fall seven times, stand up eight

Godmorgon! Konstigt nog vaknade jag hur pigg som helst klockan nio. Men ändå sket jag i träningen. Jag gick ner och gjorde gröt till mig istället. Jag som inte ens gillar havregrynsgröt har ätit det i några dagar nu, och jag börjar faktiskt gilla det. Jag är rätt duktig på att lära mig gilla saker. Nu har jag iaf satt på musik och tänkte börja packa, byta om och fixa lite annat. Det är ibland lite bökigt att ta med träningskläderna, shaken, skor, hörlurar och allt annat med till jobbet. Men det är så värt det!
 
 mina blivande löparskor
 
mina blivande "gymskor" eller vad jag nu ska kalla det, dem längst ner.

Alltid lika kul

Nu är det läggdags för lilla Erika! Imorgon hoppas jag på att träna innan jag ska jobba. Men om jag är väldigt trött så väntar jag med att träna tills på kvällen. Det blir träning oavsett iaf! Ben och mage är det som ska tränas. Tänkte sätta ihop ett pass extra imorgon utöver mina tre, eftersom jag blir så rastlös utan att träna. Och då kan jag ju ha det passet om det skulle krisa någon dag ;)

 

 


if i could love, don't you think that i'd love somebody?

Tänkte lägga upp lite bilder. Mitt skrivbord på datorn är överfullt, så det passar utmärkt att rensa lite!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag kan svälja dina lögner eller välja att ta stryk

Hellu! Har så konstiga drömmar nu för tiden. Idag vaknade jag helt av ett ryck och var helt gråtfärdig. Men det gick över rätt fort. Efter frukost så stack jag in till stan. Haha dör så äcklig jag kände mig, så satte bara upp håret och tog på mig solglasögon och hoppades på att ingen skulle se mig. Lyckades sådär tills jag såg träffade Alexandra, men det var bra att jag träffade henne för hon har nog sett mig fulare än idag. Iaf så har jag fixat spotify (gissa om jag lyssnar på musik nu!) och lagt undan ena paret skor jag ville ha. Så idag får jag ta min systers skor idag. Uppdaterar mer senare, känner att det blev rätt mycket text. 
 
 
Erika taggar träning (haha ni skulle bara se resten av bilderna)

Tur att det är en ny dag imorgon.

döör vilken dag det har varit idag. Allt började bra men det blev bara värre. Verkligen allt gick fel för mig. Efter jag hade slutat så cyklade jag hem. Egentligen hade jag inte tänkt att träna, men jag var tvungen. Men jag hittade inte mina skor och min spotify gick ut. Men det slutade med att jag kom till gymet och påvägen dit så höll både jag och min mobil på att dö ett antal gånger... Att min mobil ens finns kvar är ett under. Men på gymet så gick det bra även om jag inte hade musik. Fast skorna hittades aldrig så jag fick ta min mammas skor. Storlek 36 var inte så skönt att ha på sig när man har hälar fulla med köttsår och blåsor under fötterna. Men nu ligger jag i min säng och njuter av allt. Imorgon köper jag spotify och ska för hoppningsvis köpa nya skor och beställa lite träningskläder! 
 
Detta var från igår när vi kollade på Ida, som förövrigt var hur bra som helst! tog bilden från jennie, då jag hade en fläkt ivägen på min bild.

Jul. 28, 2013

Ligger och kollar på film! Borde egentligen städa och göra rummet fint. Men tar och vilar i några timmar till! Sedan får jag stresstäda och byta om i superfart innan det är dax för att dra.


det gör ont, men det är så värt det

Godmorgon! Dör så ont jag har i hela kroppen. Ochjag fattar inte hur jag lyckas få blåsor under fötterna haha. Menmen jag hade kul iaf! Känner inte riktigt för att göra så mycket idag. Men jag ska få lite ordning i mitt rum och sedan ska jag ut en sväng ikväll.
 
Nedräkningen är i full fart! Fast bilden togs igår så det är 221 dagar kvar nu.

ISSUES

hejhej. Igår började jag jobbet tidigt. Köpte med mig en tårta till min far som sprang stadsloppet. Jag är så stolt över honom som klarar av att springa lopp igen, helt sjukt det han har varit med om egentligen. Jag ville ut och festa i fbg på kvällen. Men det blev inte så. Så mina kusiner kom förbi och efter ett tag fick jag världens YOLO moment när abbe skrev att han var på housefestival. Så jag bestämde mig på en halvtimma att jag också skulle dit. På den tiden fick jag även med mig erik och emil. Fast det slutade med att emil inte hängde med. Men när vi väl var där så hittade vi abbe och hans kompisar. Och herregud så kul jag hade igår! Älskade musiken och folket. Träffade en massa folk och dem flesta var hur sköna som helst! Men nu ska jag inte skriva mer. vi gick iaf hela vägen in till stan igår och kom hem vid tre någon gång, då vi tog bussen hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina armband jag fick av någon främling!
 
 
 
Haha resten av mina bilder ser ut såhär....
 
 

Expect the bullshit, but never accept it.

Om en timme står jag inne på jobbet och jobbar förfullt! Och där får ni nästan reda på allt som är planerat idag. Fast ska även till en kompis och fira henne för hon fyllt år! Men nu ska jag gå och gör mig lite mat.
 
 

I wish I had an ocean

igår började dagen riktigt dåligt, hade sovit jätte dåligt och mådde inte så bra. Men efter en ovanligt god frukost så mådde jag lite bättre. Fast så fort jag kom till gymmet och fick svettas lite så släppe allt. Det är rätt skönt att känna att man mår bra när man tränar, hade varit jobbigt annars. Så fort jag var klar stack jag hem och gjorde mig i ordning för att träffa alicia i stan. Dör så fina klockor hon hittade, men snart är jag också ägare av en klocka. Sedan träffade jag pia som jag inte träffat på hur länge som helst! Vi skulle nämligen ha en liten reounion, man märker verkligen vad man saknar alla och dem gamla tiderna. Men jag hade det iaf jätte bra och det är alltid lika kul och få träffa alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha alicia 

Onsdag

I onsdags så var det kristinadagen. Vilket betyder att det var min namnsdag och även dagen vi brukar ha sommarsoppa. Haha. Men innan allt så jobbade jag. Jag jobbade med min chef som också hade namnsdag, så vi grattade varandra och bara hade en allmänt bra dag på jobbet. Och hos farmor var det lika bra som vanligt! Fast det fick vara min "äta vad jag vill dag", då jag visste att jag aldrig kommer att kunna komma hem utan att äta efterrätt. Hade hellre velat ha den i helgen för att det är då jag har svårast att hålla mig till dieten. 
 
Den berömda soppan
 
Den berömda buketten med blommor som alltid finns med
 
Jag förstår inte att måsen kunde komma så nära, äckligt stor var den också
 
 
Var även och kollade på utomhusbion, eller ja vi kollade inte så mycket. Var där med Alexandra och linnea, fast träffade massa annat folk också.

Good Enough

Hello! inatt har jag sovit riktigt dåligt... Men känner mig rätt pigg ändå. Jag tog på mig bikini och gick ner och gjorde frukost direkt efter jag vaknat. I köket möts jag av ett "godmorgon, du ser ju hemsk ut" av min far. Jag insåg ganska snabbt att min bränna syntes mer än vad jag trodde. Fattar inte att jag alltid ska bränna mig, som tur är så har jag blivit van vid att det svider. haha. Jag fick precis sms av marlene som undrade om jag kunde komma en timma tidigare. Och det var faktiskt precis det jag behövde, kände att jag gick upp en timma förtidigt för jag inte har något att göra. Så det blir perfekt att tjäna lite extra pengar istället för att ligga i soffan och lata sig.
 
Min lilla frukost i solen

BONjOUR BabY

Idag blev det somsagt stranden! Och såklart brände jag mig som vanligt! Men ni kom väl dit efter 12 någon gång och cyklade hemåt vid fyra. Efter det blev det träning, och där såg man verkligen så röd man var! Men jag hoppas att det lägger sig under natten lite. Imorgon står det jobb på schemat. Men ingen träning imorgon, ska till min farmor och äta den årliga sommarsoppan. Träningen får bli på torsdag istället!
 
 

So am I wrong for thinking that we could be something for real?

Hejhej! Idag blev det jobb. Och jag var väl rätt ledsen när man såg ut genom föntstret och såg hur fint väder det var ute. Men imorgon är jag ledig och då ska jag till stranden! Efter jobbet idag cyklade jag inom farmor och gav henne lite bröd och sedan cyklade jag och tränade. Var väl inte så nöjd med dagens pass, får bli bättre nästa vecka när jag kör samma pass! Sedan har jag varit och handlat med mamma och var även hos morfar och mina kusiner. Och gud så härligt när jag kan koppla mobilen till bilens sterio, jag och mamma lyssnade på am i wrong nästan hela vägen hem. Älskar att spendera tid med mamma, händer inte så ofta.
 
 
 
 
Inga direkt bra bilder, men dem duger :)

Älska, glömma och förlåta

Sitter just nu inne och väntar på att mobilen ska ladda lite. Har mest legat i solen idag! Jag hatar att ligga och sola utan musik eller något att göra, blir alltid så rastlös annars. Förhoppningsvis så kan jag även bytra min jobbtid imorgon så jag kan gå till läkaren och kolla mina fötter. Och så hinner jag nog till stranden en sväng efter läkaren. Om jag inte kan byta tiden så får jag jobba 13-18. Men vi får se hur det blir. 
 
 

Rea på Nelly

Igår så beställde jag hem lite saker tänkte att jag skulle lägga upp det. Är väl inte så nöjd med det jag beställt egentligen, känner jag nu efteråt... Men det behövs lite nya bikinisar och underkläder!
 
 
 
Tänkte att jag skulle ha överdelen som en bustier, men jag tror att den kanske är lite för kort för det. Men vi får väl se när det kommer hem. Har ju inte världens längsta överkropp heller ;)
 

It's your loss, not mine.

Idag har jag varit så trött efter jobbet så det finns inte. Kom hem och fick min syster att göra mat till mig medans jag satt ute i solen och slumrade till i några minuter. Sedan efter maten gick jag upp och sov i några timmar. Jag kunde inte hålla mig ifrån träningen idag heller, så det fick bli en löprunda. Vilket var skönt! Nu ligger jag i sängen och är mätt, belåten och redo för sista dagen på jobbet innan jag är ledig i EN dag. Wihooo
 
För några dagar sedan när jag var hos emil

frulle på jobbet

Sitter just nu och äter frukost på jobbet. Det är knappt så att man hinner ta en tugga innna det är folk i butiken och man måste gå ut och hjälpa dem. Tur att jag trivs så bra där, så jag mer än gärna gör det. Sedan är det ju det där med att hålla sig ifrån sötsakerna... Men idag fick det bli ett glas juice som var "onyttigt". Det är lätt ibland att det slänker ner en pralin eller en biskvi på jobbet, men det är ungefär en gång i veckan. Men nu fortsätter jobbet!
 
 

prove them all wrong

Idag var det jobb, som vanligt! Och sedan så stack jag hem och beställde hem lite bikinisar och underkläder från nelly som hade någon rea. Och eftersom jag hade vilodag idag tänkte jag inte träna. Men det blev en PW och sedan kunde jag inte hålla mig så det blev 100 squats 15 armhävningar och en minut planka. Är rätt nöjd att jag kan göra armhävingar, kunde kvappt göra en för bara två månader sedan. Men nu ställer jag klockan på sex för imorgon blir det mer jobb!
 
Ganska gamla bilder, men dem passar in i "träningstemat"

Antar att det är dax att sova!

Känner mig lite smått övertrött... Och jag tänker gå och lägga mig! Haha har suttit och roat mig med lite snapchat... Och herregud vad vissa människor är äckliga, den senaste tiden har jag fått se en del kukar... Usch jag hade själv aldrig kunna skicka iväg några såna bilder. Och nu avrundar jag detta inlägg med ett stort GODNATT!


A smooth sea never made a skilled sailor

Godmorgon! Idag är det jobb som gäller! Jag börjar 12 och slutar 18, förhoppningsvis hinner jag träna efter jobbet. Annars är det väl så det ser ut fram till lördag eftermiddag, JOBB & TRÄNING. Fast ska nog hinna med en hel del annat också. Men nu ska jag gå ner och äta en stor frukost.
 
 

Family is forever

Jag satt och letade efter några bilder för ett tag sedan och hittade massa mysiga bilder på mina syskon och kusinerna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Jag har suttit i flera dagar och försökt fixa med bloggen. För man skickades till någon konstig sida när man försökte komma in på min blogg. Först bestämde jag mig för att göra en ny blogg, men det gick inte så bra... Så jag valde att lösa problemet istället. Vilket var rätt lätt egentligen, tog bara lite tid att förstå kodmallar osv. Men nu är jag tillbaka! 
 
 

shake that ass like a donkey with Parkinsons

Hejhej

I wanna be adored

Idag så kunde jag inte sova länge pågrund av den hemska tandläkaren.... Haha fast somnade så fort jag kom hem igen. Tänkte egentligen tränat idag, men har ont i halsen. Så jag börjar med "träningsveckan" imorgon istället. Jag hoppas på att dra ut ikväll, men jag får se vad som händer! 
 
 
 

Wouldn't it be nice if we were older

Igår så vaknade jag hos jennie. André som hade varit med oss kvällen kom tillbaka på dagen igen. Sedan vaxade vi honom och bestämde oss för att åka till stranden och bada (antar att det är därför jag har ont i halsen). Sedan åkte vi hem till andré. Jag stack nog hem vid nio eller något!
 
 
 
 

RSS 2.0