Alive or just Breathing?

Hello. Idag var det bara till skolan och göra ett prov sedan åka hem och lägga sig igen. Och provet gick riktigt jävla dåligt... Sedan har jag bara kollat lite på PLL och lite annat.
 

Cause looking for heaven, found the devil in me.

Idag blev det lite sovmorgon! Jag kom även försent, men som tur var så hade min lärare inte kommit ännu. Sedan hände det inte så jätte mycket i skolan. Haha det låter som om jag har det hur tråkigt i skolan som helst! Men så är det inte, det är massa saker som händer och mycket skratt och annat. Men det är inget jag orkar skriva i bloggen haha. Efter skolan så bar det iväg  mot Halmstad. Och Albin var så snäll och betalade mina tågbiljetter! Ett stort tack till han. Jag skulle först och främst lämna tillbaka ett par byxor (som jag inte fick lämna tillbaka, pågrund av att det hade gått 8 dagar när det mas var 3 dagar). Menmen sedan var det andra mest bonus. Jag hittade faktiskt två saker, men jag kan inte säga vad det är... 
 
 
 
 
 
 
 

För segern är min och förlusten är din.

Hejhej. Idag eller rättare sagt inatt sov jag nästan inget. Men det påverkade inte mig så mycket i skolan idag. Vi hade liksom bara två lektioner,  Företagsekonomi och Idrott. Så det var inte så jobbigt. Sedan har jag inte gjort så mycket idag mer än att jag har gjort lite ärenden och varit hemma. Tänkte att jag skulle ta en dusch snar, så jag kan sova lite längre imorgon. Sedan tänkte jag åka till Halmstad en sväng imorgon. 
 
 
 
 
Lite gamla bilder bara

my silence tells a lot, but not everyone can hear it.

Idag har det varit första skoldagen efter lovet. Jag får väl ta och säga att det känns som om det inte ens har varit något lov. Men det var iaf matte idag och vi fick även se schemat till fokusveckan och det nya schemat vi börjar med om några veckor. Sedan gick jag och lämnade in min dator och även till banken för att kolla lite saker. Nu har jag varit hemma ett  tag och jag är hur trött som helst. Men jag ska försöka hålla mig vaken tills det är dags för att sova.
 
 
 

Ett maraton i mörker, men vi jagade sanningen.

När jag kom hem insåg jag att jag behövde träna. Haha så jag snörade på mig skorna och stack ut. Jennie och hennes mamma kom och tutade på mig, så jag bestämde mig för att springa hem till henne och sedan ta ett glas vatten. Vilket jag gjorde, och när jag skulle springa hem så gav jag upp efter ca 2 kilometer. Jag fick ont i knät och jag kände att om jag skulle fortsatt så hade jag fått ännu mer ont. Men tyvärr så var jag ju tvungen att gå resten av biten också. Vilket jag verkligen känner i knät nu. Men jag hoppas att det släpper snart. Jag frös även väldigt mycket när jag gick, så vi för även hoppas på att det inte blir någon förkylning.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vill ha sommar!!!

Don't be scared, I'm right here.

Igår sov jag länge och tog det väldigt lugnt. Senare på dagen kom min pojkvän. Vi var nästan ensamma hemma så vi passade på att mysa extra mycket. Vi gjorde mat och effterrätt tillsamans. Sedan så uttnyttgade han en del utav min alla hjärtansdag present, vilket var massage gjord utav en "utbildad" massör. Så han fick massage och ansiktsmask. Och det verkade uppskattas! Sedan kollade vi på Walking dead och gjorde massa annat. På morgonen sedan blev det mest mys och massa ätande innan han skulle på träning. Så jag gick en bit med han innan jag vände hemmåt igen.
 
Smält choklad och frukt blev det till effterrätt. Och chokladbollarna fast vi orkade inte dem efter all frukt...
 
 
Cindy har hittat sin plats. Och här ser man inte det men hon får knappt plats i korgen. Men envis som hon är trycker hon sig ner i korgen.

Heaven help him, when he falls.

Igår var jag på gekås. Och ja jag hittade jätte mycket, men innan vi åkte dit hade jag bestämt mig för att inte köpa så mycket. Men kul hade vi! Sedan tog Jennie och Alicia en buss innan mig för jag kom på att jag skulle till min pojkvän och "överraska" han. Tyvärr kom jag ganska sent, så att jag han inte vara med han så länge för han skulle träna. Men den lilla stunden var mysig. Och när jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Idag har jag fortsatt med att "inte göra så mycket". Och det var faktiskt precis det jag behövde. Den enda ansträngningen jag har gjort var att cykla in till stan och fråga om man kunde få ut två skivor som sitter fast i min dator. Haha. Men nu ska jag och min syster kolla på film! 
 

it's so quiet here, and i feel so cold.

HEEEEEJ. Haha jag vet verkligen inte hur man ska börja inlägg.... Men men nu ligger jag i min säng och är lite lätt trött efter dagen. Fast är inte riktigt så trött som jag trodde jag skulle bli. Och på jobbet var det hur kul som helst, jag gjorde inga fel eller skämde ut  mig på något annat sätt. Men imorgon ska jag gå upp tidigt ännu en gång. Har inte haft någon riktig hemma dag själv ännu. Men jag tror jag ska ha det på fredag! Ska ladda upp med frukt och massa gott. Sedan ta en lång ångdusch och sedan sätta mig och kolla på massa filmer och serier! Fast om jag känner mig själv kommer det inte riktigt bli så... Men iaf så ska jag till det kända gekås imorgon, med Jennie & Alicia ❤
 
Man behöver inte alltid le 
 
 
Haha min mat 
 

A goodbye is never painful unless you're never going to say hello again..

Hejsan. Idag är det jobb som gäller. Och sedan är jag rätt så tagg på att gå hem och mysa. För jag vet själv hur trött jag kommer att vara efter jobbet. Men förhoppningsvis skriver jag ett eller flera inlägg när jag kommer hem igen.
 
 
Har inga bilder på datorn typ. Så en mycket fin bild på mig och min babe.

Nu drar jag.

Nu drar jag och Jennie till Göteborg!


Tragiskt att inget är magiskt

Hello! Idag har jag varit ledig. Och jag sov länge och sedan har jag pluggat hela förmiddagen. Sedan cyklade jag in till stan och nu har jag nästan allt klart! Sedan har jag pluggat ännu mer och kollat på 90210. 
 

Forget how much it hurts, and try again.

Nu har jag tränat, duschat och smörjt in mig. Så känner mig rätt fräsch. Så ligger i pyjamas och lyssnar på musik. 
 
 
Haha man måste inte alltid se bra ut :*

I wonder what i look like in your eyes

Hejhej! I skolan kollade jag inte ens på arbetet vi hade utan jag gjorde massa annat och hade samtal med min lärare. Och det gick bra och jag är duktig elev! Hehe. Sedan gick jag runt i stan och kollade på lite saker. Så nu har jag allt klart, eller ja jag måste köpa det också (en överaskning till AHD). Sedan gick jag hem och åt mat som min bror och hans "kompis" hade gjort. Sedan blev det en tupplur innan det var dax för träning.
 
Så snäll var jag mot albin idag :P
 
Och min maaaaaaat.

Off to the school!

 
Haha tänkte bara ta en bild. Men ALLA såg jätte konstiga ut. Så det blev ganska många innan jag såga att klockan var mycket. Så fick välja en i högen! 

Godmorgon

Hello. Idag är det kort skoldag sedan ska jag gå och fixa en sak i stan. Sedan måste jag hem och äta, plugga och göra mig i ordning för träning. Ganska tråkig dag men plugga är ett måste eftersom jag har tyska prov (och kan inte mycket alls). 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I might be damage if i play that part again

Här får ni lite bilder! Det är före och efter jag har städat. Blev inte så mycket städning som jag hade tänkt mig, men det ser väl helt okej ut. Sedan är nisse också med! 
 
 
 

Only hate the road when you're missin' home

Jag kom hem från min pojkvän för ett tag sedan. Och när jag kom in så var Catarina och Jonas här med sina barn. Och nu tänkte jag städa, våttorka och damsuga mitt rum. Det kan verkligen behövas med tanke på att jag inte har städat på hur länge som helst. Sedan ska jag försöka boka så många pass som möjligt på friskis denna veckan. Eftersom det är sista veckan innan kortet tar slut!
 

Only hate the road when you missin' home

Jag kom hem från min pojkvän för ett tag sedan. Och när jag kom in så var Catarina och Jonas här med sina barn. Och nu tänkte jag städa, våttorka och damsuga mitt rum. Det kan verkligen behövas med tanke på att jag inte har städat på hur länge som helst. Sedan ska jag försöka boka så många pass som möjligt på friskis denna veckan. Eftersom det är sista veckan innan kortet tar slut!
 

I can give you what you want, if all that you want is love.

Är helt slut och behöver sova nu...Godnatt på er!
 
 
vet inte vad det är för bild... skulle bara prova lite ramar

Now you're lost, lost in the heat of it all.

Sista idag, jag lovar.
 

Romantic

Har suttit och lekt lite med mina bilder från min tumblr!
 

Myser

Såhär gör man när man inte orkar gå till tv:n. Håller koll på datorn medans jag kollar 90210. Och sedan hör jag även resten av familjen med sina ljudeffekter. 
 

Feed Me & Crystal Fighters - Love Is All I Got

Älskar verkligen denna låten. Haha har nog lyssnat på den iaf varje dag i skolan i några veckor 

Make no change, see no change. The choice is yours.

Hejhej. Så jävla skönt att jag bara har en hemskrivning denna veckan. Så jag kan chilla! Jag sitter hemma och har sovit en stund bara för att klara av att träna sedan. Jag är riktigt glad över att jag gjorde engelskan idag, så jag slipper att tänka på det mer! Nu ska jag byta om för träning! Hörs sedan.
 
 
 

Here in the dark, it's funny how I never feel alone

Godmorgon. Idag hade jag verkligen ingen lust att gå till skolan. Men jag är här och jag jobbar. Idag blir det iaf träning och sedan förhoppningsvis så hinner jag skriva lite på hemskrivningen, så jag blir klar någon gång!
 
Haha jag vet inte vad detta är för blid men jag hade lätt velat gå där haha 

Man lever, man lär, det går väl sådär

Har precis kollat lite på tv och nu tänkte jag försöka bli klar med engelskan. haha fast jag vet att jag inte kommer att orka. Men jag ska försöka! Idag har varit en konstig dag. Alla har varit jätte snälla mot mig idag. Ja och sedan har jag inte så mycket mer att berätta!
 
 

Godmorgon.

Inatt har jag val sovit helt okej förutom mina konstiga drömmar. Och såklart har det påverkat min dag. Menmen nu ska jag snart gå och duscha och göra mig i ordning, för att gå i skolan i 1,5 h . 
 
 

life begins where fear ends

Usch vaknade precis upp ur ännu en hemsk dröm. Jag drömmer så sjukt mycket nu... Och jag hatar att det kan göra mig ledsen/ sur/rädd en hel dag.Jag vet inte vad man kan göra åt det?. Iaf så har jag jobbat idag. Det var lika kul som vanligt, bara att jag blir så himla trött efter åt. Så idag har jag inga krav på mig, bara isf om jag fick lust att plugga så har jag endel att göra. Men nu tänkte jag att jag skulle måla naglarna och sätta på lite musik och sedan kommer min pojkvän och hämtar lite godsaker.
 
Bildbrist...

RSS 2.0