GODNATT (om jag nu kan somna)


PINKYPROMISE


.


You go girl!

NU har jag varit ute och sprungt 12 kilometer! Det blev längre än vad jag hade tänkt mig :)

Godmorgon på er alla!

Såå gott jag har sovit inatt! Men nu sitter jag i sängen mätt och glad ;) Men jag håller iaf på att göra klart NO och jag är typ klar för adrian hjälpte mig :) Men när jag har smält maten lite mer så ska jag försöka ta mig ut och springa en liten runda för det behövs verkligen!

Det går bra nu!

Idag har varit en riktigt bra dag! För den spenderades med min bäste vän och även min pojkvän! Men nu sitter jag hemma helt ensam och äter godis och dricker bubbelvatten (Y)

Sorry

Igår såå var det skola och sedan stack jag och jennie hem och jobbade på NO:n, och det gick la sådär... Men sedan stack jag och JUMJUM till hemmakväll och köpte godis och sedan solade vi. Brun blev jag inte precis men det var skönt. Jaaa och sedan fick jennie äran att beställa pizza, hon var ganska begåvad på det! Sedan togs pizzan emot av mig i pjamas (korta shorts och en liten tröja). Efter det blev det pizza och film och lite annat. :) MYSIGT
image description

JaAdu

Även om det bara är en dag så känns det lite jobbigt... Och jag har ingen anning om varför :)


❤ GODNATT ❤


Ekonomi

Satt precis och kollade vilka jobb som var väldigt eftertraktade nu och mycket av jobben var någonting som hade med ekonomi att göra så det känns ändå ganska bra att jag valde ekonomi som första val. Men imorgon ska jag iaf snacka med Linda som är vår SYV.
inget med inlägget att göra...


Jaaaa

Det går faktiskt ganska bra... Efter en tupplur och lite mat i magen så flyter pluggandet på :) Fast jag sitter i sängen med värmedyna på magen och mår skit :)

Siken jävla dag asså

Imorse när jag vaknade hade jag jävligt ont i magen. Men jag gick ändå till skolan, för jag tänkte att det skulle gå över men nej det gjorde det verkligen inte. För jag led nog genom hela dagen...


Har precis följt min boyfriend till bussen. Det var några dagar sedan jag träffade han senast! Och det är jobbigt att man redan saknar han... Men nu ska jag ta och plugga lite, för det behövs verkligen :/

Sant.


SÅ JÄVLA BRA!


THE PERFECT GUY


TATTOO'S


THE VOW

Denna filmen värkar så jävla bra så det inte är sant! Och man kan ju inte låta bli att bli lite smått kär i Channing Tatum ;)

Det var en gång en gång...


...

 


THE NO 94 RULE OF A GENTLEMAN

Never make a girl fall for you if you don't intend to catch her.



CHILL AS HELL

Sitter i skolan och tar det ganska lungt. Jag tog med mig frukost till skolan som bestod av två ostmackor och varm choklad :) Jag älskar måndagar för då kan man ta på sig gympa kläder direkt på morgonen och det äger verkligen!

.


Måndagshumor!


❤ ❤


❤ ❤ ❤


En godnattsång kommer här!

GODNATT PÅ ER ALLA!

Tralalala

Sitter på mitt rum och är hur glad som helst fast jag är jävligt sur samtidigt. För min syster tog min mobil innan utan att fråga och sedan hörde jag bara ett duns i sten golvet och då insåg jag att det var min mobil som gick i golvet! Men den klarade sig ganska bra, men det blev ett märke. Men iaf så hade hon tur att jag var på så bra humör men jag är ändå jävligt sur på henne...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_185764494.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2012/pic_185764520.jpg" class="image">


Dance

Just nu dansar jag runt till wakawaka medan jag väntar på att inpackningen och ansiktsmasken ska bli klara :)


I need help!

Eftersom det snart är alla hjärtans dag så undrar vad man ska hitta på?! Jag har inte haft något "seriöst" förhållande innan och detta är lite nytt för mig... Men vad ska man hitta på?? Någon som har något tips? :)

Yesterday

Igår tog jag och Calle tåget till Halmstad. Där träffade vi endel människor men vi var även inne på JB, där jag kollade på Ekonomi programmet. Och nu har jag blivit ännu mer osäker... Men i Halmstad blev det att leta efter jacka, Leksaks krig, snöbolls krig, donken och massa annat. Men vid typ tre-fyra tog jag och Calle tåget hem och där väntade vi sedan på hans pappa så han kunde hämta oss på stationen i Falkenberg. Ja och sedan hemma hos Calle gjorde vi också en massa! :*
image description

Mys på G!

Jag, Jennie och Frida gick runt lite i stan innan och sedan gick jag och Jennie vidare till Ica och sedan hittade vi Murre som är en katt! Men nu ska jag läsa min tidning jag köpte innan!


Sådär ja

Jag har suttit och snackat med jennie ett tag... Men nu ska jag titta på de nya avsnitten av PLL så GODNATT!

Somebody That I Used to Know

Idag satte fabbe igång denna låten på bilden och jag kan inte säga mer än att den är så satans härlig!

HELLO

Det är faktiskt ganska mycket att göra nu så att blogga är inte riktigt det första man tänker på... Jag sitter och är lite små sur. Jag ska iaf fortsätta att plugga nu även om det inte kommer att bli så men man kan ju alltid hoppas ;)

Min braiga uppdatering äger sönder!

Idag har ändå varit en ganska soft dag. Vi började sent eller sent och sent fem över halv nio... Men sedan har skolan bara flutigt på :) Fast sedan kom ju det nationella provet och det gick faktiskt helt okej eller jag det gick riktigt bra för jag fick full pott på hela skiten! :)
gammal bild...

På TG


Right now!


Today

Idag är det måndag. Jag gillar måndagar, förutom när man är trött och idag var jag riktigt trött men vi hade det ganska kul i skolan iaf :) Men sedan cyklade jag hem och då kom calle, fast nu är han och kollar foten men kommer snart tillbaka och då passar jag på att göra ett inlägg och plugga lite :)

trötter...

Igår fick jag sms av Calle om att jag skulle logga in på skype och så snäll som jag är gjorde jag det. Och där väntade även Rasmus och Ousman. Så vi snackade ett tag och efter ett tag så somnade jag men dom lyckades väcka mig så det blev ett tag till men sedan la jag mig. Så idag ska jag kolla när Calle spelar fotboll med Jennie. Jag tycker lite synd om henne, för jag har nog tvingat med henne när hon inte vill med...

Hälsning från mig och min kusin!


Smile

Har rakat benen och tagit en lång ångdusch och tog även inpackning till håret (Y) känner mig verkligen fräsch nu och är på as bra humör så jag dunkar musik !!


Just nu...


Psychological Factz


GUT


SANT


Något jag verkligen vill göra!

Efter jag har pluggat klart i antingen gymnasiet eller högskolan så vill jag ut i välden och hjälpa de fattiga i afrika eller någon annanstans. Det är något jag har tänkt på länge (även att ta lumpen). Men det är iaf något jag verkligen vill göra. Helst av allt skulle jag vilja åka efter gymnasiet för att få en lite "paus" ifrån allt pluggande. Det är ju även lärorikt! Men jag och Jennie har highfiveat på detta, så detta måste bli av nu!

THE WHITE PANDA


From the toilet again!


Äntligen!

Nu har jag internet!! AS GLAD VERKLIGEN! Men idag var iaf första dagen i skolan efter det korta jullovet... Men det var inte det roligaste precis men det duger... Sedan mötte jag Calle i stan och sterne och någon annan men vi sket i dem och stack hem till Calle istället och som vanligt skämde jag ut mig... HAHAHA
image description
JAG OCH MIN FINA BÄSTA VÄN JENNIE!

Tjenamors!

Godmorgon, idag är sista lovdagen och jag har lite smått ångest för typ ingenting... Men det blir stan idag för jag ska försöka hitta en ny tröja iaf :)


Ursäkta mig!

Idag Vaknade jag halv sju utav att Linus spelade musik,trodde jag skulle börja gråta för att jag tänkte att jag också skulle till skolan men sedan kom jag på att jag börjar inte förens på onsdag! Men iaf så sov jag länge och sedan kollade jag tåg tiderna och stack till halmstad. Egentligen tänkte jag köpa lite kläder och annat men nej för då kom Calle och hans kompisar och skulle vara med mig. Men det har varit en riktigt kul dag idag iaf :)


Blogging from the toilet!

Idag blev det Calle hela dagen!


Godmorgon.

Godmorgon! Hoppas ni har sovit bra inatt. Själv så har jag sovit riktigt bra förutom min dröm som jag hade precis innan jag vaknade men ändå! :)


Promise...


Weird

Hade precis några av mina bästa minuter på några timmar! Idag så ska jag gå ut och gå eller något (någon sorts träning iaf) Sedan ska vi till farmor för hon fyller år. Och hennes nya man är även där. Vet inte riktigt hur jag tycker om det.... Men NU ska JAG HITTA på NÅGOT!
image description

Ganska mysigt ändå!

Sitter i soffan och myser framför tv:n med en fet tallrik med glass,grädde,chocklad sås och banan! 👍


Bevis på att jag lever


Njuter...

Fick världens lust att springa innan så jag stack ut. Och det var underbart har verkligen saknat att springa. Men det blev iaf en runda på 7 kilometer och det känns faktiskt ganska lagom eftersom det var ett tag sedan jag var ute och sprang! Men när jag kom hem så satte jag på duschen där nere, det blev bara musik och takduschen idag. :)
image description

HAHAHA


Måndags frukost!


2011


Höll du några av dina nyårslöften? jag hade ett och det kan man väll säga att det blev bra!

Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut? Ja en massa, men jag tar inte upp allt nu!

Fick någon du känner barn? Nej, inte vad jag kommer ihåg iaf ;)

Dog någon som stod dig nära? Nej, detta året har varit riktigt bra eftersom 2010 hade jag två som var väldigt nära som dog :/

Vilka länder besökte du? Cypern,Danmark,Egypten,Norge och Tyskland :)

Är det något du saknade 2011 som du vill ha 2012? Jag ska leva livet, fast i allt detta ska jag klämma in skolan och allt det också...

Vilket datum kommer du alltid att minnas? Just nu kommer jag bara på detta årets julafton som en väldigt speciell dag :)

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Vet inte det har varit mycket som har varit bra!

Vilket var ditt största misstag? Har ingen anning men det har gjorts endel misstag...

Vilket var ditt bästa inköp? Kamera,longboard, Iphone och massa annat.

Vad spenderade du mest pengar på? KLÄDER

Vad gjorde dig riktigt glad? Fattar inte riktigt frågan men mina vänner!

Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja värst har nog varit när jag blev magsjuk i Egypten.

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2011? Rihanna,beyonce och massa andra!

Mådde du bättre eller sämre under 2011 än vad du gjort tidigare år? Vet inte riktigt med  det känns som detta året har det gått uppåt får mig!

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? NEPP, kanske man kunde ha pluggat mer...

Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på? NAE? eller de där timmarna man satt framför datorn och bara satt...

Hur var din julafton? AMAZING!

Blev du kär? NJAE VET INTE

Vilket program har varit det bästa på tv? Det blev mest film och serier...

Hatar du någon som du inte hatade förut? Nepp.

Vilken var den bästa boken du läst under året? HAHA har typ inte läst någon...

Vilken var din största musikaliska upptäckt? Vet faktiskt inte men jag har ändrat min musik stil endel.

Önskade du dig något som du fick? OHJA!

Önskade du dig något som du inte fick? Yess 

Vilken var årets bästa film? Bridemaids är den första filmen som poppar upp i huvudet!

Vad gjorde du på din födelsedag? HAHa jag blev bortrövad!

Vilka var de bästa människorna som du träffade? Mina vänner och familj!

Hur skulle du beskriva din klädstil? Vet inte riktigt...

Vad fick dig att må bra? Musik,vänner.

Vilken kändis var du mest sugen på? Svårt att välja bland alla...

Vem saknade du? Mormor, stina och några andra.

Vilken var din bästa månad? Juli tror jag!

Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre? Nepp

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Vet inte vi får la se! ;)








Drake Ft. Rihanna - Take Care


Jumjum is Brown haired!

Nuu är det 2012! + att nu är Jennie brunhårig!


RSS 2.0