Auf Wiedersehen!

Tjabba! Tänkte bara skriva ett inlägg innan jag sticker iväg igen haha. Men om ungefär en timma så drar jag mig och sedan åker jag en sväng till London! Men jag skriver när jag kommer hem igen på torsdag! Och jag får erkänna att jag faktiskt är lite smått nervös. Auf Wiedrsehen assholes! 
 
 
 
 

Run Away With Me

Godmorgon! Idag var inte väckarklockan avstängd, eftersom jag har sovmorgon på måndagar. Men ändå så vaknade jag klockan sju, men somnade om ganska fort. Sedan vaknade jag igen vid nio. Då hade min lärare skickat sms, där det stod att vi inte behövde komma idag. Så jag ligger fortfarande i pyjamas och myser. Men tänkte faktiskt få lite skolsaker gjort idag ändå. hörs senare!
 
 

For a second, that line felt true

Nu sitter jag hemma i sängen efter en helt okej dag! Vaknade tidigt ännu en dag. Så det blev ingen sovmorgon denna helg. Men sedan gjorde vi oss i ordning och åt en stor frukost innnan det var dax att åka hem. Vi fick sjkuts hem av farfar. När vi kom hem så hann jag inte göra så mycket innnan det var dax att åka och kolla på match. Pojkvänen spelade, och han var duktigt som vanligt! Fast hann knappt prata med honom efter. Men när jag kom hem fick jag ett ryck och stack ut och sprang. Och det enda jag tänker säga om det är att det gick väldigt dåligt... Men nu sitter jag här och ska gå ner och äta. Det blir fisk! Sedan ska jag städa rummet tända ljus och plugga! 
 
Collaget är taget från Georginaa.se

I want you to stay

I lördags gick jag upp tidigt och gjorde mig i ordning hoc jennie. Hann äta frukost med dem innan det bar iväg mot laholm. Det var riktigt länge sedan jag åkte tåg med mina föräldrar, kändes lite konstigt på något sätt. Men iaf så stod farfar och väntade på stationen när vi kom fram. Och när vi kom hem till dem så fick vi massa mat. Sedan gjorde vi inte så jätte mycket mer än att vi åkte in till stan. Där träffade vi mammas kusin. Och vi fick reda på något sorglig sak som faktiskt fick mig lite rädd. Men i stan hittade jag även min nya rumskompis HUGO! Sedan åkte vi hem för att äta ännu mer! Haha har säkert gått upp nått kilo efter det. Men gott var det! Och får väl även säga grattis till världens bästa mamma här med! 
 
 
 
BARA LITE AV ALL MAT
 
 
Här har vi Wilma och Hugo! Tyvärr så får jag ta farväl av Wilma... Men tur att jag har Hugo nu då ;) Ska även hitta en fin kruka till honom (vill ha en som är lik Wilmas) hahaha

Friday!

 

Godnatt från mig och Cindy!


PAST PRESENT FUTURE

Hejhej! Igår hade jag inte riktigt tid till att blogga, för efter skolan var jag i Halmstad och köpte present till min mamma som fyller år på lördag. Där träffade jag ärven min pöjk. Och när vi var klara så stack vi hem till honom, så jag kom inte hem förrens sent. Vilket gjorde att jag hade lite panik över svenska muntliga NP. Men det gick väl ganska bra idag. Det tyckte iaf klassen, däremot är jag mindre nöjd med min presstation. Men nu har jag fått det gjort i alla fall! Och längtar till helgen! Imorgon ska jag nog till jennie,  på lördag ska jag sova borta och på söndag tänkte jag att jag kanske kunde kolla fotboll (Om min pojkvän nu spelar hemma, vilket jag inte vet). 
 

Men ingenting är värt det, när leva blivit rädsla.

Hejhej! Idag har vi haft någon konstig dag i skolan, vilket faktikst var kul! Men det blev lite sämre när nästan alla fick sluta utom min klass som skulle ha engelska... Men det jämnade ut sig när lektionen faktiskt var rolig! 
 
Söta lilla mamma... 
 
Nisse njuter när man själv ska jobba...
 
Härlig måndagsmorgon!
 
Cindy gillar däremot inte när jag lämnar henne !
 
 
 

So let's get undressed, cause you look a little lonley.

Är det bara jag som tycker första låten är världens sexlåt!? Den första låten är i alla fall "Live" eller vad man säger och den andra är en remix. 
 
 
 
 

Too beautiful to die, to wild too live

Hejhej det var ett tag sedan! Men nu har jag tänkt att sätta igång igen. Men kanske inte massa inlägg per dag utan kanske lite då och då, eller vem vet kanske blir ett eller flera inlägg per dag. Men tänkte bara ta och säga det. Så kommer det ett inlägg till innan jag går och lägger mig. Men nu ska jag kolla på Game of thrones!
 

RSS 2.0