Italy

Nu är det inte långt kvar innan det bär av mot Italien! Det ska bli riktigt kul, men kommer att sakna min älskade familj och vänner. Men det är första gången jag inte kommer att sakna min pojkvän för han ska ju med! Men tror nog att jag hinner uppdatera imorgon innan det bär av !
 

Hejhej kassa uppdatering.

hehe förlåt för dålig uppdatering... Har faktiskt ingen bortförklaring, har bara inte orkat uppdatera. Men iaf så hela gårdagen gick åt att baka tårtor! Till min älskade fina bästa vän Jennie Amanda Karlsson! Hon fyller år den 27 juni. Och tyvärr är jag bortrest när hon är borta... Men hon klarar sig nog finfint utan mig ! Men iaf så fick jag hjälp av amelia att baka tårtor och sedan stack vi till stranden, där fanns lite folk till. Vi grävde ner jenjen, haft tårtkrig, varit i vattnet och bara fulat oss en massa. Men det är så det ska vara. Inte sant?!
 

Girls to Boys



 Visade jennie min fina gravid mage ;)




Så åt vi pizza!



Här är dom små skitungarna i egen hög person!



Jag orkade inte min pizza så jag tog med mig en doggybag




Här började allt....


Var bara tvungen för alicia blev sååå sexig ! haha



West side!












Hejhej

Morgonen var sämsta på länge... Men sedan i halmstad blev allt bättre, även om jag var själv. När jag väl hade kommit hem hann jag knappast göra klart maten innan en svettig liten söt gris (Jennie) kom! Så vi åt lite och sedan kom Alicia! Haha och såklart började det regna när hon kom. Men det stoppade inte oss för jag hade en bokad tid på UMO som jag skulle gå på. Så dit gick jag och fick ut ett recept på tabletter. Som vi sedan hämtade ut. Sedan blev det pizza och lite annat. När vi väl kom hem till mig så bestämde vi oss för att byta kön och bli killar istället :) Sedan stack boysen ut och träffade lite folk ! :) Ett stort grattis till den som läste allt detta ! :)




Utvilad tös

Äntligen har jag fått sova ut! Och gud så bra jag mår! Är inte trött alls :) Men idag chillade jag ett tag innan det var dags att jobba. Men jag jobbade iaf fyra timmar. Sedan stack jag och pappa och handlade för jag skulle stå för maten idag. Så jag har gjort förrätt och varmrätt och mamma har gjort desser. Så nu blir det mat!


Trött tjej.

Ligger nu hemma i sängen efter två fantastiska dagar med min pojkvän! Vi har hittat på allt möjligt, hehe jag har varit trött som vanligt. Jag börjar tro att jag  har problem med min sömn... Men därför har jag bestämt mig för att gå och lägga mig nu, och bara sova tills jag vaknar imorgon. 




Jag trivs allt bland männen ;)

Jag och jennie gick upp till männens kläder på Zara, för att hitta något till min pojkvän! Haha jag hittade inget till han men jag hade kul iaf :) Juste det är i Barca!


Idaaaaaaaaaag

Idag fick jag mig en sovmorgon! Och sedan stack jag till jobbet. Igår gav jennie mig världens bästa ide! Att jag skulle springa hem från jobbet och det gjorde jag. Sedan har jag inte hunnit så göra så mycket för snart kommer min pojkvän och sedan ska vi vidare till Vinberg. 


Inlines med jenjen!

Efter jag, jennie och amelia var klara i stan gick vi hem till henne och gjorde lite saker. Efter det stack jag och jennie hem till mig och gjorde pannkakor och Chokladbollar! Det var en höjdare! Vi bestämde oss sedan för att åka inlines. Så kvällen avslutades med några timmars inlines åkning!









Dör av nervositet

Har jobbat klart och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv fyra för då ska jag möta jennie och amelia i stan. Och gud så nervös jag är... Men efter vårt fina ärende så ska vi kanske ta och åka inlines! :)

Work hard

Nu ska jag snart åka och jobba. Vet inte hur länge det blir men hoppas väl att jag orkar i 5-6 timmar.

13 juni 2012

Att vakna upp jämte sin pojkvän är något av det bästa som finns, och det gjorde jag idag. Och trött som jag var orkade jag inte gå upp. Men till slut så gick vi ner och åt frukost och sånt. Och sedan drog han ut mig till studsmattan och körde min påhittade fotbolls sak (vet inte vad jag ska kalla det). Haha den är kul de första tre gångerna, men när min pojkvän tvingade mig att spela ett antal hundra gånger blev det lite långtråkigt. Men eftersom jag "vann" så blev det ändå kul :)

12 juni 2012

Igår hade vi som var kvar efter festen det jätte mysigt. Vi chillade och städade tills det var dax att åka hem. Jag fick skjuts av alicias mamma! Tacktack för skjutsen! Men när jag kom hem chillade jag lite och sedan kom min pojkvän och lämnade lite saker och sedan stack iväg på träning. Sedan vet jag inte riktigt vad jag höll på med men skit samma. Efter hans träning så kom han hem till mig igen. Så jag spenderade hela kvällen och natten men honom. Alltid lika kul!

Sista natten med gänget.


Skolavslutning 2012

Haha ganska kul att alla kollar på mig när jag kommer springande ner för backen :)
Ååå så ledsen jag blev när den lilla killen inte ville krama mig :'(
Stör mig på att bilderna blir i väldigt olika storlekar men det får ni överleva!

Godnatt


.


Grass.


Bosco, Stubbe och Svea!

En nöjd stubbe.
En nöjd Bosco.
En nöjd Svea.

En låång natt

Igår kväll blev det en hel del tänkande och även så fick jag en terapeft ;) Men det tog några timmar innan jag somnade och inte nog med det så krampade jag hela natten och mådde skit så jag somnade inte förrens på morgonen och sedan sov jag till 13.00 ungefär :)

dagen före dagen idag

Det var helt okej hos farfar igår! Så fort vi komdit blev det mat, och det blev Lax, potatis,paj, sallad, bröd och en massa annat. Man får alltid så mycket mat av sina mor och far föräldrar. Sedan kom magontet och illamåendet fram så ja la mig i en säng pch spelade lite på mobilen.
Efter ett tag så kom min farbror och då blev det tårta. Fast jag hade så ont i magen så jag tog vääldigt lite och några jordgubbar.
Sedan stack jag ut med hundarna, det slutade med att jag bara hade en av hundarna kvar... De andra sprang ut i skogen, fast när jag ropade så kom dom.
Sedan åt vi en annan tårta när min låtsas farbror kom med sin fru. Dom hade köpt ett hus som var riktigt stort. Huset hade en stor fontän på framsidan där man kunde köra runt bilarna, dubbelgarage, ett stort trevånings hus med tre badrum och tre sovrum och sedan kommer jag inte ihåg vad de sa mer. Men nu räcker det med mitt skrivande för det blev en hel bok...
en bild tagen av mig för några dagar sedan tror jag :)

Godmorgon

Inatt har jag sovit riktigt skönt och jag känner mig utvilad! Vilket är riktigt skönt med tanke på att ja har varit konstant trött de senaste dagarna... Men idag så blir det en ganska chill dag. Vi ska till Farfar och fira hans 70 års dag! Vi ska till stugan så det ska nog bli ganska skönt. Funderar på att ta med mig kameran, så jag kan ta lite foton.
Från stugan förra sommaren!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig! imorgon tänker jag sova tills jag vaknar och sedan bär det av mot farfar som fyller 70 år !
En bild ifrån igår/förrgår när vi satt utomhus och kollade på film!

9 Juni 2012

Idag vaknade tre trötta tjejer upp i mitt rum, för att sedan ta bussen till alf. När vi väl hade kommit till Alf så började vi förbereda en massa mat och annat. Det blev iaf en massa mat, kollade på gamla bilder och gjorde en massa annat. Sedan körde Emil mig till min pojkvän. Det var riktigt kul ändå att åka på hans moppe. Haha hos min pojkvän har jag nog varit en plåga... Jag var så trött så ja somnade och sedan hade jag ont i magen så jag orkade inte göra så mycket. Så förlåt om det var jobbigt. Men jag själv kunde inte ha det bättre!
Blir nästan rädd för mig själv ju ...
och till sist mina små gullungar!

Gårdagen i bilder (eftermiddagen/natten)


Gårdagens förmiddag.

Igår vaknade jag kvart i åtta, och jag/alla trodde att i började åtta så jag stressade som fan till skolan. Och lyckades tillslut komma till skolan fem minuter över åtta. Men när jag väl kom till skolan så fick jag veta att vi började nio... Men iaf så var det skattjakt på schemat igår och vi vann den skriftliga delen men kom 3:a på den praktiska. Jag är bara glad att vi vann över 9c! Så jag är nöjd!
Detta var den enda bilden jag tog till skattjakten... Så den får duga + att ni får vrida på era huvuden också :)

GODNATT


Sveriges Nationaldag

Idag vaknade jag upp jämte min underbara pojkvän! Sedan spenderade vi nästan hela dagen med att kolla på Eva & Adam! Efter det kom min mor och hämtade upp mig och jag var inte hemma så länge innan jag satte mig på cykeln mot Amelia! Och vi har allt haft det mysigt! Gick även ut en runda, då fick jag skoskav... Det värsta är att jag ska gå/dansa i klackar imorgon och sedan på måndag... Men det överlever jag nog :)

Borde skynda lite

nu har jag lite mer än en timma på mig att duscha och göra lite annat. Och eftersom jag har varit ute och sprungit, så har jag inte precis lust att stressa. Menmen vad gör man inte för sin pojkvän ;)

Hola!

Idag har det varit skivfestival. Var kanske inte så positiv men vi gjorde det! Och maten i skolan idag var hur god som helst! Och efter skolan stack jag och Jennie till stan där hittade vi skor till mig, till Jennie och två klänningar till Jennie!


Frukost

Å vad glad jag blev när min mamma hade köpt massa melon! Så det blev melon till frukost idag :)


Godmorgon får man väl ta och säga.

Nu har jag vaknat! Jag börjar inte förens tio så jag kan ta det ganska lugnt. Idag hoppas jag på att sluta ganska tidigt. Idag har jag även bestämt att jag ska ut och springa. Bara jag kommer ut det behöver inte vara en mil inte ens 5 kilometer bara jag kommer ut :)

Hey Mama

Var bara tvungen innan jag går och lägger mig!

Godnatt

Nu ska jag ta bort fanskapet (sminket) från mitt ansikte, och sedan gosa ner mig i min säng och kolla på Eva & Adam. Men jag taer och säger godnatt nu! och sov så gott!

Hejhej

Jag har suttit och väntat på att min pojkvän ska logga in på skype eller något liknande... Men nej har suttit i säkert 2-4 timmar och väntat. Men såklart har jag underhållt mig själv endel också... Hehehe...

9M Klädparad 2012


Grattis Robban !

Har legat hemma och degat hela dagen. Men nu väntar jag på mamma för vi ska till min kusin. Det är bara jag,mamma och Linus som ska dit för min syster och pappa är i Stockholm för gymnastik tävling! Så lycka till Lovisa ! Men tillbaka till min kusin. Min kusin Robin fyller 17 idag! Grattis lilleman! :)


Boberg

Är hemma från Boberg nu! Vi fick cykla hem i regn och rusk men nu är jag hemma. Vi hade det iaf jätte kul och nu kommer det en massa bilder!
Lägger bara ut några bilder eftersom jag hade 127 bilder...

RSS 2.0