Ignorance is love, and I need that shit

Hejhej. Idag vaknade jag rätt utvilad. Och jag hann med att duscha innan skolan. Jag fick även skjuts till skolan, vilket var rätt skönt. Sedan var det matte då jag fick gjort sjukt mycket. På engelskan däremot kändes det helt tomt i huvudet och jag gjorde nästan inget.  Och sedan blev det födelsedagslunch för Emma! Riktigt gott var det!   Sedan var det dax för svenska. Jag var typ klar med allt redan så jag gjorde inte så mycket. Efter svenskan så var skoldagen slut. Men här får jag inte sluta med pluggandet. För jag har prov imorgon och på något sätt så fastnar inte faktan och alla konstiga ord i mitt huvud... Så nu när jag har sovit en stund och hunnit plugga lite så får jag koncentrera mig!! 
 
Fin min dator blev efter jag hade gått ut en stund från klassrummet för att lämna en sak till min älskade BF.

Here in the shadows, away from the light.

Igår så fick jag lite sovmorgon. Och det var rätt skönt faktiskt. Sedan var det skola och det bästa var verkligen Danne som berättade om sitt liv för oss. Och gud vilket liv han har haft bakom sig. Torterad och suttit i det tredje värsta fängelset man kan sitta i. Helt otroligt. Sedan längtade jag bara till att skolan skulle vara över. När skolan var slut så mötte jag min pojkvän. Han skulle köpa en sak i stan och sedan gick vi hem till mig. Och där öppnade han sitt paket och sedan lagade vi stuvade makaroner och hamburgare (istället för köttbullar). Och när han hade åkt hem så somnade jag. HAha fast vaknade sedan och var vaken i en cirka en timma innnan jag somnade om ännu en gång.
 
 
 
Älskar dessa väskor! 

Tell them i was happy.

Hejhej! Idag steg jag upp tidigt och jag hann med att duscha och massa annat på bara 50 minuter. Och jag kom i tid! Sedan har lektionerna rullat på. Min kära pojkvän kom och hälsade på mig idag när jag hade lektion, alltid lika kul och bli överraskad på det sättet! Sedan gick jag och jennie runt lite i stan. Sedan var det dax för träning!! Riktigt härligt var det! Och gud så skönt det var att springa hem i regnet och genom alla vattenpölarna! 
 
 
 
 
 

I need you, so much closer

Igår var det måndag och jag började sent. Fast jag stack in till stan ganska tidigt för att jag skulle köpa skor och kolla på lite annat. Och jag skulle även träffa min pojkvän en stund innan skolan började. Men han kom inte. I skolan gick det bra och jag fick rätt så mycket gjort. Efter skolan cyklade jag hem och tog mig en tupplur och åt lite innan jag åkte in till stan för att någon butik hade kundkväll. Och jag får väl säga att jag typ kom dit för att dem hade mat. Haha. Väl hemma så pluggade jag. Och det lönade sig för jag är nästan klar med alla inlämningar denna veckan!!
 

Stämmer så bra så!

Haha det stämmer verkligen. Jag satt och åt glass när jag kollade på det. Dagen efter var jag ute och sprang för att man kände sig så tjock när man hade sett showen!
 

Wearing your heart like stolen dream

Hej det var länge sedan! Och ja jag vet inte riktigt varför jag inte har uppdaterat... Men nu så kommer iaf ett inlägg! Och jag kan berätta min härliga dag. Jag har jobbat från klockan 8 imorse till halv 2 ungefär. Och sedan har jag bara sovit och pluggat. Ja och min pojkvän komoch hämtade lite saker. Haha det är egentligen inget bra tillfälle att blogga på för jag har varken något att säga och jag är på väldigt konstigt humör. Ledsen och sjukt sur samtidigt. Haha och jag får ta och säga att det är ingen bra blandning. Men nu ska jag fortsätta plugga. Så får ni kolla på lite bilder... (Y)
 
 
Haha firade min namnsdag själv med en kladdkaka jag själv bakat!
 
 

you could give me 43 years to do homework and i wouldnt do it until the night before

hejhej. Idag har det varit en rätt jobbig dag. Fast ändå inte. Uppgång tidigt och jag höll på att dö av hunger. Så det blev en stor frukost innan skolan. Sedan hade jag bara Företagsekonomi och idrott. Sedan slutade jag. jag frågade busschauffören om han kunde släppa mig nära min farmor. Och det kunde han. Hos henne åt jag, hjälpte henne lite med hennes dator och sedan blev det bara lite småprat. Alltid lika mysigt. Sedan skjutsade hon mig till friskis. Där väntade ett träningspass med Jennie! Och nu ligger jag i sängen och det känns som om jag ska somna när som...
 
En bild på farmor. Eller ja man kan se henne iaf :)
 
 

Godnatt !

 

Fuck being fat!

Idag fick jag sovmorgon! Så jag tog det rätt så lugnt innan det var dax för matteredovisning. Och det gick bra. Sedan stack jag till UMO och fixade p-piller i ett år. Fick vänta där 2 timmar eftersom jag inte hade bokat tid (Y). Sedan stack jag hem och åt lite innan jag sprang till gymmet gymmade en timma och sedan sprang jag hem igen! Har fett ont! Men jag är rätt stolt att jag klarade det utan att klaga och ge upp. Haha.
 
 
 
Svettig och äcklig. Men redo för att springa hem igen!
 
Och när jag hade kommit hem igen
 
 

Godnatt !

Denna bilden är så jävla sant egentligen! Riktigt sorgligt egentligen...
 

Haha

Jag älskar denna bilden! det påminner mig om när jag skulle försöka hänga på en boxningskudde. Haha vi får väl säga att jag kunde inte klamra mig fast särkilt länge innan jag gled ner igen Haha. Och det såg inte precis så sexigt ut som när hon gör det!
 

Don't dream your life, live your dream!

Sådär ja nu har jag gjort min dagliga träning, så nu ska jag bara borsta mina tänder! Sedan kan jag chilla grillen tills jag slutligen somnar. 
 

Would you let me see beneath your beautiful.

Älskar att sitta på söndagkvällen och bara njuta. Haha kanske bara jag som gör det? Jag har haft en bra helg! Alltid lika kul att träffa sin pojkvän. Men nu har jag pluggat lite, ätit och chillat. Men nu ska jag ta och göra kladdkaka innan min nyttiga vardag börjar igen. Och imorgon ska jag även börja träna!!
 
 
 

Gooodmoooorgoooon

Haha jag somnade riktigt snabbt igår! Och gud så skönt jag har sovit! I alla fall så tänkte jag att jag skulle stöda mitt rum lite och eftersom mina naglar börjar bli så äckliga, så ska jag måla dem. Sedan hoppas jag att min pojkvän ska komma hit idag också! Men nu ska jag sätta igång mitt städande!
 

I will remember your face, Cause I am still in love with that place.

Säger godnatt redan nu! Hehe känns som om jag skulle kunna slumra till när som helst. Och jag hoppas verkligen att jag får tillbaka min dröm jag hade inatt!! Men nu ska jag göra min kvällsträning och borsta tänderna sedan kan jag somna när jag vill! ;)
 
 
Godnatt! ❤

Be careful how you play your cards, that's what mama told me.

Hejhej!  Jag har inte gjort så mycket. Tänkte att jag skulle fixa naglarna, tjocka mig och köpa tidningar. Men dem nagel sakerna jag ville ha var slut och jag gillade inte tidningarna. Så det blev en tidning och godis. Haha och massa musik och age of empire. Även om jag har ont i huvudet... Men nu ska jag fortsätta mitt chillande! Auf wiedersehen asshole's!
 
 

Goddagens.

Inatt drömde en så bra dröm! Hade lätt velat somna om och drömma lite mer. Men jag skulle jag till skolan! Haha helt sjukt vilken tur jag har haft denna veckan då jag har kommit 5-20 minuter sent på morgonen. Haha och såklart har inte lärarna varit där när jag kommer. Så jag har ingen frånvaro! Iaf så har jag mest pluggat idag och jag har bara en liktion kvar tills jag slutar!
 
 
 
 
 

Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One

Bara jag som gillar videon haha !?
 
 

Why use a chainsaw is it all you got.

Förutom att jag är riktigt jävla sur/ledsen just nu så har jag haft en bra dag. Det blev kurragömma, tafatt och vink gömme på rasten idag. Fett kul. Sedan rullade lektionerna på tills det var dags att sluta och då började mitt härliga humör. Kände mig verkligen typ slagsmål sugen haha. Sedan blev jag ledsen och la mig och pluggade. Haha lika bra att plugga när man ändå lider. Nej men jag fick faktiskt mycket gjort idag (Y) Haha och plus att mina rubriker kommer ofta från låtar och sånt. Bara så ni inte undrar varför jag sitter och skiver om sånt ;)
 

Så sant.


Sail, Sail with me into the dark.

Godmorgens på er alla. Idag är det torsdag och jag är ovanligt pigg! Jag har börjat sova mycket bättre och det är väl antagligen därför jag är så pigg. Just nu sitter jag och jobbar med engelska. Eller jag gjorde precis det och jag ska fortsätta när jag är klar. Jag sitter även och hungrar ihjäl mig, för jag är så hungrig! Men vi hörs väl sedan igen Ciao!
 
Endel har så härliga sätt att fria på! Skulle nästan vilja se hennes reaktion när hon ser den bilden efter åket :)

Can't seem to find my way, but i can see a bright light.

Igår gick skolan förvånandsvärt fort! Det tog inte långt innan jag stod vid busshållsplatsen och väntade på bussen. Som tur va så var min pojkväns mor hemma så jag slapp stå utanför och vänta en timma på honom. Ja och vad gjorde vi? haha har typ redan glömt... Men vi var ute och kastade snöballar och lekte ;) . Fast det var ingen kramsnö, så det var inte så jätte lätt. Sedan hade Calles bror lagat fantastiskt god mat. Och efterrätt på det innan det bar hemmåt. Hemma så gjorde jag mig i ordning för att sova och la mig i sängen och kollade på film.
 
 
Är det bara jag som har börjat gilla miley's "nya" frisyr? :)

Godmorgon.

Idag har jag fått lite sovmorgon! När jag vaknade så satt båda katterna och väntade på att jag skulle vakna. Och sedan gick det undan för det varf dax att gå till skolan. Och nu sitter jag här mätt och belåten medans jag väntar på att nästa lektion ska börja.
 
 
 
 
Och för första gången så frös jag inte när jag gick till skolan. Och det var riktigt jobbigt när snön satte sig på ögonbrynen och ögonfransarna.
 
 
 

She said "Hello mister, please to meet ya"

Såå nu ska jag snart sova! Så jag säger godnatt & så hörs vi antagligen imorgon igen!
 

Haha jag instämmer!

Haha är det bara jag som brukar tänka så ibland!?
 

You got me so wild, why should i be so surprised?

Hejhej! Jag har inte gjort så mycket här hemma. Eller jo jag har sovit, pluggat, bakat, duschat och ätit! Haha. Asså jag förstår inte hur jag kan bli så trött av en skoldag. Helt serisöt? Känner mig så jävla utmattad.
 
Sitter och myser i min pyjamas! Med tända ljus och musik. Haha inte för house är så mysigt. Men det är bra. Och ja mitt öga är rött... Vet inte varför det blir så blodsprängt ibland (Y)
 
Och vad är mina inlägg utan en fulbild på mig? ;)
 
 
 

If our love's insanity, why are you my clarity?

 

Godmorgon!

Vaken och rätt så pigg! FAst är hungrig och jag får inte mat förens vid halv ett idag... Menmen. Vi ska snart sätta oss i bussen för att ha idrott i kattegattshallen. Och vad ska jag hitta på idag? Jag tänkte sticka ut och springa, men det är så mycket snö ute så jag tänker nog plugga. Vi har ju så mycket att göra i skolan nu...
 
Haha mina fina!
 
 

So you lost your trust

Nu ska Erika nana! Är inte så trött men jag vet att jag kommer att somna ganska fort iaf. Imorgon är det uppgång tidigt och jag slutar nog vid halv tre eller något sånt.  Jag gillar faktiskt schemat förutom torsdag och fredag. Fast det funkar väl iaf... 
 

You could always count on me, Darling.

Jag känner mig jätte seg... Haha efter skolan så tog jag en kaka och gick upp på rummet. Och det tog inte många minuter innan jag slocknade. Jag gillar egentligen inte att somna mitt på dagen, eftersom jag har så svårt att somna på kvällen sedan. Men Vad ska jag göra? Så det blev lite pluggande och det är det fortfarande. Fast får nog ta och gå ner och laga mat innan resten av familjen svälter ihjäl.
 
 
 
 

14 Januari 2013

Hejsan. Det är måndag! Jag gillar måndagar eftersom jag börjar så sent. Men sedan börjar det jobbiga. Iaf så har jag legat och kollat på Madagaskar 3. Haha antar att jag var trött eller något för jag skrattade som fan! Men för övrigt så har jag inte gjort så mycket mer idag. Ska väl dra mig till skolan snart också :)
 
 
Ganska mysigt när man går ut från rummet på morgonen och båda katterna ligger och väntar på en.
 
Min frukost. Haha ser äckligt ut när det är så nära!
 
 
Haha

I'm somewhere I've never been before.

Min helg har varit alldeles underbar! Och jag hoppas att min pojkvän gillade min lilla middag. Haha över om det inte blev så bra med maten och det så är det ju tanken som räknas ;) . Fick även en jätte fin present av han! Och han ska få sin så fort den har landat i min brevlåda. Ja som sagt vi har la spenderat nästan hela helgen tillsamans. Och vi fick besök på lördagen av släkt för att fira min far som fyller år! Så Grattis till Pappa! Men sedan kom det jobbiga... Att gå upp klockan sju på söndagen för att jobba. Fast det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde! 
 
Min fina cheesecake!
 
Heeeeej gullegris!
 
Och min allra finaste gullegris ;*

11 januari 2013

Hejhej! Idag är det fredag och det är faktiskt årsdagen för mig och min pojkvän! Så grattis till oss! Men just nu sitter jag och vänta på att sista lektionen ska börja. Sedan ska jag hem och fixa lite saker innan min älskling kommer. Och jag får ta och säga att jag är så mycket lyckligare än vad jag ser ut på bilden!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2013/pic_50eff36bddf2b31be1471dea.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2616672/images/2013/pic_50eff36bddf2b31be1471dea.jpg" class="image">


Åker snart

Sitter just nu vid tv:n och väntar på att tiden är inne. Jag ska nämligen till Halmstad. Jag fick en sminkkurs och till det får man sminket man använder också. Detta är en present jag fick av min älskade pojkvän!


8 januari 2012

Idag har jag bara sovit och städat. Men ska nog snart ta och snöra på mig löparskorna och springa en liten runda. Sedan ska jag nog fortsätta min städning.
 
Från detta  till
I
I
V
 
Och såklart så skadade jag mig ;) 
 
 
 

Årssummering

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

JA

 

Höll du några av dina nyårslöften?

HAha ja faktiskt.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

nee

 

Dog någon som stod dig nära?

nej, tack och lov

 

Vilka länder besökte du?

Spanien & Italien

 

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?

Ja 

 

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

Haha väldigt många. Det absolut bästa detta året hände 11 Januari & det sämsta 21 oktober.

 

Vad var din största framgång 2012?

Ingen speciell sådär.

 

Största misstaget?

Tänker jag inte ta upp här ;)

 

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ja många gånger men inget allvarligt typ.

 

Bästa köpet?

haha inget speciellt, va väl massa smågrejer

 

Vad spenderade du mest pengar på?

kläder och presenter. Haha eller armbanden kan jag väl säga.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja massor av saker och människor

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2012?

massa olika faktiskt.  

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag var mest glad från Januari till oktober. Sedan ändrades det ganska fort. 

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Litat på mig själv och gjort det jag själv vill göra.  

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

oroat mig, nojat mig, inte funderat över småsaker som inte har någon betydelse egentligen. är riktigt orolig av mig haha. 

 

Hur tillbringade du julen?

Men min familj och resten av släkten.

 

Blev du kär i år?

Om jag blev!

 

Favoritprogram på TV?

Jag vet inte riktigt. Kollar mest film och serier på datan. Och när jag kollar på tv:n kollar jag bara på det som finns.

 

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Hata är ett starkt ord

 

Bästa boken du läste i år?

Jag vet inte o jag ens har läst en hel bok...

 

Största musikaliska upptäckten?

Hittade massor men ingen speciell sådär

 

Något du önskade dig och fick?

Parfym och pyjamas

 

Något du önskade dig men inte fick?

mycket

 

Årets bästa film?

johan falk. Haha senaste jag kollade på. Kommer inte ihåg vilka filmer jag har sett... 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Åkte skidor... Haha helt okej. Och sedan kom min älskling.

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja det finns det väl alltid

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?

Haha enkel 

 

Vad fick dig att må bra?

 Familj, vänner & min pojkvän

 

Vilken kändis var du mest sugen på?

Haha har ju pojkvän ;)

 

Vem saknade du?

 många olika men på olika sätt, kan man säga så?

 

De bästa nya människorna du träffade?

hmm.. ingen aning faktiskt. 

 

Vad skulle du säga till dig själv 2013?

Ta vara på tiden och njut. Och att jag ska visa mer kärlek för min pojkvän och inte bli sur så lätt.


Hejhej

Jag har inte bara lov från skolan utan även bloggen. Jag har haft ett bra lov, fast det är ju inte över ännu. Har fått massa fina julklappar och umgåtts med härliga människor. Jag vet inte om det blir så mycket bloggande framöver, vi får se. Eller så blir det hur mycket som helst. Men i annat fall så håller jag även till  Häär
 
 
 
 
 

RSS 2.0