Du gör mig glad även när jag är sur.

Hejhej! Det var uppgång klockan fyra imorse för att snabbt göra sig i ordning och ta sig in till stan för att ta bussen till jobbet. Och första jobbdagen var kul! Men är lite nervös över imorgon då jag ska gå helt själv... Men det löser sig säkert! Efter jobbet liftade jag hem för att jag inte orkade vänta på bussen. Sedan gick jag hem till Lukas en stund. Var så trött så jag somnade i soffan när jag kom hem. Men efter det skärpte jag mig och stack ut och sprang. När jag kom hem så gjorde Linus och rozanna mat till oss. Så nu är jag mätt och belåten! 
Efter en jobbig men ändå skön löparrunda! 

I could see us holding hands

Idag vaknade jag hos lukas. Och vi hann mysa och duscha lite innan vi gick till skolan. Har varit så jävla sur idag, eller sur kan jag inte säga. Men finns det något humör då man vill slå ner någon? Det humöret var jag iaf på. Fast haft en väldigt rolig dag ändå! Drog hem till Lukas efter skolan och bara tog det lugnt innan det var dax att dra hem. Nu är det bara Träna, städa och plugga kvar inanna jag kan ta det lugnt! Ska ju upp imorgon klockan fyra imorgon för att jag ska kunna vara på jobbet klockan sex....
 
 

I'm not saying its your fault

Igår var det uppgång tidigt för att kunna komma till jobbindtrudutionen i tid. Som vanligt tog jag fel buss men som vanligt *ännu en gång* så löste allt sig. Där fick jag veta lite saker och kolla runt. Så nu har jag två jobb! Haha fett onödigt men ändå så värt det! Sedan Kollade jag fel på bussarna så jag kom en aning sent till skolan.... Men det enda vi gjorde var att sitta i en soffa och diskutera... Sedan hade jag en tid att passa hos en läkare. Och när jag var hemma igen så fick jag så ont imagen så jag trodde jag skulle dö. Men tog två tabletter och drog in till stan och träffade alexandra. Tog även en promenad med Amelia, vilket var mysigt då vi inte träffats på länge. Kvällen slutade med mys hos Lukas!
 
 
Är nu anställd på gekås!

På murtans

Sitter just nu på körskolan. Läser om stadskörning idag. Är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Så set får bli en powernapp hemma innan jag ska träna!


Helgen i bilder!

Första kvällen i lägenheten.
 
Alex sover så sött hos julle haha
 
Förfest hos Jennie!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thaimat på väg hem ifrån göteborg

And you work so hard to get me, just to let me go.

Haha det där med uppdateringen går inte så jätte bra.. Men jag ska se till att blogga några gånger i veckan i allafall. Idag börjar jag 12, så jag ska snart börja packa ihop mig och cykla till skolan. Idag är det körskolan, träna och fixa hemma som gäller. Men jag har inte varit hemma förrens sent på kvällarna denna veckan så det ska bli skönt. Ska även åka och köpa spackel, färg och sprayfärg. Jag ska nämligen börja med mitt lilla vinterprojekt på mitt rum.
 
 
 
 

Where do we begin?



Nu drar jag mig till Göteborg! Har kommit på att jag kan åka dit gratis varje gång då min bror har tågkort. Men tänkte att jag ska hitta mig en jacka och lite annat.

Cry me a river

Goodmorgon! Idag är jag riktigt då jag gick och la mig tidigt igår. Valde mellan att dra ut och dricka klockan tio igår eller gå och lägga mig haha. Men känns skönt att få vara utvilad idag! Börjar sent idag så jag ska ta det ganska lugnt nu. Älskar verkligen när man vaknar mycket tidigare än när skolan börjar och är utvilad. Sätter alltid på musik och bara strosar runt och tar det lugnt.
 
 
 

"Remember why you started"

Bild update
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La bara upp några av mina bilder från den senaste tiden...

Love is wicked

Hejsan, det var ett tag sedan. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv, fast ändå inte. Känner mig som den gamla erika bara en aning lyckligare! Vilket är positivt. Tänker inte skriva så mycket mer i detta inlägget, men som sagt så ska jag försöka blogga mer!
 
 

RSS 2.0