Såååå jävla härlig!!



fett kul och stå ovanför eller kul att vara med :)

NATTINATT

för att fördriva tiden och bli lite trött..

nästan serriös..

Hann fundera lite på om jag behöver tandställning..

Denna bilder är inte serriös på nått vis..

försökte få med katten men hon ville inte..


inte där heller..

nästan..

såå jag fick trycka upp huvudet men det gick också åt helvete.. :)

GODNATT!

hello runing!

Jag stack ut och sprang innan. Jag ska egentligen inte göra det för jag är fortfarande sjuk, men jag gjorde det iallafall :)
Och det gick la bra det blev till slut 6,63 km fast jag egentligen skulle springa 1km för att ta det lungt. Men om jag är sjuk imorn får jag skulla mig själv.


DAGENS


WAWAWA

Frida hängde med mig efter skolan. hon plockade mina ögonbryn och så bakade vi och så åt vi och annat. Jusste Frida gjorde "Smokey eye" på mig.




Heej

morning! Nu så är jag snart klar för skolan. Jag tog två snabba bilder.

Menar det dom gick på ty fem sek.




Det roliga är att jag går fram samtidigt jag blundar..Undra hur jag lyckas med det?

?

Nuu ska jag snart gå och lägga mig men först ska jag göra mig i ordning och sedan titta på ett avsnitt av keeping up with the Kardashians. Imorn såå undrar jag hur jag ska komma till skolan för min cykel är sönder och min syster ska kanske till skolan (hon har varit hemma pågrund av feber). Meen det tar jag imorn. Nu är jag super trött så godnatt säger vi sålänge!

Vet att klockan är typ 8 men jag är verkligen sjukt trött...


Bad Meets Evil - Lighters ft. Bruno Mars


Hi my name is..

Sitter i sängen och lyssnar på regnet som bara öööser ner. ärligt talat så har jag typ inget att säga för skolan är inte kul att berätta om och sen efter skolan så händer inte så mycket för man är så trött. Sooo this is my life right now.








...James bond!

I'm in the school..

Jag sitter på skolan och jag undrara verkligen varför jag satte mig på cykeln så tidigt. ärligt.

MAKE UP STORE

Köpte nytt smink idag från Make up store!


En concealer för 275kr.


Och ett puder som jag verkligen behövde, för 255kr.

Rain and stuff













GRATTIS TILL BEYONCE & JAY-Z

Beyonce och Jay-Z väntar barn! Tänk så fint/fina barn dom kommer att få, och kanske tillochmed talangfulla! :)






Skolfoto.

Idag blir det skolfoto, fast jag är inte  vervös eller nått. Jag brukar inte vara det men däremot blir det alltid nått fel på mitt skolfoto, antingen är det kläderna håret eller en själv som gör nått fel. Men jaja so what! Min filosofi i detta läget :)






-_-_-_-_-_-_-_-_-


RIHANNA - CHEERS


HAHAHA

Lite av bilderna denna helgen.







Pizza!!










Vi gjorde en väääldigt bra låt också :)



Jag apade mig lite :)



Dom somnade ganska fort eller klockan var typ 3 på kvällen/natten.


Dagen efter blev det muffins!




Och resultatet på muffinsarna!

Är det farligt att duscha när det åskar och blixtrar?

Jag har fått för mig att det är farligt att duscha när det åskar. Såå jag gick typ in och ut ur duschen hela tiden för det åskade. Jag fick väldigt mycket shampoo och balsam i ögonen....


Tjaba tjena hallå! Vi säger så!

hallå på er! Jag har precis fått reda på att vi ska ha rutiga skjotor och hängslen på skolfotot. Jag har skjorta men inte hängslen, jag har frågat frida och hon kanske har. Men imorn åker jag iaf till jennie och om jag mår skit så får hon vara min omskötare :) Nej men jag hoppas jag mår bra imorn iallafall.


Inte precis den vackraste bilden på oss men den duger.. :D
HAHAHAHAHAHAHA

YO

Jag mår la ganska bra nu fast jag tror att jag åker till jennie imorn istället. För då känns det som om jag kan göra lite merf än att sitta still och hosta och nysa osv. Men iaf nu har jag duschat och pratat lite med mina friends och lite annat. ÅÅÅ jag har räknat dagarna till julafton (jag vet jag har inget liv när jag är sjuk) IAF DET ÄR 119 DAGAR KVAR :)




bara tog någon bild

MMmm

Jag ligger i sängen och har halstablett i munnen och termometers i armhålan. Härligt . Jag stannar hemma imorn med men sedan hoppas jag att jag bår bra så jag kan sova hos jennie :) OJjjj nu pepp termometern den visar 36,40 och det är lite högt för mig men det är ingen feber, jag är väldigt låg i tempen.

Saknar verkligen skolan fast mest klassen :)






gamla bilder

tänk att kunna göra sånt :)


HELLO my little friends :)

Jag är hemma idag. Jag mår faktiskt ganska bra just nu. Jag är glad för jag inte har någon feber. Jag har ont i halsen och är snorig :) Men just nu sitter jag och gör matte och det går sådär. Jag och min katt sitter här helt ensamma i det stora gula huset och nyser.


do you want a cup of tee?

Nu blir det prison break och te och en massa halstabbleter osv.







Thats my boys!


Here i'am, just so you know it!

Jag sitter här i min säng med 700 lager utav kläder bara för jag inte vill bli sjuk. Jag har ont i halsen och lite annat men jag hoppas att det ska bli bättre :) :(


Morningmorning

Imorse vaknade jag av världens mag ont. Jag vet inte vad det är, men det gör jävligt ont. Men idag så blirdet skola sen vill jag nog hem och plugga eller så stannar jag på skolan och pluggar, för jag brukar få mer gjort då.


vet inte varför jag gillar bilden men den ser typ så mysig ut :)

KLADDIG KAKA

Nu blire kladdkaka och Keeping up with the Kardashians. Sen blir det sova, för jag behöver verkligen sova ut någon dag.

HAHA

ASSÅ JAG GJORDE LITE MATTE INNAN OCH JAG MENAR VERKLIGEN LITE TYP 2 TAL INNAN JAG INTE FÖRSTOD ETT SKIT! ......

SPINNE som det heter på tyska.








Min kära granne ANNA!

Hahaha vi har en granne som vi inte är så förtjusta i, hon är lite speciell. Men idag när jag och pappa hade varit och handlat så stod hon i trädet och eller jag vet ärligt talat inte vad hon gjorde så sa jag: Assså är hon inte lite gammal för att klättra i träd? (hon är typ 75+) Pappa bara: joo, fast jag hoppas hon trillar. Min PAPPA ÄR TYP OND! Fast om jag skulle vara ärligt skulle jag nog slippa att ha någon som står i fönstret och glor på en hela tiden :s



HALLOJ

Hemma från föräldramötet. Asså vi snackade om vår klassresa som då ska till Barcelona. Idag efter sklan blev der bak med frida och lite OTH, ja sedan kom pappa också åkte vi till skolan (föräldamötet). Så nu blir det lite matte HOPPAS JAG IAF!?



Tog första bilden som kom upp hehe :)

VRF NU?!

Godmorgon! Pappa väckte mig jätte tidigt utan anledning, asså jag kunde ha sovit nästan en timma mer :(
Men jaja jag är ändå ganska pigg.


GOD NATT!




SICK....


Vill ha mer katter!
















:)


Tiger balsam here i come!

Okej mamma säger nu att jag har fått en bristning i vaden. Som är nått som gör jävligt ont men det har jag redan förstått för jag gråter nästan för jag har så ont. Men nu ska jag ta och tvätta av mig och smörja in vaden med tigerbalsam.



Mina små puddingar! :)

WALLA is my word today!

Heeej, jag och frida cyklade hem till mig efter skolan och där blev det lite OTH. Sedan sprang vi till gymmet och där tränade vi och sedan gick vi hem för jag har förstört min VAD. Jaaa och sedan skjutsade jag frida till stan. :)

Dagen har verkligen varit suuuper duper braa idag!

Har verkligen inte många bilder på mig..

SÅÅ JÄVLA GOO!

Denna hittade jennie innan!


I'm in the class!

Sitter i skolan just nu. Asså jag fattar verkligen inget på lektionerna. Borde typ börja om höstadiet.


Sa någon film??

Nu så blir det film, och kanske senare prison break. Ska bara göra mig i ordning för sängen.


MMMM

Asså vill bo så!!





I'm in love!

Dick&Rick!



Björnbär!

Jag var ute och plockade massa björnbär som jag hittade i trädgården, jag visste att vi hade men jag trodde inte det var 2 liter björnbär. Fyfan det var en massa spindlar där också, det känns som om dom fortfarande kryper på benen och armarna.


trodde jag tog en bild som var lite finare, men denna får duga :)

Städat

Har städat mitt  rum de senaste timmarna, nej där överdrev jag det tog en halvtimma när jag väl satte igång. Fast jag har en sak kvar: ATT SÄTTA I EN LAMPA.


Okej jag har redan stökat till sängen lite men iaf :)






Vill nog inte ha barn ännu..

Jag är hemma från barnpassningen. Igår så tog jag bussen upp till långås, sedan gick jag till frida och där var några timmar. Jag tyckte jag var duktig som höll i en utav hennes hönor och fy vad äckligt det var när hönan bajsade på frida :)

Tindra och Emilia som dom heter är verkligen världens sötaste. Vi hade en riktigt mysig kväll/natt igår. Fast jag har även insett att jag inte vill ha barn förens jag är typ 30 eller nått sånt.


FOOD TIME!!!




Häär är mina skor som jag köpte för typ en vecka sedan..



Maten mozarella toast med ett glas mjölk :)

MAT PÅ G!

Ska ställa mig och laga någon mat jag vet inte riktigt var för något ännu men får la se. Ja nuu kom jag på vad jag ska göra Mozarella toast MUMS!! :D




HAJHAJ

Hejsan, idag eller rättare sagt ikväll blir det barnpassning med frida. Ska bli riktigt kul! Men först ska jag in till stan och köpa godis och hyra film. Är lite osäker på vad jag ska ta för film men det ska nog gå bra. Nu ska jag ta och leta upp min mobil! SKAAA HITTA DEN.........



Indian

Ligger i sängen och bara myser, man hör regnet och vinden utanför. Har en katt som ligger vid benen också och det gör det nästan dubbelt så mysigt. Jag har letat efter indian dräkt, om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt varför men jag tror att det är för att jag vill vara det på avslutnings dansen i nian.

asså helst skulle jag vilja ha sån fjäder krona eller vad det nu heter och någon frans klänning!

I love this song!


Someday!


I agree...



även om jag inte brukar fuska så stämmer detta.

Lampor

Asså vill seriöst ha såna lampor :)



Ser ut som månar.. och vem vill liksom inte somna genom att titta på månar :)

skolaskolaskola

Idag har varit värsta regniga dagen. Men dagen har varit väldigt mysig, och skolan var la som den brukar... Men efter skolan så gick jag jennie hem och frida gick också med in till stan.  Men jennie hängde iaf med hem, och där tjockade vi oss som vi brukar men fyfan vad gott det  var!


Vi var ute.. som ni ser :)















Himlen blev helt plötsligt lite blåååå :)

Me= Happy

Frida ringde innan och då pratade vi såklart men hon sa även att hon kommer imorn till skolan (hon har varit sjuk) så jag är glad! Men när jag pratade med henne så bestämde jag även att jag skulle sticka ut och springa en "liten" runda men den blev på 8,53 km jag är ganska glad för det för jag slog min brors rekord detta året :)


Blev vatten melon till kvällsmat :)


hahaha inte för jag ser så glad ut men JAG ÄR SJUKT GLAAD!

Mer trött an vad jag var igår !

Har varit hemma ett ganska långt tag nu men jag har varit så trött, så jag sov och gjorde mat när jag kom hem. Om någon inte visste det så hade vi triathlon med skolan som man tyckt alla andra år har varit jobbigt  men detta året så gick det riktigt bra tycker jag :)


Frukost <3

Nyvaken men pigg! Fast jag ser kanske inte så pigg ut..




Tjenare

Klockan är mycket och jag borde sova men faaan vad pigg jag är!!! :P
Därför tog jag massa fula bilder men orkar inte bry mig.... :)

See så vig jag är!!






Min trötta katt...

Den svenska björnstammen!


Happy

Har fått FRIDA tidning och med den fick jag fett coola tamponger och smokey eye sak....


Be twisted! it's your period



Nu blire blåbäääär :)

Min granne kom med en massa blåbär till oss (dom odlar en massa saker i deras trädgård). Sååå nu ska jag ta och äta lite, jag hoppas att det finns lite vanilj youghurt i kylen också.


Tröött

Nu är jag hemma... Är verkligen jättte trött och rastlös. Men imorn blire iaf triathlon, jaaa och det får vi la se hur det går.



mer nyvaken man kan inte vara

Jag vaknade precis och klockan är 7 tror jag. Vi börjar nio idag för vis ka till stranden fast först ska vi baka bagguetter. men nu ska jag hoppa in i duschen.


long haired freaky people


Inatt blir det en god natts sömn.

Inatt så tror jag att jag kommer att sova bra. Hoppas jag iaf för förra natten så sov jag inget eller jo typ två timmar. Är hungrig så ska se vad min kära mamma har lagat idag :)



Vrf har jag inte hört den innan??


Happy!

Super duper glad för att det har kommit ut ett avsnitt på både Teen wolf och keeping up with the kardashians!!!!



I'm back in school! :(

Nu är fösta dagen i skolan avklarad! nu har jag bara 195 dagar kvar (en vild chansning) vilket är mindre bra.... Men iaf nu är kläderna av och sminket borta och mjukiskläderna på :) Jag funderar på att springa skolslinga och se om jag klarar det och då kanske jennie hänkar... får la seee :)



det är jag och sommarlovet.... :'(

Ska snart krypa ner i sängen.

Nu sk ajag borsta mina tänder, sedan tänker jag lägga mig i sängen och titta på någon serie eller film vet inte riktigt ännu.

SLEEP WELL!


The night with FRIDA!

Några av bilderna.


Min lilla Frida.


MMM sååå gott det var!


I fridas hus finns massa saker att ta kort på..


det var också sjukt gott.




ännu mer stuff.


och jag som ligger på masage bordet.


shack matt är mitt enda ord.


vi säger bara att jag vann ;)

while im in the shower.

Ska duscha och raka mina ben och armhålor, sedan ska jag noppa ögonbrynen och smörja in mig och annat så jag är förberedd för skolstarten imorn....


LALALA

På gekan blev det det vanliga och lite till skolan och ett par skor. Sedan har jag även beställt från hm men som vanligt så tar det sin tid innan jag får sakerna.


Klockan är åtta....

Asså egentligen borde man väl sova länge sista dagen innan skolan börjar. Men nu ska jag till gekås och det som står på min lilla osynliga lista är:  rakhyvlar,bindor, fuktkräm till asniktet, nagel bortagningsmedel, hörsnäckor eller vad dom nu heter och lite annat.


Joo förresten

EN BILD FRÅN IDAG!


Vet inte om ni ser myrorna.

IN MY BED

Ligger i sängen. Har lagt i det tjocka täcket för detg börjar bli kallt på nätterna, tycker ja iallafall. Men ska se på filmen Trust nu och har en katt som ligger jämte som också vill se :)


Random bild

Why don't you love me


Det jag köppte i Göteborg


Från Accessorize, dem längst hit kostade 130kr och de andra 105kr. Dem var till min lilla syster i försen födelsedagspresent.


stuprörs jeans från Bikbok. Kostade 499kr fast de hade något erbjudande så man fick ett valfritt plagg för max 199kr om man köppte ett par jeans.



Alla behåarna är från H&M. Jag tar priserna uppifrån och ner: 129kr, 99kr, 129kr.


Från veromoda. Kostade 199kr


från bikbok det var den jag fick med byxorna men om man nu skulle köppt den så hade den kostat 149kr



Också bikbok 149kr


Blev inga bilder från farfars stuga.

Hemma nu! Det har varit en ganska skön dag idag ochn mår lite bättre. Det blev att paddla kanot i en flod fast det var som en fors, Uppför var jobbigt och vi fick dra kanoten endel men nerför var nog nått av det roligaste jag har gjort :)

Jag fick köra ännu mer fyrhjulig idag, Det gjorde nog dagen! :)


Dagarna imellan.

Idag är allt dåligt. Självförtoendet är sämst, inget är som det ska och man har redan hunit med bråk med ens syster, Ångest över att sommaren snart är slut. Ångest är dagens ord för mig...

Därför blir det att åka till min farfar och äta middag och lite annat. Tar med mig kameran... Hoppas att det blir bättre.





Gamla bilder från farfars skog eller mark eller vad man nu ska säga. Ses snart

Min garderob is clean!

Eller vadå ren men iaf jag har sorterat mina kläder så i ena delen är det kläder jag kommer använda i höst och andra är det jag inte kommer att använda och kläder som jag inte vill ha.... Just nu har jag verkligen inget att göra men jag tror jag tänker sova så jag är pigg tills imorn.


ZzzzzzZzzzZzzz

Är hemma från göteborg nu! Men man blir verkligen dödstrött utav att shoppa hela dagen eller ja inte för det är nått nytt men iaf. Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder på det jag köppte. Så det kommer la antagligen idag eller imorgon :)



Hahaha vet inte vrf jag la ut denna.. Men det är iaf jag och en kille vid namn Abbe (Albin)  När vi var små. Om i inte ser det så är han längst hit och sedan jag såklart :)

GÖTEBORG

Idag blir det Götet för att shoppa. Jag tror nästan att jag inte har varit upppe såhär tidigt innan, på sommarlovet asså. Och ändå kommer detg vara ännu tidigare när skolan börjar :(  Hur fan kommer jag att klara det....


Is it the new Justin bieber?????


I'm back!

Nuuu är jag hemma från att vara med jennie på moppekurs, sedan har vi varit hemma hos henne och gjort en massa stuff som: klädde ut oss till agenter (inte för vi såg så agentiga ut) och körde moppe och en massa annat. Sedan fick jag en tavel sak som jag glömde typ för tvår år sedan, ska sätta upp den någonstans på mitt rum. Påvägen hem så kom moppe boys och pekade fingret mot mig och sedan så kom en massa fulla killar och sa en massa saker till mig.


vet inte om man ser så bra men iaf :) VISST ÄR DEN FIIN?!

Hello

Goood morgon! Ska snart duscha. Sedan ska jag hitta några kläder jag kan ha på mig och sedan ska jag cykla till Skogstorp.  + Att nu när klockan är 10,50 så är himeln blå, jag tror att det kommer bli en härlig dag då :)



En bild jag tog för några år sedan med världens sämsta kamera.....

Calvin Harris - You used to hold me.


WIE

Nu blire Prison break med min katt och melon till!



Tog en bild sen blev det nog! + min katt vill ha min melon :)

Mina Homies är ute och går.












Men tyvärr blev en uppslukad av monstret Nisse..........

My pimped computer!!

Jag och jennie pimpade min dator idag, fast mest jennie! :)


By: Me and Jennie

Ny Header!

Min header är ny och texten och lite till. Men allt det är gjort av min bästa vän Jennie och jag tänker inte länka henne för det har hon också gjort längre ner. EN S.K. BLOGGREAP!



And this is jennie!! :) <3

9,55 km idag!!

HAHAHA nästan lite synd att det inte blev en mil... Aja idag kom jennie efter att ha varit på moppe kurs, sedan var vi här typ hela dagen. Dedan så bestämde vi oss för att jag skullle springa och jennie skulle cykla hem till jennie .. Så då blev det så och där hemma hos henne så körde vi lite moppe och sedan sprang jag hem! Och sammanlagt så blir det jag har sprungit så blev det 9,55 km!


Yeah!

Hej hej bloggen! Ville bara säga att Jennie Karlsson är sjukt grym och allt det där! <333
JENNIE WAS HERE! :D

Min favorit bild!

Asså älskar verkligen denna bilden. Vi är så vackra vi bara kan bli tidigt på morgonen, osminkade och knappt någon sömn den natten. Meeen vi är glada iallafall :D <3 <3 <3


Nu blir det PLL

Var precis nere och åt nattamat så kom min bror förbi och så hörde man bara böööö! Det var min mamma som tänkte skrämma min bror men det gick antagligen inte så bra :)


HAHA

Jag har sett en massa avsnitt av prison break idag.. Och städningen går la sådär :)


Prison break

Nu ska jag se på prison break sedan ska jag städa.... HAHAHA undrar om jag ens kommer att städa!



Den gyllene tian med hål i sig :)

Att göra lista!

Imorn blir det att göra massa saker i mitt rum...

Som skam göras:
Städa rummet
damsuga
tvätta speglarna
möblera om lite (om jag kan)
Rensa lite i garderoben
bädda
OSV......


Man kan se lite av min stökiga garderob....


tjena

Innan så kom ame och lämnade mina inlines. Sen så glömde jag att jag skrev med jennie på facebook, men jag kom på det när jag hade kommit ett kvarter när jag var ute och sprang (SÅ FÖRLÅT JENNIE). Men efter jag hade varit ute och sprungit så kom min personliga tränare och sa att jag måste ta ett glas mjölk, banan och en brödskiva efter jag har tränat, så jag lydde han. (Min personliga tränare är min bror för han kan så mycket om kolhydrater och sånt)



mjölk nått jag inte dricker ofta... Men guud så gott det var när jag ahde sprungit!

Say yes! PLEASE....

Jag sitter och får ångest över vilken mobil jag vill ha. Men jag tror att mamma slutar tidigt idag så när hon kommer hem så ska jag gå på henne och be om att få en ny mobil, för jag behöver ju verkligen en ny mobil :)




det är mellan dessa och en vit iphone 4...

I can't sleep

Jag kan inte sova. Eller jag har inte försökt så mycket, men när man har ont i huvudet och i magen så brukar man inte kunna sova så bra.....


Sååå gammal men såå bra just nu...


VAR ÄR JENNIE?


Jag vill att mina katter också ska gilla vatten!


Bornholmen Bildbomb!















































































































Bilder tagna av mig och jennie :)

I detta vackra vädret!

Nu när det är så vackert väder (det är inte det, det ösregnar) såå ska jag sätta mig och titta på Keeping up with the kardashians. Sväär på att det är den bästa serien :) fast först ska jag äta bröd som  min mamma har bakat.


Fuck you america! (america låter som im erika)

Har sovit hos Jennie inatt. Igår åkte vi till Lizziés café och tittade på kattungarna som hon har+ hon hade en häst så om man ropade Sixten sååå kom den :))). Sedan har vi tränat,sovit, ätit, spelat, åkt longboard och skateboard och sedan blivit dränkt utav Koffe och Filip..... Snippsnappslut så var sagan slut....

Den bilden är jag och jennie väldigt tidigt på morgonen. vi är på färgan påväg till bornholm :) Välgigt Vacker..

Fly för livet!

Det blev ingen skateing idag...orkade inte. Men nu ska jag fly fältet för min mamma är på städ humör så jag sticker här ifrån så fort jag kan.


Bilden som bara ville vara med här.


Tomorrow is a new day..just so you know it.

Imorn blir det antagligen att åka till skateparken och sedan att sticka ut och springa och palla lite majs också :)



Härlig som satan!

HI

Cyklade till jennie innan för att hon skulle droppa på rampen, och det gick la sådär kanske. Förresten så gjorde jag den högsta rapen in my life, sjukt äckligt.....


Tog denna nyss  när jag sjöng till Moves like jagger - Maron 5

I was here!


Inget är med mig idag..

Inget funkar ju....Så det får bli äppelpaj och PLL fast det är ju lika braaa :)


I AGREE!



Beyoncé - Year of 4



Sätt denna fem gånger. Hon är så härlig! :)

NEHE

Nu så fick jag inte riktigt som jag ville för maten hittade jag ingen och sedan så ville jag göra Smoothie men mamma ongrade sig med att åka till Ica. Men jag är glad ändå, bara jag hittar en utav filmerna jag vill se :)


Hade tråkigt innan så jag lekte lite med min data kamera.

Happy face right now!

Nu så är jag hemma efter att ha varit ute och sprungit (som jag och jennie sa). Men vet inte om jennie har gjort det. Men det blev i alla fall 5,28 kilometer, riktigt nöjd med det.  Så nu så ska jag hitta något gott recept på mat som jag ska äta ikväll.


Jag hade så mycket energi så jag sprang två varv runt kvarteret till) det är därför det är så mycket vid flaggan.

THE MOVIES OF THE NIGHT

Ska se på denna ikväll om jag hittar någon bra sida.





Dessa två filmerna ska jag se ikväll :)

Moves like jagger - Maroon 5 (ft. Christina Aguilera

Har slarvat bort min överföringssladd till kameran så jag måste hitta den innan bilderna kommer ur på bloggen.


Just nu falkenberg i mitt <3

Nu är jag hemma från Bornholmen. Skulle bara säga det, är väldigt trött så det kommer bilder snart!

RSS 2.0