Godnatt


...

Jag fick gå hem efter skolan. Och i vanliga fall brukar jag inte klaga, men med denna träningsvärken ville jag bara  försvinna ett tag... Men när jag väl kom hem så var jag jätte glad. För skolan har varit hur kul som helst. Men nu kommer det roliga. Jag har världens huvudvärk just nu. Det pulserar i huvudet och det känns som om någon skruvar in skruvar i huvudet på mig. Men det hoppas jag att två panodil ska hjälpa mig med!
 

27 september 2012

Idag var det uppgång tidigt. Vi hade engelska test och det gick bra! Jag har även haft matte och fotografering. Fotografen var verkligen hur snygg som helst! Han var italienare och sjukt snygg. Men nu är det bara svenska i 3 och en halv timma kvar innan jag slutar för dagen.
 
Rihannas nya låt. 

Pluggar.

Just nu sitter jag i sängen och försöker plugga. Men det går väl sådär...
 

Even though it hurts I can’t slow down

Nu har jag varit ute och cyklat i regnet!  Uppfriskande kan vi väl säga. Nej men nu är har jag absolut inget att göra idag. Min pojkvän dissade mig(han hade annat planerat), så jag får väl ta och plugga och äta ! ;)
 

Frulle på G

Nu ska jag gå ner och försöka äta något. Och om allt går bra så åker jag och jobbar i 2-4 timmar. För skolan känner jag att jag inte klarar av. Men eftersom jag bara ska sitta och fylla i lite bokstäver och namn på en dator så tror jag nog att jag ska klara det.
 
Jag är riktigt sugen på pannkakor!
 

This is the edge of patience

Hello. Tänkte ha uppdaterat igår men så blev det inte. Igår så stack jag faktiskt ut och sprang. Men kanske lite väl långt. Men när jag hade kommit hem och hade tagit en dusch. Så bara kände jag att jag mådde illa. Magen bara vände sig ut och in och jag får väl säga att allt kom ut. Men som tur var, så var min syster hemma och hjälpte mig. För  nått ni borde veta är att jag hatar att kräkas. Men ialla fall så har jag tre anledningar till varför. Den första är nått jag hade ätit, den andra är att min kropp var helt utmattad efter 1,7 mil. Och den tredje tänker jag faktiskt inte ta upp. 
 

But no one fights, no one learns. We just push until it burns!

Är hemma från jobbet nu! Och snart bär det iväg mot skolan också... Men jag ska inte klaga! Efter skolan tänkte jag sticka till Intersport och göra en grej. Sedan ska jag fan ta och sticka ut och springa.slut. Fast måste få i mig något att äta så att jag orkar med det. 
 

24 september 2012

Tjaabba. Sedan jag kom hem ifrån skolan har jag faktiskt nästan bara pluggat. Men det värsta är att jag inte ens har gjort hälften av det som egentligen borde vara klart. Menmen nu förtjänar jag att chilla innan det är dags för mig att pömsa. För imorgon blir det jobb och efter det skola.
 

Godmooorgon

Idag är det måndag. igen... Och det blir ännu en vecka med en massa läxor och andra härligheter! Nejmen nu känns det som om jag blev lite negativ här. Nu sitter jag ialla fall och äter frukost. Brukar faktiskt alltid sitta nere i soffan men så blev det visst inte. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för skolan börjar snart.
 
 
 
 

Hejhej mina små vänner!

Vaknade tidigt idag för att min pojkvän skulle spela match. Så jag som fotbollsfru satte igång medetsamma och gjorde frukost packade väskan åt han och sedan skjutsade jag han till matchen i bentleyn. Nej men han är iaf på ip nu, så jag ska nog också dra mig dit nu för att se dem spela sista matchen på denna säsongen. Wish me luck!
 
😘😘 😘 😘

Gooodnaaattt!

 

Godkväll

Ligger just nu i sängen och myser med Keeping up whit the Kardashians och så skriver jag även med pojkvännen min! Tycker faktiskt jag har en ganska mysig fredagkväll ändå :)  Jag hoppas att ni också har det bra!
 

 
Haha min hjärtformade krans, fick inspiration av min vän Frida som hade gjort en liknande.
 
 

 

 

21 september 2012

Hej mina små vänner! Idag har det varit en ganska långtråkig dag i skolan. Men nu när skoldagen är slut så är jag riktigt glad! Nejmen idag ska jag ialla fall ta och köpa mina skor, sedan ska jag faktiskt plugga och när jag har tröttnat på det så ska jag vara med min kära familj. Vilket jag inte har varit med på länge. Så det blir en myskväll för mig!
 

 
 

Godnatt.


Ett av mina största problem.

Jag har ett problem som många inte vet om mig. Jag tänker för mycket. Det är något jag har gjort hela mitt liv, men det senaste året har varit extremt. Och det kan väl både vara positivt och negativt, men tyvärr har det påverkat mig negativt. Jag kan vrida och vända på ord och få det till något som sårar mig, även om det var något positivt till mig. Men samtidigt så får jag såå mycket ideér av mitt tänkande. Jag har insett att allt jag kommer på bode skrivas ner eller något för endel saker kan man bli rik på! ;) 
 
 

Det blir mörkt fort nu för tiden!

När jag var ute och gick, så tog det inte ens 20 minuter innan det blev helt kolsvart!
 
 
 
 

Godbye bitches!

Jag behöver lite tid för mig själv att tänka på hur jag ska lösa mina problem. Så jag tar på mig hörlurar och sitcker ut och går. 
 
 
 

Säg det till alla, jag är påväg!

Ni har säkert alla märkt att hösten är. Och tyvärr brister jag inte ut i glädje av det. Jag har verkligen reagerat tvärt om. Har varit deppig och nästan deprimerad. Fast värst är nog kylan... Men någonstans inom mig så tycker jag det är ganska mysigt med höst. Okej mornarna är inte så härliga när det är kallt, blåser, regnar när man ska till skolan. Men när man väl är hemma och ligger inne och myser eller något jag verkligen älskar är när man är ute och går på hösten. Haha det fick min kära pojkvän vara med om imorgon, och jag antar att det blir fler offer. Om det nu finns någon som har orkat läsa allt så är jag stolt över dig!
 
  

20 september 2012

Hola amigos! Idag är det torsdag, och jag får väl ta och säga att torsdagar är inte min favorit dag precis. Men igårkväll så sa min underbara pojkvän att jag ska tänka positivt och inte bara rata torsdagar sådär. Och gissa vad jag gjorde, jo jag tog dagen som den kom och "njöt" av varenda minut. Och det hjälpte verkligen! Men nu ska jag gå ner och ta något och äta innan jag sätter igång med mina läxor. 
 
 
Jag saknar Barcelona!

 
 
 

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child ft. John Martin

 

Goddagens

Just nu sitter jag  i skolan och väntar på att det är dax att ha samhällskunskap. Och efter samhällskunskapen ska jag bara ha en lektion till. Efter jag slutat skolan tänkte jag att jag skulle ska åka och prova nya skor. Men nu ska jag snart på lektion så hejdååå sålänge!
 

Vampires Diaries

Efter allt tjat om vampires diaries så tänkte jag att jag också skulle börja kolla på det. Och jag är inte riktigt fast i det ännu men det är fett bra! Så nu ska jag ta och fortsätta kolla innan det blir dax för mig att äta!
 
 
 
 
 

❤ ❤ ❤

 
 
 
 
 

18 september 2012

Ligger just nu hemma i sängen och chillar. Mår inte så mycket bättre idag men jag tänker ialla fall dra mig till skolan. Fast idag ska vi bara se på teater och sedan har jag tyska. Idag är verkligen en sån dag man bara vill ligga hemma och bara mysa, eftersom det regnar och åskar... Men hejsvejs på er för nu ska jag göra mig i ordning! 
 

Godnatt Världen!

Ska gå och lägga mig nu, och hoppas på att huvudvärken lägger sig. Mamma tyckte även jag hade feber, men jag tror jag bara var allmänt varm ;) Men godnatt på er!
 
 

Goddag!

Just nu sitter jag hemma för att vi har så lång rast. Jag ska även hämta idrottskläder och fixa lite andra saker. Jag ska snart ta och dra mig tillbaka till skolan, där jag ska ha engelska och företagsekonomi. Sedan har jag bara idrott kvar innan det är dax för mig att cykla hem. Fast när jag väl är hemma ska jag plugga. Och då menar jag verkligen plugga....
 
En bild ifrån dagen då vi åt Sommarsoppa.

GODNATT

Nu är det söndagskväll och jag är trött. Så jag gör en förhoppningsvis bra start på den kommande veckan, genom att sova ut och vakna redo för ännu en vecka!


I'm back.

Jag får väl ta och säga att det inte går så bra för mig och mitt bloggande. Men det får bli som det blir. Idag är det fredag och då kommer mina favoriter hit för att mysa och antagligen tjocka oss en hel del! Men tänkte att ni får lite bilder från min mobil. Jag skriver inte vad jag har hittat på utan det blir bara bilder och ingen förklaring ;)
 


 
 




 
 

We are the people , we rule the world!

Heej! Nu är det dax för nya tag! Fast det lär bli svårt för i allt detta ska jag även ta tag i mitt tränande. Men Snart ska jag bege mig iväg till skolan. Det blir en lång dag i skolan, men det är inte slut där för jag ska sticka ut och springa och sedan ska jag styka pappas skjortor (får betalt för varje skjorta) och sedan har jag ganska mycket läxor som måste göras. Ja nu har ni fått höra min dag! Vi hörs snart! 
 

3 helt olika låtar.

 
 

Bloggpaus.

Jag tänker ta en blogg paus. Hur länge vet jag inte... Det kan vara bara några dagar eller kanske längre. Men jag känner att jag måste komma ikapp livet, innan det blir kaos. Så hejdåå så länge! 
 
 
 

RSS 2.0