130313

Idag har det varit studiedag! Jag vaknade halv 12, men kände mig ändå inte helt utvilad. Atagligen för alla konstiga drömmar jag haft inatt. Sedan låg jag i sängen tills jag orkade gå ner och äta frukost. Det tog inte lång tid innan jag hade ätit och sedan hamnat i sängen igen. Men eftersom jag skulle träffa min pojkvän så kände jag att jag kanske skulle göra mig lite fräschare. Sedan gick jag och träffade min pojkvän, och han har jag varit med hela dagen. Alltid lika mysigt! Nu ska jag gå ner och stoppa i mig någon mat och sedan tänkte jag göra mig i ordning för att sova, för jag är riktigt trött nu.
 
 
 

I'm tired of giving my everything and end up with nothing.

Hejhej. Idag började jag åtta. Vi hade bara två lektioner och en håltimma. Så vi slutade ungefär 11.30. Sedan låg jag hemma och hade jätte det jätte tråkigt. Så jag bestämde mig för att boka ett pass på friskis. Så jag gjorde det och bytte om och cyklade till friskis. Och efter ett hårt skivstångspass så bar det hemmåt igen. Där väntade duschen och maaaaat! 
 
Var rätt glad imorse! 

Always strive to improve yourself

 
Blev inte som jag ville... Men detta får bli bra nu! Det är iaf samma bild bara att jag har ändrat lite färger osv.

Don't let yesterday take up too so much of today.

Hej, idag trodde jag att jag hade föreläsning tidigt. Men som tur var så var Emmie vaken och kunde säga att det inte var förrens nästa vecka så jag kunde somna om igen. Och i skolan så blev jag jätte glad! HAha vi fick matteböcker! Sedan kom även Issa tillbaka! Och när jag kom hem har jag pluggat lite och ätit. Var även ute en sväng innan. Tog faktiskt med kameran, så jag lägger nog upp någon bild innan jag går och lägger mig!
 

"The worst enemy to creativity is self-doubt"

Helgen har varit underbar! I fredags sov jag hos Jennie, vilket alltid är lika mysigt. I lördags kollade jag match och så kom släkten. Det var också lika mysigt som alltid.  Min pojkvän sov hos mig då också, så söndagen tillbringades nästan hela dagen med han.
 
 
 
En ny ros i samlingen!
 
Gullungen satt nog och gamade sims eller vad det nu var då...

7 Mars 2013

I Torsdags var det min födelsedag! Jag hade absolut inga förväntningar, och ville inte ens fylla år. Men Det var riktigt roligt på min dag! Jag fick massa fina presenter och jag hade det jätte mysigt. Så istället för massa text får det bli lite bilder istället!
 
Några bilder från dagen.
Ett collage bästavän la ut på mig

“We do not stop playing because we are old; we grow old because we stop playing"

Godmorgon på er. Idag är jag för en gång skull väldigt pigg på morgonen. Jag bara flög upp i morse och hade världens energi. Och jag kom i tid idag igen. Men tyvärr kommer det inte hålla så länge till. För imorgon så fyller jag år och vi börjar åtta och jag har tänkt att jag ska duscha och göra mig i ordning på morgonen. Vi får väl se hur det går med det. Jag har just nu valfritt arbete och tänkte sätta mig och göra klart engelskan. Men jag har svårt att koncentrera mig på de stället jag sitter. Men vad gör man inte för Albin som vill sitta här? ;)
 


 




 

It's always been worth it.

Hejsan! Idag kom jag i tid för andra gången denna veckan! Vilket är ovanligt ;) . Och vad har jag gjort idag? Jo jag har gått i skolan. Där gjorde jag inte så mycket, men vi hade inte "vanliga" lektioner så länge. För efter lunchen så hade vi en föreläsning. Och det var med Daniel ( som har föreläst i min klass innan) och Tim. Det var mycket intressant, och man lärde sig mycket. Fast blev nästan lite ledsen i slutet när Tim berättade sin historia... Menmen. Sedan cyklade jag hem och.... HAHA seriöst vet inte jag vad jag har gjort hemma. Bara massa onödiga saker i allafall. Men nu ska jag snart sova, jag ska bara fixa lite saker. Så godnatt så länge!
 

Now you understand why Peter Pan didn't want to grow up.

Nu är jag helt slut för dagen. Jag älskar känslan när man ligger hemma och har tränat, duschat och vet att man inte har någon läxa som man behöver bry sig om. När jag kom hem så åt jag lite och kollade på tv i en och en halv timma. Därefter var det dax för min planerade löprunda! Jag kände mig inte jätte taggad, men det gick bra! De första kilometrarna gick bra men sedan fick jag världens håll, fast som tur är så släppte den efter ca 2 kilometer. Men iaf så landade rundan på 7,7 kilometer. Och jag är nöjd, inte en jätte kort men inte heller en jätte lång runda! Nu tänkte jag kolla lite serier och bara mysa. Nattinatti
 
 
 
Det var ett tag sedan nu...

Sky above me, Earth below me, Fire within me.

Måndag idag, och jag sitter i skolan. Trött är jag men ändå är jag på sjukt bra humör. Emma fick mig att bli lite peppad på att träna. Så det är väl det som händer efter skolan. Förövigt så är det fokusvecka och jag börjar tidigt nästan varje dag... Men jag klarar mig. Det enda som är bra är att man inte har några krav eller någon som håller koll på en. Så nu har jag suttit och kollat på film och lite annat. Men jag ska ta och jobba lite denna veckan iaf! Nu är det dax för maud! Det blir köttbullar med potatis, lingonsylt och brunsås. 
 
Inte så fin bild men det var den enda nya jag hade.
 
Cindy igår när jag mätte min resväska

Don't waste it , they're coming.

Hej. Sitter hemma just nu och är bajstrött. Egentligen skulle jag behövt träna lite idag... Men jag skjuter upp det till nästa vecka för jag känner att jag börjar bli lite smått förkyld. Och jag tror inte att det blir bättre att springa i detta kyliga vädret.
 
I fredags var det skola och det var som vanligt. Haha fast var antagligen väldigt trött då med tanke på hur jag betedde mig. Sedan stack jag och skulle hämta min dator, men dem hade såklart stängt för att dem var sjuka...Typiskt. Så jag var tvungen till att cykla hem utan min älskade dator. På kvällen sedan körde mamma min och min pojkvän hem till honom.
 
I lördags så skulle vi egentligen gått och kollat på brottning, men jennie orkade inte och jag var inte heller så jätte pigg.  Istället blev det pannkaksfrukost och till det blev det bacon,frukt och sirap. Mycket gott! Sedan gjorde vi en massa annat! Till kvällen kom även två friends. Dem hade kollat på Matrix filmerna och hade en kvar. Som jag fick vara med och se. Och jag får väl säga att det inte precis är den allra bästa filmen jag sett.
 
Idag blev det mys i sängen. Konstigt nog vaknar alltid min pojkvän alltid före mig och kommer och kramar och pussar på mig när jag försöker sova. Haha fast jag klagar inte ;) Sedan efter frukost så far han iväg för att spela match. Och jag stannade kvar och städade, gjorde mig i ordning och packade. Sedan kom hans föräldrar hem, som jag sedan åkte med in till Ip och kollade på matchen.
 
Långt inlägg=många bilder!
 
Torsdagskväll när jag gick hem.
 
Kände att fredagen skulle bli en bra dag, då det såg ut såhär när jag hade vaknat.
 
Gratis fika som vanligt på fredagar i skolan.
 
Min pöjk fick ansiktmask och massage. Erkänn han har världens bästa flickvän? ;)
 
Starka jag visar musklerna efter middagen.
 
Pannkaksfrukosten!
 
 Räknade ut priset på väskan jag vill ha :)
 
 Skönt att komma hem till ett nystädat rum! Tack mamma!
 
Sedan blev det mat! Var så hungrig när jag kom hem, så jag gjorde eget
 
 
 
 
 

RSS 2.0