Drake

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just hold on, we're going home

Hatar att jag är så dålig på att blogga! Men ska försöka göra det några gånger i veckan iaf. Idag sov jag hos lukas. Vi hade bara en lektion sen gick jag och fika med alexandra. Sen träffade vi julia och så gick vi och fikade igen. Där fanns mer folk, bland annat min pojkvän som jag hängde med till ett annat ställe och fikade med hans pappa och syster. Så man kan säga att jag har fikat en hel del idag. Var hemma någon timma innan jag gick in till stan och träffade lukas några minuter innan jag gick till Alexandra. Vi hann prata en stund innan vi gick till coop och handlade. Sen gick jag tillbaks till min pojkvän i några minuter innan jag gick hem igen. Så nu ligger jag i min säng och ska kolla på en dokumentär om hur man behandlar delfinerna i kina. Det verkar rätt hemskt efter jag såg alla blodiga bilder...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You were fantastic, so was i

Tänkte att jag kanske skulle uppdatera bloggen. Det brukar bli att jag inte bloggar på helgerna, eftersom jag inte brukar sitta vid datorn så ofta eller gör nått annat när jag väl sitter där. I frdegas så blev det bio med Jennie och Alicia. Vi såg hunger games 2 och fyfan vad bra den var! I lördags jobbade jag, det var första gången jag jobbade sent. Och det var väl helt okej. Sen hoppade jag av i Vinberg för att gå till Lukas. Och där stannade jag tills idag. Och hemma har jag städat ovh börjat på mitt sminkbord. Haha det känns inte som det kommer bli så bra, men får hoppas på att det blir bättre när jag börjat måla det osv.
 
 
Kurs på bilskolan
 
 
 
 jag grundmålade det idag och spaklade igen sprickor och andra hål. Så ska jag måla det så fort jag får tid igen.
 
Känner att det verkligen behövs ett sminkbord... Börjar bli lite fullt.
 
 

Godnatt

Godnatt säger jag nu! Får lite sovmorgon imorgon innan skolan börjar. Sedan ska jag till bilskolan och gå en lektion och precis efter det ännu en lektion... Fast när det är gjort får jag äntligen börja köra efter allt krångel! 



I'm scared of lonely.

Heeeeej! Tisdag idag och jag sitter på historia lektionen. I helgen så var jag med vänner i fredags och i lördags tog jag det lugnt för jag skulle jobba dagen efter. Fick vara på julavdelningen i söndags, vilket var helt okej bara att jag inte visste var någonting var. Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt... Vi får väl se vad som händer!
 
I fredags när jag kollade film på toan....
 
Min kudde jag använder när jag saknar min kille
 
Lukas äter.
 
Myser i sängen med Perra 
 
Hatar att sitta och vänta på bussen till jobbet klockan fyra på morgonen.
 
Igår när jag och nisse lagade mat!
 
 

Mot jobbet

Sitter påväg till jobbet nu... Det enda som är bra är att jag är hyffsat pigg. Men står nog ut nu dem sista helgerna. Ska försöka skriva ett inlägg sen ikväll när jag kommit hem! 






Promise to break everybody off before I break down

Inatt sov jag hos lukas. Brukar alltid vara jävligt trött under dagen eftersom han är världens nattmäniska och håller en uppe jätte länge. Haha nej förlåt älskling. Men brukar vara rätt trött iaf. Men idag har jag varit på ett konstigt humör. Vissa stunder hur glad som helst vissa surar jag som satan. Men antar att det släpper imorgon. Iaf så har det varit skola som vanligt och efter den gick jag och alex och fikade. Vi planerade lite för morgondagen och pratade lite allmänt. Därefter gick vi runt på stan och sedan hem till henne en snabbis innan jag gick till Lukas igen. Nu ligger jag hemma och har precis skickat in psykologin uppgiften tills imorgon. Känner mig faktiskt rätt nöjd med allt jag skrev, konstigt nog... Imorgon ska jag iaf försöka ta lite fler bilder så att jag har nått att lägga upp på bloggen. Godnatt!
 
 
 
 

There's something about you

Idag vaknade man upp av att det öste ner utomhus. Fick såklart cykla i det fina vädret, kom till skolan dyngsur! Lektionerna rullade på och efter skolan så gick jag till falkmanska för att fika med Alex! Det var ett tag sen jag träffade henne. Lukas och Georges kom dit efter en stund och drog med oss till havets och sedan till ritz. Sen följde jag med Lukas hem. Och nu ligger jag hemma i min säng och tänker sova snart. 











Sexcuse me.

Idag har det varit en ganska seg dag. Frusit hela exakt hela dagen. Skolan var ungefär som vanligt. Gick hem med Lukas till honom i typ en kvart innan han skulle vidare och jag hem. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Försöker verkligen bli helt frisk så jag kan börja träna igen. Det har gått två veckor utan träning nu!
 
 
 
 

TOGETHER, is my favorite place to be.

Denna helgen har varit en riktigt mysig helg. I fredags var jag med min kille, stannde hos honom tills på lördagkväll. På kvällen kom även Alicia, Jennie och Emil till mig. Kommer aldrig mer vara ensam hemma efter att Jennie och Emil skrämde mig och Alicia genom att springa runt huset och knacka och hålla på. Men iaf så spelade vi Amnesia och gick ut en sväng. Jag och alicia fortsatte spelandet på morgonen. Snart är även det varvat! Och idag är ju även farsdag! Pappa fick en bok och trisslotter. Vi var även ute och åt. Pappa var den som valde ställe och konstigt nog valde han faktiskt laxbutiken. Men det var gott det också! Jag släpptes av hos Lukas efter det för att åka till hans Farmor & Farfar. Så nu har jag träffat dem och lite mer släkt! 
 
 
 
 
 
 

Säg att du behöver mig

Kom precis hem. Är riktgt trött nu så ska bara göra mig i ordning för att sova. .
 
 
 

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.

Varit krasslig nu hela dagen. Och skolan var helt okej. På bilskolan så var det bara jag och Albin som skulle dit, men det slutade med att han tog en körlektion och jag fick sitta vid datorn. Här hemma har jag bara städat känns det som, vet inte riktigt vart tiden tagit vägen... Nu ska jag iaf lägga mig och kolla på film eller någon serie!
 
Föreläsning på banken
 
Juste smetade på en ansiktsmask när jag kom hem
 
Min julkalender väntar på att bli öppnad
 
Nystädat rum och nybäddad säng är nog det skönaste som finns
 
 
 
 

Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig...

Godmorgon! Jag har gått i nått slags deppmode... Det beror på att jag lyssnar på Melissa horn hela tiden. Somnade till det igår och satte på hennes musik så fort jag vaknade. Haha hennes låtar är så underbara så det bara inte finns, och texterna ska vi inte ens tala om. Många rubriker är från hennes låtar. Förövrigt så funderade jag på att stanna hemme idag, men mamma tvingade mig att gå till skolan. Så jag får väl göra som hon säger även om jag har jätte ont i halsen och hela kroppen värker. 
 
 

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Hääär kommer massa bilder! Jag har gjort en massa sen jag bloggade sist. Hnät mycket positivt och även lite negativa saker. Tänker inte skriva mycket mer i detta inlägget!
 
På högskolan i halmstad
 
Min fina fylde 17år!
 
Dem är inte lite taskiga när dem ligger och sover när man ska till skolan.
 
en vanlig snapchatbild
 
En av alla mina frukostar
 
Alicia färgade mitt hår, blev hur bra som helst!
 
 
 
Alex med hennes långa finger...
 
Blir alltid lika glad av att få godmorgon sms när man ska till jobbet
 
 
 
Mina tröttisar
 
 
 
 
 
 
Gullig som få! 
 
 
 
 
 
 
Glada var dem iaf....
 
När jag gör mat 
 
 
 
Inhandlades idag.
 
Även dessa trosor och en grå mjukisdress!

RSS 2.0