,Amelia och Frida till stan. Där bokade vi synundersökning till amelia och fick även en jeans jacka, spets linne och ett halsband inhandlat! Så nu är pengarna slut men det kommer mer snart ;)

Godnatt.

Jag mår verkligen skit. Och det hjälpte absolut inte med det sorgliga avsnittet av OTH. NattiNatt! :*

.


Mm juste.


Sådär ja.

Jag sov inget inatt, åt ingen frukost och fick cykla till skolan... Det var verkligen världens sämsta start på dagen. Och inte nog med det jag hade ju NP i fysik också. Men Alf räddade mig med cola och bullar! Själva provet var inte så farligt och lika så det praktiska provet var inte heller så farligt. Efter det så blev det pannkakor! Och sedan stack vi till museet och kollade/kände på glas (helt okej ändå...). Sedan var det slut för dagen.

Goddag

Somnade ganska tidigt igår men vaknade sedan upp mitt i natten och kunde inte somna om efter det. Men det är ganska skönt att det är studie dag idag eftersom jag är så trött. Men jag har iallafall pluggat som fan hittills och jag har ganska mycket kvar. Jag är faktiskt ganska stolt över hur mycket jag har hunnit med att plugga, för i vanliga fall hade jag inte hunnit med hälften så mycket :)
image description

Fact.


GODNATT!


Mina känslor för svenska arbetet just nu...


Helt okej dag ändå, för att vara en måndag.

Dagen har varit helt okej. Fick skjuts till skolan, sedan blev det konsert, räkmacka,genomgång,Mat,Teknik, en jävla massa kopiering och sedan bar det av hem! Och min cykel hade ny pumpade däck så det gick jävligt fort hem. Sedan deppade jag lite hemma för att jag inte trodde jag skulle träffa min pojkvän, men det tog inte så lång tid innan han kom upp för trappan :) Och vad vi hittade på är hemligt ;) nejmen jag orkar inte skriva mer nu...

Hälsningar från sängen!

Jag och katter ligger och myser i sängen! Tända ljus och musik gör ett bra slut på denna veckan.


GOOOODNATTT


sorry, det var första bilden!

På förra inlägget står det lite fel. Det ska vara första bilden. Allt blir så konstigt när man bloggar från mobilen.

Hello fellows!

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Är lite smått rastlös men ska ta tag i mitt pluggande snart! Har även hängt upp alla mina rosor. Och sista bilden beskriver mitt humör ganska bra just nu.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_193498552.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_193498581.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_193498587.jpg" class="image">


HAHAHA


pluggapluggapluggaplugga

Rubriken säger nog det mesta. Jag har suttit och letat fakta i några timmar typ och vad är resultatet? Jo, nästan inget...

Good morning!

Vaknade för ett tag sedan, så jag har hunnit äta frukost och lite annat. Men idag ska jag göra klart svenskan (jag måste verkligen). Så det blir plugg idag.

10 mars 2012

Min pojkvän åkte hem för en stund sedan. Har världens lust att ta ansiktsmask och en riktigt lång dusch, sedan lägga sig i sängen och kolla på en film! Ska nog göra det. Fast ska bara hitta en bra film :)
image description

gårdagen.

igår var det fredan och jag började nio. Fick även fika och läsk i skolan vilket var riktigt gott! På kvällen så kom min släkt och min pojkvän och gratulerade mig. Och pojken min sov även hos mig :)

8 Mars 2012.

Idag har varit en ganska normal dag. fick reda på mitt betyg på svenska NP och hade även SO prov. Ägde även sexorna på fotboll med amerikansk fotboll! Och dagens höjdpunkt var nog när klassen stack ut och spelade fotboll i snön. När ett lag hade gjort mål fick motståndarlaget ställa sig helt still på en rad medan laget kastade snöbollar på de andra. Och såklart vann mitt lag med typ 17-6 eller något sånt. Efter skolan stack jag och jennie hem och sedan hängde hon med mig till frisören och efter det så chillade vi grillen hemma hos mig.
Här har vi ju jennie och mig!

KONY 2012


Godmorgon!

Inatt sov jag som ett litet barn! Har inte sovit så bra på väldigt länge. Sängen är verkligen hur skön som helst! Men blev mindre glad när jag kollade ut...


16 år nu!

Min födelsedag har varit alldeles underbar! Istället för skola blev det att åka till hestra! Och att slippa skolan är ju helt underbart. På bussen påväg dit sjöng alla för mig, och sedan fick man en jätte fin och god tårta av min bästa vän! Love u Jennie! Efter att ha spenderat mesta delen av dagen i hestra så var det dax för hemfärd! När man precis kommit hem och man tänkte hoppa in i duschen kom min pojkvän springande upp för trappan. I händerna hade han två buketter med rosor. Ena buketten hade 16 rosor i sig och även ett kort men en inbjudan till middag! Och andra buketten var från hans mor och far, den hade även ett kort och en peng i sig! Tack min älskade pojkvän och hans mor och far! Sedan har jag även av min egna mor och far fått jeans,pengar och även så var min nya säng och lite annat en del av presenterna! Så tack alla, har verkligen haft en helt underbar födelsedag! Tyvärr så har jag ingen bra bild på tårtan men den var riktigtriktigt fin!


...........................❤❤❤❤❤❤........................


Hestra/Isaberg

Imorgon (På min födelsedag!) blir det avfärd från skolan klockan 7.30 mot Hestra. Lite väl tidigt menmen sånt är livet. Men nu står jag iaf och steker pannkakor till imorgon. Men sedan måste jag städa mitt rum,plugga,duscha,packa tills imorgon.
Det verkar inte precis vara så mycket snö där...

Hello

Det har varit en jävligt seg dag idag. Det började med att jag nästan somnade på svenskan och engelskan så satt jag mest med mobilen och sedan kommer jag inte ihåg vad jag har gjort mer än att åka skridskor. Sedan blev jag hemskjutsad av jennie (Tack jennie! <3). Efter det kommer jag inte ihåg något, vaknade bara upp i min säng vid halv fem. Låter konstigt men antagligen var jag vääldigt trött (Y)

Helt okej dag ändå.

Dagen har faktiskt varit ganska soft idag! Gympan var as kul, matte provet mindre kul, och sedan har jag mest bara chillat hela dagen och älska att jag och Alicia fick sticka hem sista lektionen! :)


haha

Hey i'm an astronaut, and my next target is Ur-anus
I said to my girlfriend, "I bet you can't piss me off and make me happy at the same time..."
she replied:"your cock's bigger than your brother's."
How i imagine myself when i first start driving:

Godmorgon

Nu är det måndagsmorgon och jag är förvånansvärt pigg, vilket jag inte brukar. Insåg även att jag har glömt det mesta av matten, men jag hoppas jag hinner läsa lite innan provet :)


Matte.

Har pluggat som fan nu, och nu orkar jag fan inte plugga mer. Eller okej så mycket har jag inte pluggat (Y) . Men nu ska jag nu borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och sätta på musik och sedan chilla grillen! Nu hoppas jag verkligen att provet imorgon är lätt annars kommer jag nog faila ganska stort.
Från mig till dig matten:

Så sant.

Tagen ifrån jennies blogg.

Hemma i värmen

Stack och kollade på fotboll innan. Stod och verkligen frös sönder. Men vad gör man inte för sin pojkvän! Right? Men nu har jag resten av dagen på mig att plugga till matte provet. Hade mycket hellre gjort något annat...


3 mars - 2012

Dagen har varit helt underbar! Min löprunda blev på 9 km, och det var skinande sol hela tiden! Sedan tog jag en dusch. Och efter det fick jag vänta på att min sega mamma skulle bli klar, för att hon skulle skjutsa mig till pojkvännen min. Ja sedan har jag spenderat dagen/kvällen med världens bästa pojkvän! Älskar dig!


Good morning

Vaknade tidigt av att solen sken! Så har bestämt mig för att sticka ut och springa en liten runda. Sedan ska jag göra i ordning mig för jag ska till min pojkvän!


Första mars.

Drömde en riktigt verklig dröm inatt och efter det kunde jag inte sova. Så har varit jävligt trött idag med... Men idag har det varit skola och eftersom det är torsdag så har det varit kul! Idrotten var riktigt kul med pierre och ni skulle sett vilket mål jag gjorde. Men sedan har jag och jennie gått och lånat bok, gått till polisen, varit hos tandläkaren, tagit spruta, gjort pannkakor och TRÄNAT. Och nu är det bara att plugga till provet som är imorgon och sedan ska jag nana! :)
aa det är bara att vrida på huvudena!

Matlagning på hög nivå!


RSS 2.0