Disco

Glömde att skriva nått igår så här kommer det. Igår så var det disco för dom små med klassen. Om någon undrar så sparar vi pengar till en resa sedan i nian. Och det gick la helt okej. Fast i alla fall så det var skola på dagen som vanligt och sen efter skolan så åkte jag och Frida hem till mig. Sen så åkte vi till tennisen, det var sista gången så jag är ganska glad. Sen så hade vi världens lust att springa men Frida hade inga bra skor att springa i så hon fick ont i fötterna. Sen så var det disco.


Detta är Frida <3

JAG ÄR EN NÖÖÖRD

HAHA jag har suttit och tittat på en massa hus bilder, svär på att jag har typ 100 stycken.


Asså titta så SÖTT





Erikas "lilla" garderob.

Om man jag skulle haft en walk in closet så skulle det vara en blandning på bilderna som är nedanför.


Så vill jag ha det fast annat golv och lite mer öppet.





Jag älskar när man har ett badrum jämte.

Jag vill ha grått sten golv med en vit gosig matta så man kan sova i garderoben också!

GLAD NU MED!

Yeah Nu har jag varit ute och sprungit. Det blev ca 3,5 km. Är sjukt stolt för har typ inte sprungit så långt innan. haha alla som läser detta kommer typ tycka jag är sjukt dåligt och har sämst kondition, men tyst med alla FÖR JAG ÄR SJUKT STOLT!! Men i alla fall så när jag hade sprungit klart så tog jag en klunk vatten och cyklade hem och hämtade pengar för jag skulle till ica och köpa nått gott, så då cyklade jag iväg till ica och köpte en melon MUMS! Men nu sitter jag här och ska göra min tyska och sen vet jag inte vad jag ska göra..


Jag tycker det är ganska coolt men jag gillar inte ormar så jag vet inte.
vad tycker ni?

MA!

Hellu! Jag sitter just nu och "jobbar" haha eller borde jobba. Alla dom små barnen är ute och springer förutom jag och andra som dansar. Jag har inga ute skor så jag får köpa när min pappa kommer hem. Men sen efter skolan så ska jag hem och sen så kanske jag ska cykla till den slingan som vi springer med skolan, om jag orkar asså.


Härlig BILD!

Glad gånger 100000000X

Hahaha jag är sjukt glad!! Jag slapp precis att göra min redovisning på Fredrika bremer och Esaias Tegnér. Asså menar det jag är så GLAAD!



Konfa.se

Nu ska jag snart cykla till konfan, helt okej faktiskt. Jag har pluggat med Jennie nu men nu sitter hon mittemot mig och läser min FRIDA tidning. Jag älskar när man inte är på humör eller sur eller nått och man får hem sin tidning ÄLSKA men idag så var jag glad fast ont i magen. Men nu så ska jag säga till Jennie att vi ska cykla nu så BYE


Jag och Jennie

DOMEDAGEN

Vacker rubrik tycker jag fast den inte stämmer inte, eller jo imorse var det så men nu är det inte så. Men idag så har det varit en helt okej dag även om det är degen efter påsklovet. Men jag har varit väldigt trött/lam hela dagen, men det hör till dagen efter loven eller hur man nu ska säga. I skolan fick vi mer jobb såklart och nu är jag såklart stressad för det är så mycket jobb som ska vara klart. Men nu ska jag inte skriva mer om denna dagen tror jag i alla fall :)



En bild jag tog för några veckor sedan :)

HALLA BALLA!

Hellu just nu sitter jag ute med min bror, han grillar och jag bara sitter :)
Visste någon att om en Barbie skulle vara som en riktig människa så skulle den vara 1,80m lång och midjemåttet skulle vara 45 cm och runt brösten eller vad man nu säger så skulle det vara en meter :S Tänk att man vuxit upp med sånna ideal. :S


En bild på hur ungefär hur det skulle sett ut........

I'm Erika! Just so you know it...

Hej! Erika Nilsson heter jag och jag bor då i en liten stad som heter Falkenberg, som ligger någonstans i Sverige, nej men den ligger i Halland (Om det nu hjälper). Jag har precis fyllt 15 bast. Ja just nu så gör jag inte så mycket på fritiden, för jag har slutat innebandy men jag går på friskis och svettis och ibland så sticker jag ut och springer (Det betyder inte att jag är bra), sen är jag la med mina kompisar. :D Min familj består utav en Mamma, Pappa, syster och bror och mina två katter.


Väldigt vacker bild..hehe

RSS 2.0