Vi gör det här tillsammans!


Eric Turner vs. Avicii - Dancing In My Head

Vet att den är ganska gammal men den är ju så bra! Och jag valde att inte ta orginal videon för den är bara konstig... Han sågar typ upp huvudet och tar ut sin hjärna... Ja konstig. 
 

18 oktober 2012

Idag var det uppgång tidigt. Och jag verkligen funderade på att skita i skolan idag. Men det blev inte så så jag bestämde mig för att äta en rikigt onyttig frukost. Det blev vitt rosterbröd, massa smör, oboy, juice. Men gott var det! Sedan blev det en redovisning och en inlämning. Nästan lite ledsen att jag tränade på alla engelska glosorna i onödan... Men efter skolan så bar det hemmåt. Och det stod träning på schemat. Thaiboxning blev det. Det var la helt okej men ändå inte riktigt min grej. Nu ska jag chilla och kanske börja lite smått på en bokrecension.
 

Dags att nana

Några random bilder bara.
 
 
 
 
 

17 oktober 2012

Igårkväll gick jag och mötte min pojkvän på busstationen. Han hade även Adrian och Amelia med sig. Fast jag hann bara träffa Adrian. Men i alla fall så kollade vi på fotboll och jag får väl ta och säga att matchen var ganska rolig och kolla på! Men sedan hände nog inte så mycket mer än lite mysande och brottande (jag vann som vanligt) . Vi vaknade vid halv 8, haha fråga inet varför jag satte den så tidigt. Eftersom jag inte började inte förens 12.15. Men vi åt frulle och sedan bar det av mot skolan och min pojkvän körde hem. Skolan varade bara i två timmar innan det var dax för fika hos min farmor. Så mysigt så. Och nu sitter jag här och här har jag suttit och pluggat i några timmar. Känner att det blev lite mycket nu, men Grattis till dig som har läst allt!! 
 

Hola!

Sitter hemma och tränar på spanska läxan. Haha känns lite dumt och komma dit och inte kunna något. Så att kunna lite är bättre än att inte kunna något. Men jag älskar att prata spanska, inte för att jag är bra men det låter så roligt :) Men vi får se hur länge jag kommer att gå i spanska eftersom jag snart ska byta tillbaka till tyska.
 

Utmattad

Jag känner mig trött exakt hela tiden och jag har haft ont u huvudet varje kväll i en vecka nu. Jag har hur mycket som helst som borde göras men jag har absolut inget energi till det. Men jag tänker gå och lägga mig ganska snart och sedan så sover jag ut imorgon. Min pojkvän har lovat att komma imorgon så förhoppningsvis kan han pigga upp mig lite också.
 
 
 
 
 

Hipp hipp Hurra!

Nu är klockan åtta, och efter åtta någon gång föddes en flicka vid namn Alicia för exakt 16 år sedan. Och henne lärde jag känna redan i tidig ålder. Jag har kännt henne i ungefär 14 år om inte mer. Och det finns inga ord på hur kul vi har haft under våra år och inte ens att tala om hur kul vi kommer till att ha det! Jag hoppas att du har haft en underbar födelsedag och att du fortsätter att ha det! Grattis på 16 års dagen jag älskar dig Alicia! ❤
 
Jag var bara tvungen att lägga upp bilden för du är såå himla guillg på den (blondinen i mitten). Tänk att vi ungefär har kännt varandra sedan vi var så små!
 
Alicia i vintras när hon var ute på skogspromenad i det fina vädret!
 
 
Alicia taggad för kräftfestival!
 
Och ännu en fin bild på Alicia!! ❤ ❤ ❤ ❤

14 oktober 2012

Helgen var underbar förutom vissa saker. Men det har löst sig och jag ska ta tag i livet ännu en gång! Idag har jag sovit, varit ute och gått och pluggat lite. Om någon/några timmar kommer jennie hit. Men nu ska jag fortsätta att plugga!
 
 
Jag älskar dig! Och vi ses på tisdag! ❤ ❤ ❤ 

Goddag på alla"

Hejhej! Jag sitter hemma och tar det lite lugnt. Vi fick sluta 11 idag för att vår lärare är sjuk. Men jag tänkte ta och klart mitt rum. Mamma kommer hem efter ett någon gång och då tänkte vi åka och kolla skor och sedan har jag bestämmt mig för att försöka ta hand om en växt... Vanligtvis när jag har växter på mitt rum så har dem inga långa liv hehe. Men jag ska försöka nu! Sedan har jag massa annat och fixa innan min pojkvän kommer ikväll. Men vi hörs senare!
 

11 oktober 2012

Idag var det bajskallt ute och jag frös ihjäl. Men jag släpade mig till skolan i alla fall. Vi hade sex och samlevnad och sedan pratade vi med en tjej som heter Alexa. Hon var verkligen jätte intressant att lyssna på, för hon har nämligen bytt kön från man. Efter det kom den låååånga svenska lektionen. Och när den låååånga tiden hade gått så stack jag och jennie och kollade på skor. Jag hittade faktiskt två par. Så jag får släpa dit min mor imorgon  för att kolla på dem igen.
 
 
 

Igår

Jag får väl ta och säga att gårdagen inte var så lyckad precis... Verkligen allt gick fel. Och jag bestämde mig för att ge upp och sedan gick jag och la mig. 
 
 
 
 
 

En jävla piss dag.

Jag orkar inte ens berätta vad som har hänt och allt. Jag lägger bara upp en låt som passar in.
 
 

10 oktober 2012

Idag har det varit skola som vanligt. Jag ville verkligen inte åka till skolan imorse, men min bror slängde iväg mig. Skulle inte sagt till han när jag började. Men nu är jag glad för skolan är över. Men dagen är inte över, därför åker jag till gekås för att lämna tillbaka mina lampskärmar. Men jag bloggar när jag kommer hem igen!
 

9 oktober 2012

Sitter hemma just nu. Jag chillade ungefär hela dagen tills det var dax att sticka till skolan och ha spanska. Efter det gick jag och jennie runt på stan lite. Hittade en löparjacka och ett linne, som jag även införskaffade. Sedan gick vi hem till mig och åt mat och kakor! 
 

Godmorgon

Jag ligger i sängen och bara njuter av att ha sovmorgon. Jag har verkligen sovit som en stock inatt. För jag brukar alltid vakna till när någon går utanför mitt rum hemma, men det gjorde jag inte imorse. Men när man äntligen ha tid på morgonen så blir det swerianska pannkakor till frukost (det är en blandning av senska och amerikanska).
 

Godnatt ❤

 

Är man kvinna så är man.

Sitter hemma och gör tusen saker samtidigt känns det som. Jag städar mitt rum samtidigt jag springer runt i huset och fixar saker, och inte nog med det jag hinner även med att kolla på nya saker till mitt rum. Haha jag är ju en kvinna, så jag antar att jag klarar av att göra många saker samtidigt. Men nu ska jag fortsätta med allt! 
 

Godmorgon

Idag är det ännu en måndag. Jag ska ta och göra mig i ordning till skolan nu! Så hejdå såläänge.
 
 
Idag vaknade jag av solen.  Ganska mysigt ändå...

Saturday

I Lördags var det uppgång tidigt, för att gå till jobbet. Jobbet var verkligen jätte kul. Och jag hade saker att göra hela tiden. När jag hade slutat så fick jag med mig lite frallor och två vetelängder hem. Efter jobbet så bytte jag om och tog det lite lungt innan pappa skjutsade mig till min Pojkvän. Och där stannade jag :)
 
 
 
Jag och Cindy.
 

Pluggar

Sitter med ena datorn i knät och pluggar. Den andra datorn som ligger jämte mig har jag musik på och bildspel!  Och äppelpaj på det, det kan inte bli bättre!
 

Godnatt Världen!

Godnatt på alla! Jag har satt klockan på 6.30 imorgon. När klockan ringer imorgon så är det bara till att ställa sig i duschen,äta, klä på sig och sedan åka och jobba. Är ganska nervös faktiskt. Och inte heller har man fått en lycka till av sin pojkvän... ;)
Efter jobbet ska jag åka och störa min pojkvän lite. Nej jag ska inte störa honom, hoppas jag att jag inte gör ialla fall. ;) Men godnatt på er! And wish me luck!
 
 
 

We're falling in love

 
 

.


...


❤ ❤ ❤

Ligger hemma nu. Jag har haft utvecklingssamtal idag, och det gick bra. Men ändå är jag på riktigt dåligt humör. Är hur sur som helst. Och borde egentligen gå ut en sväng för att bli av med ilskan, men det regnar och jag orkar inte. Men tänker ialla fall ta och plugga lite grann nu.
 
Och till något annat
Här har vi Amelia och Emil som har blivit ett par nu! Ett stort grattis!!

Gårdagen!

Gårdagen var perfekt! Det blev inte så mycket simmning, mer "bad" eller vad man nu ska säga. Och jag är inget fan av klitte för det är så tråkigt där, men jag måste säga att jag hade lätt kunna leva i den varma poolen! Sjukt skönt. Sedan skjutsade min älskade pojkvän mig till Alicia. Får be om ursäkt för att jag inte är så bra på att förklara vart någon bor. Förlåt älskling! Men sedan hos tjejerna så hade vi det rikigt mysigt. Dem hade lagat mat till jag kom, och gott var det! Sedan gjorde vi en massa annat roligt! Pusspuss på er tjejer!
 
 
 
 Lite bilder från i sommras.
 


Nu börjar dagen.

Idag blir det jobb för mig. Jag får se hur länge jag jobbar antagligen så blir det till fyra kanske. Sedan är det dax för att simma med min pojkvän. Efter det blir det mys med mina små gosungar!! 
 

Drömmardrömmardrömmar

Natten har varit helt sjuk. Hade en jävligt äcklig dröm. Som jag trodde var sann, när jag vaknade mitt i natten så bestämde jag mig för att kolla så det inte var sant. Jag kollade så att alla i familjen levde (vilket dem gjorde), jag letade även efter två män (som jag inte hittade), och sedan kollade jag runt efter lite småsaker som hade varit med i drömmen. När jag sedan var klar med allt kunde jag såklart inte somna om, så jag är väldigt trött just nu.
 
 
 

3 oktober 2012

Idag har det varit en händelserik dag. Först var det vanlig lektion och efter det fick jag skynda mig på rasten till peter's och där har jag nu även fått jobb. Men det var inte slut efter det för jag fick skynda mig tillbaka till skolan och göra prov, och jag får väl säga att det gick väl sådär med det. Därefter var det en lektion till innan det var slut på skolan för dagen. Tog sedan bussen till tågstationen, och tåget till halmstad. Var nära på att missa min pojkvän, men hann stoppa han innan han åkte. Så vi gick runt i Halmstad lite, innan vi tog tåget hem. Och nu är klockan över nio och jag ligger hemma och chillar.
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon! Jag är vaken, men är riktigt trött. Hade för mycket att tänka på igår, så jag låg vaken ganska länge. Och mitt tänkande resulterade till en massa att göra idag. På rasten idag så ska jag cykla till peter's och efter skolan ska jag förhoppningsvis hinna åka till halmstad. Jag ska bara dit och lämna tillbaka en sak. Men nu är det dax för frulle, så hörs sen!
 

Godnatt ❤


Don't count the days. Make the days count!

Nu har jag hunnit med lite pluggande, men ändå känner jag mig inte alls redo för prov... Men nu orkar jag faktiskt inte mer, så det får gå som det går imorgon. Har ändå inte provet förrens senare på dagen, så jag hinner plugga lite innan också. Men nu är jag i alla fall nyduschad och redo för att inta sängen, med en film och ett stort glas vatten (är jätte törstig!). 
 

Telemiscommunications - Deadmau5

 

2 oktober 2012

Jag kom hem från jobbet vid 6 kanske. Var ganska trött när jag kom hem, så jag har bara chillat. Men imorgon är det skola (men inte på torsdag eller fredag!). Jag har även prov imorgon så jag ska sätta mig och kolla igenom allt nu. Sedan är det  svenska hollywoodfruar ikväll, som jag kanske ska kolla på, får se. 
 

Mot jobbet!


Godmorgon!

Är nu vaken och redo för denna tisdag! Jag tänker äta och göra mig i ording i lugn och ro. Innan det är dax för cykla till jobbet.
 

Nattinatti sov så gott.

 

.


1 oktober del 2

det blev inte så mycket till städande... Men lite och jag får väl ta tag i det i dagarna som kommer. Men i alla fall så är jag ledig imorgon. Så det blir sovmorgon, och jobb. Jag har även ett prov på onsdag som jag ska plugga lite till. Men just nu sitter jag och kollar lite på the vampire diares och skriver med min positiva pojkvän!
 
 

Städning på G

Jävlar, nu ska det röjas i mitt rum! Nej men idag/ikväll ska det bli rent och fint på mitt rum. Ska även för en gång skull röja i mina lådor och skåp, istället för att slänga in allt där (Y)
 

1 oktober 2012

Idag är det ännu en måndag. Dagen började med matteprov. Och med tanke på hur lite jag pluggade så kändes det ändå bra. Men jag får väl inte hoppas för mycket. Sedan blev det mat, och idag var de riktig "måndags mat". Det var potatis, köttbullar och brunsås. Just nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt innan det är dax att cykla tillbaka till skolan.
 

RSS 2.0