Bra dag?!

Idag har det varit ganska segt men ändå helt okej.... Efter skolan gick jag och frida in till stan och kollade runt lite och tog en fika på "PÅ G". Fett gott! Men sedan stack vi hem och spelade lite amnesia men frida var lite rädd så hon noppade mina ögonbryn och sminkade mig istället :)
Inte alls bra bilder men det blev iaf fett snyggt! :)

RIHANNA


HAHA

Pillade lite med mitt hår innan när jag satt vid tv:n :)

Fint vi skriver baklänges?

Idag har varit en kul dag! skönt att svenskan är inne. Sedan har vi spelat amnesia och jobbat lite och vi har varit på klitte och simmat och bastat i ångbastun. Jennie kör som en liten skitunge på moppen (tror jag kommer att dö någongång) Men iaf så sitter jag och Jennie hemma hos mig och gör inte så mycket men vi ska åka till she shape (hur det nu stavas). :)

näsjävel

Sitter just nu i sängen med min svullna näsa. Jag har verkligen jätte ont på näsan HahAHahAha orkar inte min näsa... Men nu ska jag ta och packa väskan till simningen idag (Y)

ganska jobbigt ändå..


En liten del av allt det jag önskar mig!

Högtalare som jag kan änvända till ipod och iphone, iphone 4s, en juicy couture parfym, en tv, massa filter till min kamera, pengar! Så det var en del saker jag önskar mig i julklapp :)

.


Rihanna - Where Have You Been!


Whops?!

Hemma från skolan nu. Jag stack in till stan med amelia och jennie och sedan stack jag hem. Nu ska jag sätta igårng med min svenska uppsats som ska vara inne imorn :s

mmmhm

Har haft gympa och det äger ju men sedan efter blev det två timmars genomgång med alf.... Sedan har vi suttit och spelat Amnesia på rasterna och lektionerna. Men nu ska jag till HKK :)

skola idag

Idag har vi skola eftersom det är måndag (Y) Men jag gillar måndagar och det bästa är att vi har gympa <3

✶✶✶✶✶


orkar inte mig själv

Sitter och känner mig jätte äcklig. Inte duschat, ansiktet känns helt äckligt och lingonveckan känns också äcklig.
Därför tog jag dessa "fina" bilder.

Blås inte bort idag.

Godmorgon! Idag är det första advent vilket känns konstigt för att det känns inte som jul direkt. Men mamma har iaf gjort värsta frukosten med gröt och massa sånt. Jag ska jobba idag och om jag hinner vilket jag antagligen inte kommer att göra så ska jag till vinberg och kolla på fotboll men för det första har jag inet frågat om någon vill hänga med mig och för det andra vet jag inte. Fast jag vill ändå dit och kolla men jag får la se ;)

Chillar hemma i soffan

Igår var helt underbart! Jag verkligen älskar just dance på Wii! Men vi handlade och spelade och hade riktigt KUL! Så jag är ganska trött idag. Jag har suttit hemma i en fotölj framför kakelugnen men datorn i famnen i fyra timmar... Helt sinnes! Men jag har precis spelat nintendo och lyssnat på musik.


Bara för att


Amnesia!

Hemma från skolan :) Idag gick jag hem tidigare (hade ont i magen) och såklart var mamma hemma och blev jätte sur för jag sket i tyskan. Ska till amelia ikväll för att spela Amnesia!

Fråga inte ens vad jag håller på med.

Godmorgon säger jag bara!

SÅ SANT!


Annanas & Ballerina

Sitter och äter annanas och ballerina just nu :) Gott som Satan!

Hot or not!?



I'm fucking awake now!

Somnade innan för jag var så trött och sedan när jag vaknade lyssnade jag på världens pepp låt så jag är helt hyper just nu! :)

Längtar till gympan :)

Sitter i ett grupprum med några i klassen. Hälften spelar Amnesia och den andra halvan gör något annat. Jag är en utav dom som gör något annat :) Men jag tror jag ska övertala mamma och pappa att beställa mobilen dena helgen och ja jag vet att jag skulle gjort det innnan men då visste jag inte riktigt vilket abonnemang jag ville ha :)

Gooodmorgon!

Morning! JAg har duschat och är nästan klar förutom att jag ska bortsa tänderna och sminka mig orkar inte sminka mig.... Men jag ska iaf cykla till skolan vilket jag absolut inte vill göra....

GAnska tröött!

Snaaaart ska jag sova!


AND THIS IS ME


BLACK AND WHITE!


Inget liv utan internet!

Hahaha idag när jag kom hem så hade jag inte något internet. Så jag tänkte menmen det blir säkert bra. Men efter en timma så blev jag helt rastlös. Så jag har varit utan internet i några timmar och under dessa timmarna så har jag...Legat på golvet,kissat minst 20 gånger,tittat på tv,ätit och gjort en massa annat tråååkigt! :( MEN NU SÅ HAR JAG INTERNET!!!!!! :)

Sitter fortfarande i skolan.

Sitter fortfarande i skolan.... Men vi har slutat fast vi ska snart på turkiet möte.. :) Sedan ska jag cykla hem och göra engelska och äta lite maaaaaat :)

Sittin in the school!

Sitter i skolan efter att ha haft Muzik! Så nu sitter vi i ett grupprim och "jobbar". Sedan blir det tyska och sedan mat och sedan massa annat....
Hahaha "fiin"

LIVRÄDDNING

det gick riktigt bra idag på klitterbadet! Sedan såå har jag bara suttit här och försökt plugga så mycket jag kan men det kanske inte har gått så bra men lite har jag ju gjort ändå :)

Jennie äger!

Goddag säger vi här! Jag har varit på lunch precis fast jag åt inte men ändå. Nu sitter vi ett grupprum och gör något som jag inte riktigt vet. Men sedan ska vi iaf simma vilket jag hoppas kommer at gå ganska bra :)

Godnatt på er!


......

Blablabla! Har inget att göra...Sitter bara och chattar med lite folk på FB...

Härlig!

Passar mitt humör just nu! :P

Inget seriöst...

Skoldagen har varit en av de bästa på länge :)

I'M SUPERMAN!


Måndag igen..

Nu är det då måndag igen... Det blir ganska normalt idag tror jag. Ska bli kul med fotboll på gympan i allafall. Jag har det jag hade på mig i lörrdags om någon vill veta. Men nu ska jag ta och borsta tänderna sedan packa klart gympakläderna och SÅ HOPPAS JAG ATT JAG FÅR SKJUTS TILL SKOLAN...

...


LALA

Sitter hemma i sängen nu. Var precis nere efter att ha ätit nudlar och tittat på torkel i knipa. Vet att jag borde plugga men jag orkar inte så jag får la se ;) Funderar på att tända massa ljus och städa lite...

Kortfattat inlägg.

Helgen har varit super! Har inget mer att säga om det men sanning kom iaf fram. Jag körde nästan på en katt idag när jag körde koppe :S och sedan har jag och Jennie laddat ner Amnesia! Vilket var kul och läskigt.

Bla

Hej! Idag ska jag till Halmstad :) Jennie och jag ska ta tåget dit för att kolla lite på JohnBauer och sedan går lite på stan :) Jag tror nog jag börjar få problem med maten nu... JAg fick precis på mig min systers byxor.... Jag vet inte vilken storlek det är men hon är ändå 4 år yngre så det borde ju inte gå...
JAg som städade rummet igår och det är redan stökigt igen...

LALALA

'

hemma!

Skolan har varit helt okej...Fast tyskan slår nog det mesta! Våran lärare låtsades att hon höll på att drunka och vi skulle "Rädda" henne på tyska! :) Men sedan cyklade jag hem och påväg hem hade en utav falkenbergs Fyllegubbar trillat ihop så ambulansen var där. Sedan Sitter jag här och laddar ner ett spel! Så jag hoppas att det funkar denna gången :)

:)

Idag har jag inte ont i magen, jag har inte ont i huvudet och jag mår inte illa :) Får la se hur jag mår sedan och om jag får i mig någon frukost... :)


Wooooow

Så ser hela min kropp ut just nu :)

n

Sitter och pluggar lite matte... Har sett en jävligt äcklig film eller nej den var bara helt sjuk och konstig men men. Imon hoppas jag att jag fååår färga jennies hår!! :) Men om jag får säga det så tror jag inte det blir av :)

Ohh fück!


You are a cinema, i could watch you forever!


Vill ha!?


SÅ SANT!


It's freezing!


Dear boys!


Chill


:)

Dagen har varit ganska jobbig hittills. Mått skit, fått äta alvedon och druckit vatten...Fast ganska stolt att jag åt så mycket idag :)

Serious like always!


JAHA

Har varit med jennie på friskis! Det gick la ganska bra...Fast jag har nog tappat endel...... + Jag har lärt mig och tanka moppe :) Fast jag och jennie gjorde det tillsamans. Men nu ska jag ta en dusch och sedan mysamysamysa med tända ljus och sedan kommer helvetet°° LÄXORNA!! :'(
ÅÅ jag kompå att jag ska duscha med musik!! Det är det bäääästa som finns!

Hej

Vi har dansat idag... Jag tycker det är kul när man kan göra som man vill och inte har någon som bestämmer och håller koll på en. Fast vi behöver ju någon som bestämmer lite men ändå. Fast sedan är jag ju inte bra på att dansa men det är ädå kul! :) Jag är pigg idag iaf fast jag hade väldigt svårt att äta imorse... Men jag ska försöka att äta på lunchen idag :)

:)

Hej allihopa ja har duschat i en halv timma så jag har lite bråttom. Men jag är glad idag för jag sov hela natten och jag har inte ont i magen eller huvudet! :)

Jävla mag jävel

Idag har jag ätit två mackor som jag tryckte i mig på tre timmar och sedan tre skedar pasta med skinksås och sedan gav jag resten till min syster. Men jag hoppas mitt magont tar slut snart så jag kan börja äta igen.... :)

SIMSALLABIM! (hur det nu stavas)


K

Sitter och försöker trycka i mig en andra macka, men fick trycka i mig den första så jag lyckas nog inte med den andra...
Breaking dawn!

Pinsamt

Det blev lite klädsim innan med skolan. Serriöst så var det jobbigt men jag tyckte ändå det var helt underbart eftersom jag inta har tränat på så länge. Funderar på att sticka ut och springa sedan denna veckan, men vi får la se?
Efter det så tog jag och jennie oss till friskis för att köpa månadskort till henne. Det var riktigt läskigt för det var helt tomt där förutom en som tränade, blev lite skrämd av en tant som öppnade dörren utanför (stackars henne jag skrek verkligen åt henne). Men nu ska jag ta och försöka äta något för det har jag inte gjort på hela dagen...
Den är min!!

Peace out!

Hello! Idag har det varit ganska jobbigt för jag har så jäklans ont i min mage! Men jag lever och jag är inte döende så jag är glad för det ✌ Peace out!

and thats one of my boys!

I agree


The video is here!


LAla

Asså jag har typ inget att berätta om denna dagen förutom att jag har ätit hund mat TYP. Men nu ska jag ta att raka mina ben och borsta tänderna och sedan titta på film...
GODNATT

ÅÅÅ ÄLSKA ggr 10000

Vaknade precis av att Älska livet"! I feel so Fucking ALIVE right now!
Gick och la mig för jag mådde skit men sedan vaknar jag upp och mår SUPERB...Vilket jag inte gjort på ett tag, för jag har gått runt med ständigt magont...

Dååålig uppdatering

Därför ska jag ta gårdagen nu :)
Det blev lite saker igår iaf. Tre tröjor, ett par skor och ett halsband. Inte så mycket men allt gick ändå på 1500kr. Men sedan påväg hem så ringde min lilla vän Frida och undrade om jag kunde sova hos mig så jag sa ja såklart... Hahaha fast hon fick sitta hemma hos mig och vänta medans min bror hade en tjej hos sig (STACKARS FRIDA!) Men sedan kom jag hem... Vi gick världens härligase promenad (klockan var 10 eller 11 då på kvällen). Och sedan blev det lite annat...
Skorna: jätte sköna och ganska billiga var dom också! Men det är iaf inte träklack utan något annat och sedan lite mocka aktigt... :)

Dagendag

Vaknade näääästan precis. Jag satte på en film utav 11 filmer som jag laddade ner igår så nu har jag en massa filmer :) Men idag blir det iallafall ikea och väla. Jag kommer antagligen inte att köpa något för jag har inte så mycket pengar plus att jag inte är på shopping humör. Men nu ska jag förtsätta titta på Bilar 2.


Katy Perry - The One That Got Away


Så obehagligt!

Innan efter vi hade varit hos morfar så ringde vi linus som var hemma och då sa han att securitas ringde innan och sa att larmet på pappas jobb hade gått. Så Pappa sa att vi skulle dit och titta så det inte var någon där.  När vi kom dit så sa Pappa att jag skulle få företaget om han blev ihjäl slagen eller skjuten och såklart så var han inte allvarlig men tankarna gick ändå i huvudet. Man såg han bara när han gick in och tände. Så jag mamma och Lovisa satt där i bilen utan mobil eller något ett långt tag innan han kom tillbaka. Det är då man riktigt tänker på vad som skulle kunna hända...
Ganska bra med securitas ändå även om det inte hände något...

Timbuktu

Kom på min kärlek till timbuktu idag! HAha inte riktigt så, men så JÄVLA skön... Okej det har jag vetat hela tiden men idag slog det mig att han är helt underbar!

Farsdag imorn

Vi åkte till min morfar innan för det är farsdag (imorn men vi kunde inte imorn). Där fick vi såklart en massa mat som man brukar få hos sin släkt. Riktigt gott men jag blev proppmätt! Det blev kort spel och tv och praaaaaaat och sång och en massa annat.

RED RIDING HOOD

Hemma sedan blev det red riding hood... Inte den bästa filmen jag har sett precis...

Hoppsan

Igår efter skolan blev det att Jag,Frida,Jennie och Hanna gick in till stan och köpte film och godis. Sedan bar det av till Frida och där påbörjade vi vår mysiga film-kväll! Vi gick ut en runda vid tre tiden och sedan gick vi tillbaks och gameade lite men somnade ganska kort efter det... Dagen efter blev det Frukost och sedan började jag och Frida kolla lite på gnomeo och julia... Inte den bästa bilmen men ändå ganska mysig film!
Synd att hanna saknades..

Nejdå helt serriös!

Har pluggat som satan men ända fastnar inget... Pappa har förhört mig och jag sitter där dom ett frågatecken och verkligen försöker...Men det går inte! FML

Mountains

mountains

!

Frida äger sönder just nu! Hon gjorde så jag började plugga på rätt saker!!

Just nu känner jag såhär:


Kemi

Hemma nu! Det blev en hel del papper och annat med hem. Ska nu fixa lite mat och sedan börjar helvetet....KEMI.
Mitt fina kemi häfte!

Gymnasiemässa

Ska snart cykla till skolan och sedan ska vi ta bussen till halmstad för att få på gymnasie mässa. Jag har typ inga frågor eller något men jag ska ändå titta och göra lite annat...........

Varför så verkligt?

Mina drömmar är så verkliga hela tiden... Det var jätte länge sedan jag hade drömmar som man kan flyga och en massa annat. Saknar faktiskt det, för när man drömmer verkliga drömmar så tror man ju dom är sanna när mna vaknar...
Inte lite mycket snö...

Nattinatt

Sitter just nu med halsont. Borde plugga men jag vill bara sova just nu så jag tror jag tar och lägger mig och tittar på film...

På fredag!

Alla som föds på fredag är födda 11/11-2011 och då blir det:

Why are i always the bad guy in the end?

Idag blev det en lång dag som både varf rolig tråkig jobbig och helt underbar. Satt kvar i skolan med frida idag efter en lång genomgång i kemin för att vänta på att jag skulle ha utvecklingssamtal.... Det gick la bra. Sedan tog jag och frida oss ut i mörkret vilket var både läskigt kallt och mysigt.. Och nu blir det KEMI elelr snart..


.


LAla

Imorse hade jag riktigt svårt att komma upp ur sängen. Vet inte varför men jag ville verkligen inte gå upp jag ville bara ligga och sova.. Och nu går jag runt och haltar för jag har så ont i benet. Så nu ska jag snart ta och cykla till skolan och där blir det musik direkt på morgonen.
jag idag

4 snabba bilder

Har precis tittat på Värsta pojkvänsakademin och såklart så åkte min favorit ut denna gången. Tänker typ inte titta mer eller jo för att förra gången skulle dom ha låtsas begravning..... Men nu blir det film SÅ GODNATT!!


Tjabba tjena hallÅ

Igår somnade jag jÄtte tidigt! klockan 5 på dagen och sov tills halv 7 på morgonen och jag tror det är 13 och en halv timma. Men jag vaknade och mådde toppen vilket jag inte har gjort på länge men sedan kom det tillbaka... Men skönt att jag fick sjuts av jennie till skolan och Hem! Skolan var riktigt rolig faktiskt.. Och sedan gjorde jag och jennie kladdkaka som blev lite konstig men endå ganska god.

Min fina mat!

Idag hade jag ju hemkunskapsprov och det gick SUPER!
kycklingfilé inlindad i parmaskinka och balsamsås med ris.

It's dark outside.....

Jag gick till teamsportia efter skolan och hämtade mig cykel! Så nu är den fixad :) fast imorn så ska jag få skjuts av jennie så då slipper jag cykla + att jag slipper simma för jag har varit magsjuk :) Det bel mörkt när jag gick vilket är helt sjukt och klockan var typ 20 i 4..............

Bara en random bild

Magont kan du inte bara fara och flyga!

Jag tittade inte på hela EMA igår för jag hade så ont i magen. Sedan när jag skulle sova så blev det absolut inte bättre någonstans, jag låg och vände&vred på mig hela tiden för att hitta en plats där jag inte hade lika ont. Men det gick inte så jag har sovt såhär mycket <-> (vilket är lite)

I'm going down!

Sitter i mina raggsockar och pjamas och ska gå ner och bänka mig fast först blir det ett besök på toan käner jag ;)

I'm so excited!

Snart så börjar EMA!! Tror jag ska fixa glass och sånt och sedan sätta mig framför tv:n :)
Har ni sett reklamen till EMA? Jag gillar egentligen inte selena gomez men älskar reklamen!!

Neej! Stackars häst :(

Hästen vid namnet Hickstead trillade ihop och dog mitt under tävlingen :(

Cykel

Åkte in till stan innan för att hämta min cykel. Men såklart så var inte den klar. Vi lämnade in den i augusti och sedan har vi tagit ut den för attt jag ska kunna komma till skolan och sedan har vi lämnat in den igen och så har det fortsatt tills nu och den är fortfarande inte klar. Dem hade lovat att den skulle vara klarf efter vi kom hem till egypten men nej...
Ligger nu i mammas och pappas säng och  myser med min katt och tittar på tv.

Har serriöst inget att göra..-.-.-.-.-


working hard for my big dreams!

Stack och jobbade vid 9 imorse. Också jobbade jag 3 timmar, så det blir 180kr. Om jag då jobbar tre timmar varje söndag så tjänar jag 720 i månaden.

?+

Jag funderar på att bestlla dessa(bilden nedan). Men alla säger att dem är så höga och svåra att gå i. Och eftersom jag inte är den som har gått i högklackat så mycket så vet jag inte. Men man kan ju alltid lära sig att gå i så höga klackar. Dem är 15cm klack och 3,5 platå. Jag kommer ju bli vÄÄLdigt lång i dem också? Men jag gillar dem så mycket....

Hur många kameler får jag för dig??


Sunrise above the clouds!!

Satt där flygrädd när vi lyfte i regnet i sverige men sedan kom vi upp ovanför molnen och där flög kameran upp!

MAT

På måndag så ska vi ha matlagningsprov i hemkunskap. Jag ska göra kyckling med parmaskinka och balsamsås med mozarella sallad. Hahaha men jag funderar på om jag ens får göra det... Men iaf jag håller på med att prova att göra den maten nu :) typ en av de ända rätterna jag kan göra förutom det enkla som omellett,makaroner,falukorv,vit sås och lite annat.
ser typ ut så fast jag kommer ha ris och mozzarella sallad :)

Satan så härlig!


JUL?

Klockan är nu snart 5 och det är kolsvart ute...  Och det är november vilket betyder att det snart är december och december betyder jul (för mig iaf). Nu ska jag städa och tända ljus och sedan ska jag sätta mig på golvet med mina tidningar och klippa och klistra lite :)

Tror nog jag vet vad ja vill?!

Jag tror jag vet vad jag vill gå i för gymnasie linjer, fast letar just nu lite skolor. Jag vill gå media,inriktning foto och till det så ska jag välja till lite att läsa för att sedan gå på ekomomi i högskolan.
Sedan finns det ganska många skolor som man ka välja mellan. Vet inte om jag vill gå i Halland ens?
och vart ska jag??

Iphone 4 VS. Iphone 4s?

Jag vet inte riktigt vilken av dem jag vill ha. Dem ser exat lika dana ut men det är innehållet som är anorlunda. Iphone 4s har bättre kamera,minne och allt har blivit bättre men såklart så stiger priset. Så mamma betalar 200 kr i månaden och jag får betala allt över det, vilket är nästan 100kr de första 10 månaderna och efter det nästan 200kr i månaden tills månad 24? Men vad tycker ni? Snälla jag är desperat efter hjälp här?=)(/&%€#"!
Somsagt dom ser lika exat lika dana ut.

Två filmer jag vill se!


mysig kväll


Nu börjar tablett stunden :)

TITTA SÅ STOR EN UTAV TABLETTERNA ÄR!!!! TYP HALVA MITT ANIKTE..

Bara för att

Tycker alla är ganska härliga!

Honestly? I LOVE IT!


Seriöst? 72 dagar gifta!

Som alla säkert vet så har Kim och Kris skiljt sig! Och jag visste inte detta förens nu men jag hoppas jag inte har missat något mer när jag var i egypten ;)

hatahatahata

Här kommer min lilla sjuk berättelse ifrån egypten:
Kvällen innan mådde jag lite konstigt så jag gick och la mig ganska tidigt. Morgonen efter gick jag upp och mådde bokstavligt skit så jag gick till toan och satte mig. Och om någon vill veta det så hade jag diaré, vilket jag aldrig har haft i mitt liv. Och kort  efter det så vände sig hela magen och jag började spy som aldrig förr. Så mamma fick ringa doktorn och han kom ganska fort och han började slå på min mage vilket gjorde jävligt ont. Sedan log han och då trodde mamma att allt var bra, så hon frågade vad det var. Han svarade att det inte alls var bra och då ville jag bara hem till sängen och bara sova. Men nej för jag skulle ta en spruta och så klart hade det och det var såklart inte det värsta för med skulle tas på skinkan. Han tog upp sprutan och det var nästan som en sådan på filmer jävligt stor och en fet nål. Han fylde hela sprutan och då blev mamma orolig för hon har aldrig sett en sådan stor dos till en människa förr. Jag säger bara såhär att det är det mest smärtsamma jag har gjort i hela mitt liv, han sprutade in allt på en minut och jag verkligen skrev och grät av smärta (vilket jag inte brukar göra). Efter det så sa han att jag skulle ställa mig upp och då började allt snurra och jag bara trillade ihop och började spy....
Sedan på kvällen så skulle jag få en till dos med det som nu var i sprutan. Och det gjorde ännu ondare!
Sjuk outfiten i egypten :)
Hade jävligt svullen rumpa efter det.
Varje sjätte timme så ska jag svälja 3 tabletter men en är så stor så man måste dela den i fyra bitar för att kunna svälja den. Så jag tar när jag vaknar så då är det 6 tabletter och sedan 6 till runt fyra tiden och sedan 6 till vid tio på kvällen, så då blir det 18 tabletter om dagen Jippi så kul!! Det jobbigaste är att jag egentligen inte kan svälja tabletter så det brukar ta sin lilla tid... Och om jag ska vara ärlig så brukar jag slänga en tablett för den smakar så jävla äckligt och då tänker ni säkert att tabbleter smakar ju inget men jo denna göt iaf det..
Mitt liv den närmsta veckan :)
Tabletterna ser småt ut men dom är jävligt stora (tycker jag)

Duscha

Känner mig ful och äcklig så jag tar en dusch. Sedan ska jag packa upp och sedan kommer mina kusiner......
Och dessa bilderna är bara för eran skull :)

Home again!

Orkar inte skriva en massa om resan just nu men jag skriver kanske om det imorn!
LASERBEAM - Flipsyde

RSS 2.0