Cause everybody’s got something, something they can’t hide.

Godmorgon! Idag sov jag till ett, och det var riktigt skönt! Idag ska jag städa, duscha och kolla på prison break. Sedan får jag se om jag hittar på något ikväll. 
 
Min syster har köpt den gulligaste byxdressen jag någonsin sett! så jag var tvungen att prova den.
 
 
 

Rudimental - "Feel The Love" ft. John Newman

Helt förälskad i låten! Eller rättare sagt i Rudimental!
 
 

I can feel the love, can you feel it too?

Hejhej! Igår jobbade jag, sedan var det raka vägen hem för att baka tårta och sedan in till stan. När jag sedan var klar, skjutsade världens bästa farmor mig till Födelsedagsbarnet! Det kom lite folk senare på kvällen. Och jag får säga att jag verkligen njöt av livet igår och jag hade det hur kul som helst! 
 
 
 
 
Min fina tårta! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gissa vem som ligger under det där täcket... 
Alla bilderna är tagna från jennie, jag orkade inte ens kolla på mina bilder haha
 
 
 
 

Don't die somebody loves you

Hejhej! Igår var jag inte hemma mycket. Efter jobbet så gymmade jag, sedan stack jag hem fort för att lämna sakerna och äta jätte snabbt. Sedan mötte jag jennie och vi cyklade vidare hem till henne. Och sedan träffade vi Aron och André. Det var egentligen menat att vi skulle träna. haha men det fick bli tennis istället.
 
 
 
 

För segern är min och förlusten är din.

Nu ska jag snart dra mig till jobbet. Lite smått nervös faktiskt, haha konstigt med tanke på att jag snart jobbar där i ett år. Men när jag har slutat så ska jag cykla till gymmet och sedan ska jag hem och börja fixa lite saker! Sedan får jag se om det händer något ikväll. 
 
 

R.I.P to the girl i used to be

Hejhej! Nu har jag tränat och hunnit med lite annat. Tänkte ta och duscha om en stund. Sedan ska jag städa klart rummet, då jag inte blev klar igår. Sedan har mamma varit gullig och köpt olika ostar till mig! hahah jag upptäckte för någon vecka att det är hur gott som helst med olika ostar!  Men nu ska jag gå och ta en dusch.
 
 
Min pappa som lagar min älskade cykel och min bror som har börjat bygga gym utomhus!
 
 
Och lata jag satt och lekte lite med min katt
 

It's your loss, not mine.

Godmorgon eller jag kanske ska säga goddag! Haha idag har jag äntligen fått sova ut. Man känner sig verkligen som en helt ny människa! Idag står träning på schemat, sedan ska jag förbereda mig inför morgondagen. För då börjar jag jobba! 
 
 En bild från igår när jag hade varit ute och sprunit och en bild från imorse
Igår när jag hade tagit en lång ångdush eller bastu... Haha jag vet inte vad det heter 
En nyvaken Erika
 

what goes around comes back around.

Igår mådde jag inte sådär jätte bra, så jag låg hemma hela kvällen och kollade på film. Idag åkte jag till min Farbror och kollade runt lite. Dem hade öppen gård och visade alla djur och sålde lite gamla saker osv. Jag var så jävla trött så jag strosade runt lite och sedan gick jag till farfars stuga och fick mat och lekte lite med min älskade bosco och även lilla gosiga stubbe. Ikväll skulle jag egentligen grillat med några friends, men det blev inte så. Så jag tänker städa rummet och kanske dra ut och springa en liten runda innan nästa träningsvecka drar igång!
 
 
 
 

Midsommarafton

Jag gick upp riktigt tidigt för att kunna välja en fin krans på torget. Men tyvärr var nästan allt slut, och det som var kvar var inget jag ville ha. Så jag bestämde mig för att göra en egen krans. Kransen tog två timmar att göra och den blev riktigt ful, men som tur så var det en florist hemma hos jennie som tyckte lite synd om mig som hade en så stor krans så hon gjorde en ny! Hemma hos jennie åt vi massa gott, byggde midsommarstång, spelade spel, dansade runt stången och hade det hur bra som helst! Sedan gick vi vidare till en fest och sedan vidare igen. På sista stället stannade vi längst, efter det gick vi hem och åt köttbullar. Kom även två killar när jag jennie, andré satt och åt. Men dem killarna stannade inte så jätte länge. Sedan kom även Lukas och vi kollade på film. Det slutade med att Lukas sov i soffan, jennie deckade på bordet. Jag och André låg och skrattade åt dem ett tag innan vi fick gå och lägga oss på jennies rum, eftersom det inte fannns plats kvar. Jag har haft en underbar midsommar med andra ord! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg det ut klockan nio på morgonen! Jag fick själv två timmars sömn innan det var dax att ta sig mot farmor och ha en liten släktmiddag :)
 
 

Glad midsommar!!

Hejhej! Jag ska snart iväg och köpa midsommarkrans inne i stan. Sedan ska jag hem för att pyssla om mig själv. Jag ska duscha, raka mig, måla naglarna, sminka mig och försöka göra mig lite fin. Sedan sticker jag iväg för att fira midsommar! Puss på er, jag uppdaterar antagligen inte förrens imorgon igen.
 
 
 
 
 

Make love to me babe!

Idag väcktes man av alicia, och hon fick fart i mig! Jag åt frukost och bytte om ganska fort. Stack in till stan och kollade en sak. Sedan har jag, Jennie, Alicia, Lukas och André spenderat hela dagen på stranden. Jag och Lukas var även modiga nog att hoppa i från bryggan och sedan simma in till stranden. Eller jag får väl säga att det var jag som var modig. Jag fick även en "härlig" bränna... Helt röd är jag! haha det är tur att min klänning täcker rätt mycket imorgon & även tacksam över att det finns smink som kan täcka mina fina vita ringar runt ögonen. Sedan har jag umgåtts lite med familjen. Nu ligger jag i sängen och funderar på att sätta på en film, så jag kan komma upp i tid imorgon! 
 
 
Här är min frukost som jag har börjat äta. Man kan variera med olika bär, flingor eller ha frukt till!
 
Känns egentligen inte rätt att lägga ut denna bild... Men jag har klippt bort lite bara så att ni kan se brännan

I förrgår

Kommer lite fler bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha sista bilden är riktigt rälig på mig :)
 

I'm far from "there", but at least i'm on my way.

Efter att jag slutade spela innebandy, så hade jag inga bestämda tider då jag skulle träna. Och jag får väl säga att jag har saknat de där bestämda tiderna. Men som tur är har jag haft friskis, då jag gått på olika pass och även varit inne på gymmet lite. Sedan har jag även haft min älskade löpning! Men på senaste tiden har jag inte haft lust, ork eller vilja till att träna så mycket. Även om jag satte ett mål i vintras, då jag skulle få ett "streck" på magen till sommaren. Men nu har jag tagit tag i träningen! Min bror har hjälpt mig med ett schema och även lite tillskott och råd. Så nu är det tre pass i veckan på gym för att kunna gå igenom hela kroppen. Sedan tar jag en vilodag innan jag får träna kondition. Denna veckan har gått bra förutom att jag skippar träningen i helgen, då det är midsommar. Sedan går jag även på en liten diet. Haha och jag är inget proffs på något av det jag pratar om, men jag försöker lära mig! Och om jag ser resultat och jag gillar det jag ser så kommer jag att fortsätta! 
 
 
 
 
Här är det linus beställt till mig, men ska antagligen lämna tillbaka Super gainer pro, då jag inte tycker att jag behöver det. Kanske att jag tar något annat proteinpulver som inte har lika mycket kalorier i sig. Men resten har jag testat och det smakar bra för att vara sånt!
 
 
 Haha 

Några av alla bilder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahaha...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Tänkte bara säga hej och säga att jag skriver mer senare. Ska dra till gymmet i det fina vädret snart. Idag är det Ben, rumpa och mage som ska tränas. Efter gymmet drar jag och jennie till Halstad en sväng! Vi hörs senare!
 
 
Hinner inte ladda över massa bilder just nu. Så ni får nöjja er med en bild på min bror när han var liten 
 

They tell me i'm too young to understand

Dagen började med film och frukost innan det var dax att träna. Idag blev det att träna triceps, axlar och bröst. Jag valde att avsluta med lite mage också, men det gör säkert inte så mycket. Känner att jag börjar komma in i gymmandet nu! Fast jag saknar verkligen löpandet, men det får jag göra fredag,lördag och söndag. Fast känner att man inte kommer att vara den piggaste efter midsommar. I alla fall så tog jag en dusch efter det och stack hem igen, där hann jag inte göra så jätte mycket innan jag stack in till stan igen. Där träffade jag alicia som jag faktiskt inte träffat på ett tag! Sedan kom även jennie. Det blev ganska mycket prat om midsommar och jag tror verkligen att det kommer att bli hur bra som helst! Men nu är jag hemma igen, fast om några timmar ska jag dra ut igen. Ut på nya äventyr!
 
 
 
Jag idag när jag skulle likna mina små indiska släktingar... 

If you never try, you'll never know

Hejej! haha det är rätt sjukt att jag har haft läsare som klickat in sig på min blogg alla dessa dagarna jag inte har uppdaterat. Jag tänker inte skriva vad jag har gjort varenda dag sedan jag slutade blogga. Men jag kan väl ta och säga att det lilla sommarlov jag har haft hitills har varit alldeles underbart! Men jag tänkte faktiskt försöka att blogga lite nu på sommaren. Så fler inlägg kommer! 
 
 
 

RSS 2.0