31 juli 2012

Jag blev väckt av min mor som sa att vi måste in till stan så jag kan skriva på papper och göra ett omval. Så vi stack in till stan så jag kunde få byta gymnasie, så nu hoppas jag att allt ska gå bra! Sedan spendarade jag nog hela dagen av att kolla på OS. Och till kvällen så kom min pojkvän. Och mamma hade även bjudit hem lite gäster så  vi var med deras barn ett tag och sedan chillade vi.
 

24 juli-30 juli 2012

Efter min lilla mini depression så har la livet blivit bättre... Hahaha låter ganska sjukt. Men jag mådde verkligen inta bra. Men iaf så har både mina kompisar och min pojkvän fått mig på bättre humör! 
 
 
Jag hade lovat min pöjk frukost på sängen och det fick han såklart, det blev baguetter, massa pålägg,juice, flingor med jordgubbskräm och mjölk. Den dagen blev det även stranden, där kollade vi på när Carl-elliots kompisar spelade volleyboll. Och fick även bada lite ;)
Här fortsatte det fina vädret, här ser ni min fina bästa vän Jennie!
 
Och den fina Alicia!
 
 
Försökte även ta en fin bild på mig men det gick kanske inte så bra...
 
 
Jag och jennie var även och "tränade" friidrott... 
 
 
Dagen efter var det dax för jobb, och det blev det också... Hela dagen fick jag jobba och slita! Men jag fick thaimat och glass så det var ändå värt det (och sedan får jag ju lite lön också). Men när jag äntligen hade slutat så var det dax för min cykel tur till Vinberg, mot min pojkvän! Oj vad jag cyklade... Men när jag kom dit fick jag lägga mig och vila medans min pojkvän klippte gräset. Jag stannade hos han i tre dagar (fredag till söndag) och under de tre dagarna hittade vi på en massa. Har blandannat varit ensam hemma hos han i säkert fyra timmar. deras familj+ en annan var på vallarna, så jag var där hemma och chillade. 
 
 
På måndagen var det dax för besök på mitt blivande gymnasium Drottning Blanka. Och därefter kom mina kusiner. 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Chin up

Idag har har haft lite fuck my life känslor, för verkligen allt har gått fel. Men jag mår lite bättre efter en löprunda och lite styrka efter det. Även om det inte var någon lång runda så var det skönt. Men jag får tagga inför imorgon istället och hoppas att den blir bättre. Jag ska iaf klippa min halv 10 och sedan ska jag hem och laga mat till min pojkvän som kommer och ska sova över. Jag har även en bokad tid på UMO, för att snacka om p-piller och lite annat. Och här kommer något jag inte har sagt till han men han får antagligen hänga med och hälsa på mina små älsklingar (gamla klassen). Hehe. Men det blir nog bra ! 
 
 
En bild på mig och min pojkvän från bröllopet i lördags.
 
 
 
 

Pain in the as dag

Allt har verkligen gått fel idag. Jag har precis kommit ur mina fyra värsta dagarna i mitt liv, allt blev bättre lördag-söndag tills nu... Jobbet sket sig, jag fick reda på att jag inte får mer betygspengar och sist men inte minst.... Jag har inget gymnasie att gå på. Min linje har lagt ner, och såklart har jag redan tackat nej till mina andra val. Men mamma har ringt runt och fått ett gymnasie att kanske ta in mig (Y). Men jag tänker ta ut min på en löprunda snart, ska bara ladda mobilen och sedan fixa min spotify lista. 
 
 

Jaha

Det blev inget jobb  idag utan det blir en heldag på fredag istället (Y). Men jag kanske kan göra något hemma istället för att få lite pengar :)
 

23 Juli 2012

Idag har jag bara två saker planerade och när jag harf gjort det så borde jag vara nöjd. Mina två saker är jobb och träna. 
 
 
ÅÅ  vad jag saknar min klass!

I väntan på vadå.

Jag tänker ta min helg lite kort nu! I fredags var en del av släkten här för att fira min syster.  I lördags var det dax för bröllop, vilket var kul (det kommer bilder). Vi sov över i Helsingborg där bröllopet var. Sedan bar det hem igen på söndagen. När jag kommit hem så var det dax för fika och sedan stack vi hem till mig en stund innnan vi cyklade till IP, där FFF och HBK spelade! Träffade lite folk där och även min pojkvän.
 

Fuck it.

Är så jävla sur och samtidigt så jävla ledsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara bort här ifrån, hade verkligen behövt min bästa vän här och nu... 
 

Nattinatti dags att pömsa

Nu tänker jag lägga mig i min säng och kolla på PLL och sedan ska jag ta och pömsa! Har endel att göra imorgon så det blir uppstigning klockan 10 istället för 1 som idag.

Jag har det bra och lite dåligt

Idag har jag gjort något jag inte har gjort på hela sommarlovet! Och det är ingenting. Jag har inte haft en ledig dag på sommarlovet. Har varit hemma och tyckt synd om mig. Men nu har min syster gjort klart mina tånaglar så nu får jag göra vänsterhanden själv och sedan får jag hjälp med högerhanden. 
 
 
Jag hittade inte mina klistersaker så jag fick ta tejp :)

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan. Så skönt jag sov inatt har jag inte sovit på länge. Hade även en kostig dröm. Den var egentligen helt underbar för man kunde flyga och slänga sig mellan hus och hoppa från hus utan att skada sig. Fast sedan var det ju så att man blev jagad så man var lite stressad, men kul var det! Nu ska jag iaf gå ner och göra frukost till mig ! 
 
 
 

19 Juli 2012

Somsagt har natten till idag varit hemsk. Men Jag klädde på mig och gjorde mig i ordning för Halmstad. Jennie skulle egentligen hängt med men hon hade feber (krya bästavän!) så jag tog med mig systern istället. Men i Halmstad fick jag köpt det jag skulle och sedan stack jag och min syster till mina kusiner. Och där har jag spenderat resten av dagen innan det var dax att åka hem. 
 
 
En bild från förra sommaren

17 Juli 2012

Igpr vaknade jag hos min pojkvän. Han skulle upp tidigt så jag var tvungen att göra samma sak. Hans träning började 11 så när vi kom dit så  cyklade jag hem. När han sedan kom tillbaka efter träningen hade jag gjort mat till honom. Men målet med denna dagen var att hitta slips, fluga, näsduk eller något till bröllopet och det gjorde vi! Sedan när vi väl var hemma så fick jag jävligt ont i magen. Och det blev bara värre senare på kvällen. Men efter jag tagit en tablett så blev allt bättre. Det blev att jag spelade age of empire och lite annat innan det var dags för att sova. Och jag kan verkligen inte kalla det att sova. Jag hade så ont i magen innat att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag kunde inte ens ligga ner och det gjorde ont när jag stod och de flesta ställningarna, men jag fick tillslut reda på att det var mensen som spökade.
 
 
 Haha fan vad tjock jag ser ut! :)

16 Juli 2012

Igår gick jag upp ganska tidigt för att senare cykla till Ip för att kolla på lite fotboll och sedan vidare till Vinberg. Efter träningen så blev det iaf att vi fick åka hem till mig för jag hade glömt nårga saker... Sedan när vi väl var framme i Vinberg så åt vi, körde någon kast sak, var ute och gick, spelade MW3 och massa annat kul! Det är konstigt för jag älskar och spela MW3, men inte med min pojkvän. Det kanske är för han är så bra eller något för när jag spelar med Jennie är det hur kul som helst (fast hon är ju också bra) men iaf..
 
 
 

...


Jag har det bra

Idag fyller min syster år! Så grattis till henne! 
 

Kräftfestivalen

Orkar inte skriva en massa så ni får bara några bilder !
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar med en bild där man är redo för sängen!! 
 

Hejhej

Är hos Jennie och här är även Alicia och Pia. Vi ska dra till kräftfestivalen snart där finns en massa folk som vi ska träffa och massa annat. Fast får se hur långt 37 kronor räcker...


Nu är maten klar


Gör maaat

Står i köket och gör mat. Får väl säga att steka bacon i underkläder är inte det bästa att göra... Har även en åskådare som väntar på att smaka :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_50002bb6e087c37dad002c04.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_50002bb6e087c37dad002c04.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_500033dfddf2b36a1a0017d4.jpg" class="image">


13 Juli 2012

Idag vaknade jag ensam :(. Jag har iaf hunnit med mycket idag! Sovit,ätit,gått på toa,haft en deprission i fem minuter, snackat med lite folk. Men nu är det dags för att duscha och tagga inför ikväll!
 

Ännu mer 12 juli!

Efter min pojkvän åkt så gjorde jag en massa! Men till kvällen så hade jag taggat Age of empire, men så blev det inte för han höll på med annat. Men satt iaf och kollade på internet och då fick jag världens inspration. Jag borde fan bli florist ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagarna efter jag kommit hem #1

Måndagen efter blev det att försköka hitta saker till brölloppet med min pojkvän. Och sedan blev det film/myskväll med tjejerna när jag kommit hem! Vi åkte inlines/longboard till donken. Påvägen hittade vi en snygg kille som hade gått vilse. Han skulle till skrea men gick mot vinberg. Så vi hjälpte han lite och bestämde oss sedan för att hitta han någon dag (fast har pojkvän så det blir nog inget för mig). Men på donken slösades det fan pengar! Ja och sedan bar det iväg mot hemmakväll där vi hyrde film (fick även veta att jag har förseningsavgift). Och sedan blev det mys och skräck kväll. Dagen efter flev det mest degande, pannkaksbak och kojbygge!
 
 
 

Italien

Jag kom hem från Italien redan i söndags. Har inte haft lust att logga in på bloggen. Men nu kommer bilder från mitt älskade Italien. Det var hur kul som helst! Men orkar inte skriva en massa så här kommer en massa bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 juli 2012

Vaknade upp med min pojkvän brevid mig. Älskar när man vaknar och sedan ser honom och på något konstigt sätt är han oftast vaken när jag vaknar så jag får en kram och en puss, det är då man bara smälter och älskar livet! Men sedan hittade vi på lite saker och när kvällen kom så var det dax för vår efterlängtade pizza med sås (det saknades väldigt mycket i Italien)! Då fick jag min super idé, som var att sitta vid ätran och äta och jag kan väl säga att min pojkvän inte gillade den idén... Men jag tyckte det var mysigt att äta pizza med händerna (oslizad pizza).
 
 
    

Sex månader med pojkvännen!

Idag har jag och min pojkvän sex månader tillsammans! Jag är lika kär i honom nu som jag var för sex månader sedan. Jag älskar dig Carl-Elliot Rosander!
 
 
 
 
 

RSS 2.0