Bra morgon

Eftersom jag somnade tidigt igår så vaknade jag vid fem idag. Har inte gjort så mycket mer än att kollat film. Mamma kom även in i morse och lämnade ett paket och grattade mig på min namnsdag. Vi brukar få nått litet när det är namnsdag. Så jag fick spotify premium, vilket jag behövde . Jag kan iaf ta det lugnt nu på morgonen för jag börjar inte förrens 10. 


 

A smooth sea never made a skilled sailor

 Igår var första gången vi hade religion i gymnasiet, och det var över min förväntan! Sedan var det bara dem gamla vanliga lektionerna som vi har på torsdagar. Sedan gick jag till lukas en stund inna jag drog hem för att laga mat. Vi lagar nämligen mat en eller två gånger i veckan i min familj nu... Vilket är kul ibland och ibland inte. Hann läsa typ 20 sidor i min bok innan jag somnade. Så somnade nog vid åtta tiden. 
 
 Härligt citat av emma på mattelektionen, som min lärare genast skrev upp.
 
Het räkgryta med kokosris. Blev faktiskt väldigt gott.
 
 

PAST PRESENT FUTURE

Ligger helt utslagen i sängen just nu och längtar efter mat. Började sent idag och hade inte många lektioner. Nästan så fort jag kom hem så bytte jag om och gick till gymmet. Fem minus var det ute, så jag frös lagom mycket. Kände att jag inte hade så mycket energi och kom på att jag bara ätit frukost idag. Men körde iaf ett bröst och tricepspass, sedan sprang jag hem. Har inga måsten ikväll så jag kommer nog bara kolla film eller nått.
 
 

Pain is temporary, victory is enternal

Har länge funderat på att göra ett inlägg, men tycker det är jobbigt att börja blogga igen. Mest för att jag inte vet vad jag ska berätta. Men tänkte att jag inte ska berätta om allt som hänt utan ta det som hänt idag istället. 
 
Idag var första dagen vi började 8, eftersom det har varit lov. Det funkade väl helt okej! Sen gick jag hem till lukas snabbt innan jag gick hem. Eftersom alla skulle iväg samtidigt så fick jag laga mat innan jag också skulle iväg till gymmet. Första gympasset på länge, och det gick hyffsat bra! Nu ska jag lägga mig och kolla på Orange is the new black!
 
Hatar att ta kort på gymmet, så detta var det jag fick med på bilden haha
 
Gjorde nån kycklinggryta... Smakade väl helt okej!
 
haha..
 

...

 

RSS 2.0