Tjabba tjena!

Sååå ja jag kom hem igår men jag hade ingen laddare som funkade så jag kunde inte göra några inlägg. Men sedan när jag hade varit hemma ett tag kom jennie och sovde over. jennie satte sedan väckarklockan på 04.50 tror jag för vi skulle till skateparken, men jennie snoozade till 6 eller nått sånt och då gjorde vi i ordning oss. Vi skatade på/i skate parken, det var sjukt varmt men det var bara skönt. Sen så blev vi tillsagda av polisen när jag skjutsade jennie. Jaaa sen blev det att äta kakor och mer hos jennies farmor, <3 Jennies farmor <3



Jennie blir jagad av ett lodjur eller vad dom heter... Eller är det min katt??

Kjol ju!

Jag har kjol på mig och det är inte ofta jag har det. aww min katt vill inte att jag ska åka typ för hon ligger på min resväska, hon vill typ med eller nått..... :D



Fint...

Midsommar

Jag tog nästan inga bilder men jag har några....







Vackert..........
jag tänkte inte på att ta bilder men jag torg på lekarna oc lite annat..

Ramsvik

Som sagt imorn åker jag och resten av familjen till bohuslän. Jag hittade bilder på stugan vi ska bo i. Jag älskar stugor med sovloft det är så MYSIGT. :D










Jag tror det är en bädd soffa.














Väldigt små bilder men det får ni leva med :D


Bohuslän

Nu ska det packas till bohuslän.  Imorn så åker vi men jag orkar inte packa men jag måste för annars vet jag hur det blir. Jag glömer alltid saker när jag packar samma dag man åker. Men det ska bli så kul att åka men jag vill inte riktigt åka för jennie fyller år när jag är borta men jag får la fixa nått till henne efter istället.


MIDSOMMAR

Sitter hemma hos mina kusiner och har det sjukt kul men jag har också insett att det är sista gången jag firar med familjen. Men jag har haft det jätte kul!  Alla i min ålder sover nu så jag ska lägga mig och titta på PLL (pretty little liars). PÖS <3


Maat?

Idag så hade Pappa betällt bord på strandbaden. så hela familjen åkte dit och åt. Det är sjukt fint där. det känns som om man kommer till Usa, för alla möbler och sånt I LOVE IT! Önskar jag hade kameran med mig.

Imorrn är det Midsommar, och det firas med familjen i kvibille.  Ska la bli kul :)


:'(

Idag när jag var i stan så såg jag något som jag absolut inte vill se. HÖST NYTT vafan jag vill inte ha nått höst nytt det ska vara sommar :'(


Sista sprutan!

Nu eller ja för några timmar sedan så tog jag den sista gardasil sprutan. Skönt att slippa dom sprutorna nu. Om någon undrar så är gardasil mor livmoderhalscancer.




Britney börjar ju komma tillbaka nu..

Fuck you,fuck you, fuck you, your cool, fuck you, i'm out! ska nog börja med det?.



Knarkbetongen

Jaha idag blev det longboard iaf! Jennie  ringde efter att ha varit hos tandläkaren och fixat tandställning där nere, Så nu vet alla att hon har det. Så GRATTIS TILL HENNE! Vi åkte till knarkbetongen, men det var inte så bra att åka där men nu har vi iaf varit där :D Jusste glömde att säga hanna var med oss också :D Sen åkte vi till jennies faster eller vad nu är och fick fika....Sen åkte/gick vi till jennie och var där tills nu FÖR NU ÄR JAG HEMMA.



en bild från cypern. Jag skulle zoma så mycket som möjligt så detta är typ ganska långt ifrån där jag var :D Så det ser lite suddigt ut.

Godmorgon

Ligger i sängen och bara myser! Ska snart gå ner och försöka få i mig some food. Idag så hoppas jag att det inte ska regna för jag vill åka longboard. Fast jag måste typ fixa mina truckar så jag får la göra det med.


Nehe vilken låt har jag fått in my head nu då?...

Looking good from tip to toe
Whatchu waiting for, let’s go
New jeans, high heels,
I got everything check
Everybody look at me, I’m the one you wanna be
Lush lips, lovely legs
Dessie makes you dizzy, Bam!

I own this stuff for you
Come here I’ll be your babe
Hey baby here’s your cue
Why did you hesitate

You got me saying “Hey!”
Whatchu doing in the back of the crowd? (Hey!)
Whatchu standing there waiting for? (Hey!)
Whatchu doing in the back of the crowd? (Hey!)
Come on over, give me whatchu got

I’m not on an ego trip
People just think I am hip
I can’t help what they all said
But I won’t be unaware

I own this stuff for you
Come here I’ll be your babe
Hey baby here’s your cue
Why did you hesitate

You got me saying “Hey!”
Whatchu doing in the back of the crowd? (Hey!)
Whatchu standing there waiting for? (Hey!)
Whatchu doing in the back of the crowd? (Hey!)
Come on over, give me what you got
Whatchu doing in the back of the crowd? (Hey!)
Whatchu standing there waiting for? (Hey!)
Whatchu doing in the back of the crowd? (Hey!)
Come on over, give me whatchu got
Whatchu got

Hey! what you doing in the back of the crowd
For way you standing you can hear our sound
….
Move to the front next to the stadium
In front of the speakers can you hear me

Des!
Whatchu doing in the back of the crowd (Hey!)
Whatchu standing there waiting for (Hey!)
Whatchu doing in the back of the crowd (Hey!)
Come on over, give me whatchu got
Whatchu got
Whatchu got
Whatchu got

 


Jaha.

Idag harf jag haft det ganska tråkigt... Efter gekås så blev det att sticka ut och springa men eftersom jag har haft så ont i magen så insåg jag att det fick bli lite planka,armhävningar,sit-ups, och typ sträcka så mycket man kan på sig + lite utfall. Och efter det så gick jag och min syster ut och gjorde kullerbyttor och åkte longboard + hehe ja se bliderna!



Sen så ville jag ha en fiin bild på min katt mitt i ett rosregn men det gick ju åt skogen!!


Vackert eller hur??

I like!







Gekås

Idag så blev det gekås. Jag trodde att det skulle regna idag men det gjorde det inte. Jag köpte en kudde, mjukisshorts,epilator,trosor,lakrispipor, ipodladdare till el-uttag,tandborste och lite annat. Men jag glömde att titta efter en massa saker men sånt är livet.


Så söt han är!
inte för han har nått med gekås att göra...

.......

Ja jag gillar iaf inte refrängen.....

R.I.P RYAN DYNN

Inatt så dog Ryan Dynn i en bilolycka. Ryan var en i jackass gänget och han blev 34 år gammal. så Rest in peace Ryan.


Timbuktu-Kapitulera


Håll......

Jag har varit ute och sprungit men det blev inte så mycket spring. För jag fick världens håll efter att inte ha tränat på åtta veckor så är det nog ganska normalt, och så cp:ade ipoden. Så jag sprang typ 2 kilometer om man lägger ihop allt, men jag gick nog mer än vad jag sprang och sen blev det blev lite utfall och annat också. Så ni blir det att duscha och äta + att jag fick min FRIDA tidning nu.


Sitter helt svettig och äcklig menmen..

NATTI!

Nu ska jag lägga mig och läsa, jag är sjukt stolt som läser (ovanligt för att vara mig) Men först tror jag att jag ska på toa och jusste borsta tänderna mina damer och herrar får man ju inte  glömma!

En bild jag tog idag.

Fett bra låååt !

MUMS!
Jag satt och tittade på youtube och hittade denna låten om man lyssnar två-tre ggr så fastnar man :)


Day 2

Idag blev det Lax games igen för igår regnade det så dom kunde inte fortsätta, så jag Jennie och Hanna åkte dit idag igen. Asså jag älskar verkligen skatebording, det ser sjukt kul ut. Men jag skulle nog inte klara det, om jag åkte utan att trilla och slå sig hela jävla tiden så skulle jag tycka det var kul. Jag tror jag hade varit världsmästare om jag inte trillade men men. Sen är ju skatare så sjukt snygga med bara att alla är så smala, Jennie kom på att det kanske var för alla typ rökte?! Kanske stämmer detta.!?








Några av dom jag tog :)

LAX GAMES again

Vet att det typ bara är bilder på samma människa men det belv bara så...










LAX GAMES

Idag så skulle jag upp tidigt för att sticka ut och springa nu  när jag är ganska frisk, men det sket ju sig totalt. är inte alls så morgon pigg som jag har varit innan. Men sedan stack jag och jennie till Lax games. Det var sjukt kul och titta på skejtarna, fast det regnade typ efter nån timma så ja.


jag är med men jag ser typ sur och efterbliven ut o.O

Sad story! :'(

Jag har lyssnat på Chris Medinas What are the words sedan den kom ut men jag har bara lyssnat på musiken inte sett videon, så jag såg den innan och undrade vem den tjejen var och sen när jag fick veta att det var hans blivande fru som var med om en svår bilolycka och hamnade i koma, doktorerna ville stänga av resperatorn men Chris vägrade och någon månad senare så vaknade hon med hjärnskador och får sitta i rullstol, men det hindrade inte dom att gifta sig osv. Jag grät när jag såg det :'( 




I't raining man!

Nu regnar det men ändå sä är jag så sjukt sugen på frukten och sånt!


MUMS!

The song of the day!

Fan vad jag älskar beatet!


Blomma!

Nu är det sämst väder och då har man ingen lust med nått. Men jag ska snart åka till min Farmor för målarna har målat taket och då kan man inte duscha så då blir det hem till henne.


Dear john..

Nu ska jag hoppa i säng och titta på dear john. Har sett den filmen innan och har gråtit varje gång men då såg jag den online eler vad man säger och då dåg man typ inte ansiktena.


kissekatt

Kom precis hem från mina kusiner. Imorse så åkte vi till först min morfar sedan mina kusiner och där hämtade vi upp Helen och Rebecca. Sedan blev det Lizzies café, och det är min mammas mammas syster som har det. Vi åt våfflor och orsaken varför vi åkte dit var nog mest för kattungarna...jätte mysigt...Sen så hade min kusin fotbolls träning och då eftersom min mamma är en old fotbolls spelare så tränade hon såklart med dom+ hon pajjade sitt knä, så nu har hon en blödning i knät. SMART SÄGER JAG BARA. Sedan blev det mat och Glee (inte för jag gillar det men dom gillar det så ja)







R.I.P Min laddare :(

Idag så trodde jag att det skulle bli en till sjukdag, men sen ringde jennie så då blev det ingen sjukdag! Min laddare gick sönder så jag ringde amelia och frågade om hon hade kvar sin laddare, och det hade hon! Sen har dagen varit super! Det känns som om jag har blivit bättre av lite socialism... :)


Mot sängen.-.!

Nu ska jag flytta mig till sängen! Eller fresten först ska jag fixa lite och sen ska jag mysa ner  mig i min säng och spela lite sims. Brukar inte spela sims men när man är sjuk så kan man sitta i timmar och spela.... Imorrn funderar jag på att ta mig ut även om jag har öroninflamation, för nu är det v'ärst på kvällen och natten så jag får se hur jag mår imorn :P  


Schazzzaam!

Ska snart till doktorn igen eftersom inte pencilinet har hjälpt så ska jag dit och jag hoppas att dom har nått där så jag blir frisk nuu. När jag blir frisk tänker jag inte sitta inne nått!



MOha

Satt precis och spelade sims tills jag hörde att någon skrev till mig på fb, och då stängde jag av och då hade Amelia skrivit till mig (så amelia om du ser detta så vet du). Sen kom Abbe med sin Vanilj Cola och annat. SÅ NU BLIRE MER SIMS men först.

Tyckte inte att den var bra men sedan så blev den helt plötsligt bra :D


PERFECT


CLEANING!

NU är det städning på hög nivå! Jag har en liten sommar städning stund medans jag väntar på att pappa och lovisa ska köpa simset, och sen så ska min syster spela så jag får la spela ikväll då.....


Sista dagen hoppas jag på :)

Nu så väntar jag på att min mamma och pappa ska komma hem från någon blombutik så att pappa och lovisa sedan kan åka till coop och handla, för jag vill ha sims 3 livet leker. Jag är väldigt utråkad eftersom jag har tagit det lugnt och det är ju sommarlov då ska man inte sitta hemma så jag hoppas att jag mår lite bättre imorn så jag kan träffa mina små kompisar!


===============

Okej i'm home! Det var en avslappande dag idag, för det var mest äta, gå lite,fota och ÅKA FYRHJULING. Om någon undrar så var det som ett svar på jennies fråga....

Men nu ska jag ta att gå ner och hitta ett leppsyl för jag har fått nara + att jag ska ta mitt pencililn :(


Hehe vackert...


MoT skogeN!

Nu ska jag och min familj packa ihop våra saker även om det inte är mycket. Och då ska vi till farfar för han har fyllt år så GRATTIS TILL MIN FARFAR STURE! Nu sitter jag och har duschat i vårt nya badrum även om det inte är klart så är duschen klar så jaa. Jag är faktiskt väldigt glaad idag även om jag har slemhosta och ont i halsen och öroninflamation, så därför lyssnar jag på musik.

Osminkad ju! :P




Skulle bara visa mina vita stäck :D

One tree hill

Nu när jag är klar med säsong 8 så vill jag att säsong 9 ska komma ut !


2+1=3!

Men tjena! Idag fick jag besök i min lilla sjuk stuga av två små fina vänner vid namn JENNIE & FRIDA. När dom kom låg jag och typ halvsov i soffan men dom bara sprang rakt upp, och medans dom var där uppe han  jag gå på toa och äta jordgubbar iaf sen kom dom och tog upp mig och så  innan hade dom ringt och frågat och jag gillade strand eller hundar och då sa jag strand. Men uppe i mitt rum så hade dom köpt en bildsak och fina ljus. Tror jag ska rama in bilden :D




Headern är klar!

Nu är jag klar med min header + att jag har fixat med bilder från cypern så jag får la se när allt kommer upp :D


Kardashian systrarna är några jag verkligen gillar men Kim och hennes pojkvän Kris ser ju lite roliga ut när dom går jämte varandra menmen dom gillar varanda och det är väl huvudsaken?


Bye bye hollywood hills!!!!

Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Bye, bye Hollywood Hills forever.

IN MY HEAD

Penicillin here i come! :(


Nu så var jag hos doktorn, jag skulle egentligen gått dit igår men jag trodde jag mådde bättre men antagligen inte . MEN NU SÅ SKA JAG VARA POSSITIV SOM JENNIE SÄGER. Igår köpte pappa jordgubbar till mig eftersom apoteket hade stängt och sen så har jag fått veta att min farfar som skulle köpt en fyrhjuling köpte en traktor istället men nu så sa han att han har köpt en fyrhjuling ialla fall :)


Sicknesssss...

Igår eller i förrgår så landade jag och min familj på landvetter. Redan på dagen innan vi skulle åka började jag må dåligt, på flyget så mådde jag lite bättre tror det berodde på att jag kunde koncentrera på min flygrädsla istället. Och ja sen när jag kom hem så hade jag lock för öronen och massa annat så jag mådde riktigt dåligt. Nu sitte jag och lider för jag har så ont har gråtit och skrikit och skrattat för jag har så ont och mår så dåligt. JAG TROR INGEN FÖRSTÅR HUR ONT JAG HAR... Men nu sitter jag och väntar på att min pappa ska komma hem med saker från apoteket som ska hjälpa mig.

P.S Jag lovade min Jennie att ladda upp bilder men jag tror inte jag kommer att göra det för jag kan inte eller orkar+ jag fattar inte hur jag ska kunna vara med på skolavslutningen imorn menmenD.S <3 <3


Tjena!

Heej! jag har försökt ladda upp bilder men på nått sätt så funkar det inte... Men iaf idag så har vi varit på segelkryssning, det var sjukt kul + det var en Australienare som hade båten eller vad man nu säger! Vill fan till Australien och hitta en surfande pojk... :)

Imorn blir det Europas största Vattenland :)


RSS 2.0